טוב...

NasTy GirL

New member
טוב...

שוב אני-הילדה עם השם המוזיקלי-באה ומבקשת עזרה... טוב, מה שאני יכולה להגיד לכם על השיר שאני רוצה זה...: בקליפ יש אישה עם גלביה שחורה, שמסתובבת ברחובות. יש לה שיער שחור והיא לבנה. תחילת השיר היא: i´m walking the strret tring to get some life but all i see is a _________ בעצם, זה בית מהשיר-אבל בתחילת השיר יש גם כן I´M WALKING THE STREETS ובפזמון יש: WHO IS ____ FOR ME? AH AH AH ועוד משהו. אה... זה שיר די ישן נראה לי-בסביבות 1999... המון תודה... לירי

NasTy GirL

New member
עוגייה!!!

אני מאושרת! עשית לי את היום! אני מחפשת את השיר הזה כבר בערך שנתיים או שנה! תודה תודה תודה תודה

עוגייה

New member
../images/Emo13.gif

Glad I could help... יש את השיר הזה בThe best of the best of 2000 חוצמזה הוא בכלל לא מוכר למרות שהוא ממש יפה...

NasTy GirL

New member
היי שוב...../images/Emo108.gif

נזכרתי בעוד שתי שאלות: א. יש שיר שהיה פעם של פרסומת של פלאפון-שהלך כזה EVERYTHINGS GONNA BE ALRIGHT EVERYTHINGS GONNA BE OK EVERYTHINGS GONNA BE ALRIGHT EVERYTHINGS OK EVERYTHINGS GONNA BE ALRIGHT- TOGETHER _________ או משהו בסגנון. בפרסומת היו המון אנשים שעושים את אותו הדבר, ופתאום אחד עושה משהו אחר. נראה לי שזה היה של פלאפון-או של סלקום. זה היה לפני אורנג´. השיר הוא לא השיר של בוב מרלי... את השאלה השנייה שכחתי...
לא נורא, אני אזכר יותר מאוחר...
לירי

שיר של SWEETBOX

שיר מדהים בשם (לא תאמיני...): everything´s gonna be alright, ותוכלי למצוא את המילים שלו ממש כאן! תמשיכי לחשוב על השיר השני...
ליה

למעלה