טוב אפשר להתחיל לחגוג? זיוי [הבמבה עליה]
S softy New member 6/3/02 #2 במבה לה במבה אה יקול מרינרו יקול מרינרו פורטיסה לה פורטיסה לה במבה לה במבה... אני מקווה שאני לא כבד לך מדי... סופטי
במבה לה במבה אה יקול מרינרו יקול מרינרו פורטיסה לה פורטיסה לה במבה לה במבה... אני מקווה שאני לא כבד לך מדי... סופטי
S softy New member 6/3/02 #4 שלא תהיה טעות מה שמציץ לי מהמכנסיים, זה לא אווז ואפילו לא פטה, זה המורגנה בכבודו ובעצמו. סופטי אוהב לשים דברים על השולחן.
שלא תהיה טעות מה שמציץ לי מהמכנסיים, זה לא אווז ואפילו לא פטה, זה המורגנה בכבודו ובעצמו. סופטי אוהב לשים דברים על השולחן.
ז זיוי בת New member 7/3/02 #7 חוגגת עם כולכם, נו. עם הפטה. ועם הכבד. ועם השולחן ערוך והארוך גם. ועם המיגרנה. ואיתו ואיתך ואיתכם. עם כולכם. לחיים! זיוי [כולם היו בני] )
חוגגת עם כולכם, נו. עם הפטה. ועם הכבד. ועם השולחן ערוך והארוך גם. ועם המיגרנה. ואיתו ואיתך ואיתכם. עם כולכם. לחיים! זיוי [כולם היו בני] )
א א י ל ה New member 7/3/02 #8 חוגרת שלבקת. על מה החגיגה? מה קרה? גמרנו לסבול כבר? אפשר לצאת מהחורים? א י ל ה חמים בחורים
ז זיוי בת New member 7/3/02 #12 שלבקת היתה המג"דית שלי בצבא. זיוי [חיילת פשוטה. ניצחתי בקרב. מתי המערכה השלישית?]
א אפי לוג New member 7/3/02 #13 המג"ד שלי היה - שלבוק המ"פ שלי היה - שרקרק הסמג"ד שלי היה - שרברב הטבח, היה תותח. בשביל זה התחתנתי...
המג"ד שלי היה - שלבוק המ"פ שלי היה - שרקרק הסמג"ד שלי היה - שרברב הטבח, היה תותח. בשביל זה התחתנתי...
א א י ל ה New member 7/3/02 #18 אני צחה משו מתוק. חייבת ממש. מי גבר מביא לי שוקולד? א י ל ה מתגרה בגורל
ז זיוי בת New member 7/3/02 #20 זה לא גברת, זה אדום. רוצה בונבוניירה במקום סתם חפיסה? זיוי [ממתיקה חיים]