טוב. כל אחד רושם "אני" וכותבים מה חושבים עליו, הנה אני מתחילה אוטוטו.
S swirrrly New member 8/4/07 #1 טוב. כל אחד רושם "אני" וכותבים מה חושבים עליו, הנה אני מתחילה אוטוטו.
ה הורקרוקשנס New member 8/4/07 #3 את!! שונאת חרובים, חסרת חברים, בת 18, ופנוייה. אה! ואת גם חדשה פה...? [:
S swirrrly New member 9/4/07 #51 איזה אבסורד../images/Emo2.gif אגב, לא הבנתם לא נורא ^___^ נראה לי שאת מנהיגה של ממש, את, הורקרוקשנס.
ה הורקרוקשנס New member 10/4/07 #79 באמת?? תודה^.^. ממה הסקת את זה? אגב- בקשר למשחק, כולם כתבו דברים מתשובות בשאלונים, כי אף אחד לא ממש מכיר אף אחד XD [מלא חדשים...]
באמת?? תודה^.^. ממה הסקת את זה? אגב- בקשר למשחק, כולם כתבו דברים מתשובות בשאלונים, כי אף אחד לא ממש מכיר אף אחד XD [מלא חדשים...]
S swirrrly New member 10/4/07 #82 חח ../images/Emo3.gif ריספקט, אממ. את מנהיגה כי הנהגת את הצורה בה הם ענו לשרשור הזה אממ כן
M Miss Menta New member 8/4/07 #25 את ../images/Emo109.gif שונאת חרובים ואת בת 18. כמעט לאראיתי את ההודעות שלך פה. ם:
נ נועם 4 New member 8/4/07 #6 את: ../images/Emo214.gif הדס, בת 14 וחצי, כיתה י', פנויה ואת מעריצה את אביתר בנאי..!
M Miss Menta New member 8/4/07 #23 אתתתת ../images/Emo109.gif הדס, בת 15.5 אוהבת את אביתר בנאי, שילה פרבר. המ, את אוהבת קיץ וחתולים. D: בפורים התחפשת לחתול סגול כזה XD
אתתתת ../images/Emo109.gif הדס, בת 15.5 אוהבת את אביתר בנאי, שילה פרבר. המ, את אוהבת קיץ וחתולים. D: בפורים התחפשת לחתול סגול כזה XD
M My Chemical Lotan New member 9/4/07 #39 את! ../images/Emo219.gif אני אוהבת את החתימה שלך. עם ניק שקשור להארי פוטר אאל"ט. בת 15.5 אאל"ט. זה כל מה שאני יודעת P:.
את! ../images/Emo219.gif אני אוהבת את החתימה שלך. עם ניק שקשור להארי פוטר אאל"ט. בת 15.5 אאל"ט. זה כל מה שאני יודעת P:.
פ פשוט מ א ו ש ר ת New member 9/4/07 #50 יש לך טעם מוזיקלי נהדר ../images/Emo3.gif הלכת בסוף למופע זריחה? (את כתבת את זה, נכון? אני לא מתבלבלת אני מקווה..)
יש לך טעם מוזיקלי נהדר ../images/Emo3.gif הלכת בסוף למופע זריחה? (את כתבת את זה, נכון? אני לא מתבלבלת אני מקווה..)
S sweet shir New member 9/4/07 #58 אתת.... אוהבת את ה"פ (חחחחחח אני משערת לעצמי מהשםXD). בת 15. ו... זהו. ישלי זיכרון ארור.