טוהר המילה

keoser

New member
טוהר המילה

מאתגר אותי לשמור על טוהר המילה. אני מרגיש שאני לא מספיק צלול, ולא מצליח לשנות את דפוסי הדיבור שלי. למישהו יש עצה? :) (התרגיל שקיבלתי היה לשנות את "צריך" ל"רוצה" ולא להגיד קשה. אתמול בשלוש בלילה גיליתי שאני משנה "צריך" ל"רוצה"). (אולי לבחורה המקסימה שנתנה לי את התרגיל?
) ד"א -- ביום הראשון הלך לי לקיים את התרגיל דיי בסדר, ביום השני קירטעתי, וביום השלישי איבדתי את הצלילות לחלוטין! אשמח לקבל עצות כלשהן! :)

רעיון קטן ...

בעבר כשהתחלתי לשנות בין "צריכה" ל"רוצה", הבסיס שלי היה ההבנה הפנימית שלי שבעצם אני לא צריכה כלום, לא פיזית, לא נפשית ולא חומרית...נכון זה נשמע משונה ? לדוגמא פיזית - מה אני לא צריכה לאכול ? האמת לא, אני אוכלת מתי שאני מרגישה שהגוף שלי מבקש אוכל, שתיה, משהו מתוק, משהו מלוח וכד' נפשית - אני לא צריכה כלום, אני רוצה שקט, שלווה אני לא צריכה את כל אלה ואני לא חייבת שיהיה לי אותם...אני רוצה כשהאסימון נופל והרצון הופך להבנה/ידיעה/אמונה זה הרבה יותר קל גם לזכור ולהמשיך הלאה. ....צעד שני היה להפוך את המילה במחשבות, כשהייתי חושבת על משהו או נמצאת בתוך דיאלוג פנימי, והייתי אומרת צריכה, הייתי חוזרת על אותו המשפט רק עם המילה רוצה.. לאט לאט אפשר לשים לב שדרך ההתבטאות משתנה, בעקבות שנוי המחשבה ומכאן והלאה זה הופך להיות קל ושוכחים בכלל את המילה צריכה. - המצחיק הוא שהיום גם כשאני אומרת צריכה כלפי חוץ למישהו (וזה אני עדיין עובדת על עצמי - כי כלפי הסביבה הקרובה שלי זה נשמע להם אנוכי המילה רוצה וזה סרט אחר בסיפור
) בתוך תוכי אני תמיד משנה את זה לרוצה. ואני בטוחה שהבחורה המקסימה שנתנה לך את התרגיל, כבר תעזור לך למצוא פתרון למיקוד....נכון

../images/Emo45.gif כן! כן! הוריי!!! הללוליה ../images/Emo6.gif

קוצ קוצ היפ הופ הוריי!!!! (התחשק לי לכתוב ככה...חה חה)

keoser

New member
יפה יפה!

אני אנסה לעבוד על הבסיס שלי ולהמשיך משם. איזה כיף זה לגלות שהבסיס שלך בעצם מוטעה :) תודה רבה, אנסה לעבוד על זה. :)

למעלה