טוב...

טוב...

מספר דברים : האחד,חלודה מרובה על הג'יפ. מי מסדר ? איפה ? כמה ? השני,שעון הקמ"ש והסל"ד מזייפים לפי דעתי בהרבה !!! מי מסדר ? איפה ? כמה ? השלישי,נעילות,כדאי או לא כדאי !? אילו נעילות מומלצות במידה וכן... ?

denver101

New member
לא יודע מאיזה אזור אתה אבל

חלודה תלוי מה מידת הנזק כי זה יכול לנוע (אני מדבר לכול הרכב) בין 2000 ל4000 אם אתה מעוניין יש לי חבר טוב מטייבה שזה ליד אזור השרון שאצלו אני יכול להשיג לך מחיר זול מאוד לדוגמא חבר שלי צבע את כול הרכב עים פחחות ב1500 שקל וזה היה סוזוקי ויטרה שעונים יש בנתניה באזור התעשייה הישן מקום שנקרא דני ספידומטרים וזה מה שהוא עושה לגבי מחירים אין לי מושג נעילות אם אתה מיתכוון להכנס לטיולים קשים אז מומלץ בחום מה שאני מציע לך בנתיים תטייל ככה (בלי) כי זה סיפור די יקר ועם הזמן שתרגיש שרמות הטיולים עולים אז תשקיע לגבי החברות יש את ARB האוסטרלית היבואן יושב בקסריה הוא ניקרא הנפלד טכנולוגיות שהיא נחשבת ממש טוב יש את דטרוויט שאני לא כול כך מכיר אבל לפי מה ששמעתי גם בסדר ויש את השיטה הכי פשוטה וזולה (לא מומלץ למרות שאני מכיר הרבה אנשים שעשו את זה) לרתך את הביצה בסרן פשוט לנעול את הסרן קבוע מקווה שעזרתי לילה טוב

ככה :

חלודה יש לי מסביב לחלון הקדימי בכל המסגרת. כמה פטריות חלודה בחלק הקידמי. בדלת האחורית שעליה יושב הרזרבי,חורים של ממש. בעיקרון זה לא הרבה,אבל הרמה שבה החלודה קיימת,היא קשה,בחלק מן המקרים זה ממש חורים כאלה מנופחים. אני אנסה לצלם את זה ולהביא לכם תמונות... לגבי הנעילות,האמת אני לא הולך ממש לטייל אתגרית עם סלעים בגדלים של מאה מטרים לגובה. ככה בקטנה,טיולי שבילים עם קצת "סלעונים" וים הרבה. ומה זה יקר !? מיליון ש"ח עולים נעילות !?
ולא אני לא מרתך באופן חובבני את הסרנים. אני מעדיף משהו קצת יותר מקצועי וטוב. אבל בעצם הכל תלוי אם אני צריך את זה בכלל. ואיזור מגוריי הוא איזור קיסרייה כרגע.

miki69

New member
המממ

חלודה יש לי מסביב לחלון הקדימי בכל המסגרת. תקנה מסגרת חדשה!!!! כמה פטריות חלודה בחלק הקידמי. זה שטויות בדלת האחורית שעליה יושב הרזרבי,חורים של ממש. זה רציני בעיקרון זה לא הרבה,אבל הרמה שבה החלודה קיימת,היא קשה,בחלק מן המקרים זה ממש חורים כאלה מנופחים. אני אנסה לצלם את זה ולהביא לכם תמונות... לגבי הנעילות,האמת אני לא הולך ממש לטייל אתגרית עם סלעים בגדלים של מאה מטרים לגובה. ככה בקטנה,טיולי שבילים עם קצת "סלעונים" וים הרבה. ומה זה יקר !? מיליון ש"ח עולים נעילות !? נעילות ,דיטרוייט מאחורה יהיה מעל הראש עבורך כ 3000 ש"ח ולא אני לא מרתך באופן חובבני את הסרנים. אני מעדיף משהו קצת יותר מקצועי וטוב. אבל בעצם הכל תלוי אם אני צריך את זה בכלל. ואיזור מגוריי הוא איזור קיסרייה כרגע.

OK

אז בעצם הפחחות והצבע הולכים להיות משהו קצת יקר,יחסית. לגבי הנעילות,השאלה אם אני צריך אותם ואם בכלל זה כדאי !? אין לי בעיה להשקיע את הכסף הזה גם בנעילה קידמית אם צריך.

denver101

New member
שלום בארי

לפי מה שהבנתי ממך אני חושב שתוותר על הנעילות כמו שאמרתי לך בהתחלה אין צורך וחבל על הכסף (לי הייתה פגרו קצרה ברזנט בלי נעילות ותאמין לי היא עברה כמעט בכול מקום חוץ ממקום אחד שאני יצרף תמונה
)לגבי הפחחות כמו שאמרתי אני יכול לארגן לך מחירים טובים אתה גר בקסריה כך שכול מה שאמרתי לך מקודם רלונטי לגבך כמו דני ספידומטרים אני גר באזור השרון כך שזה לא כול כך רחוק אם תרצה לקבל הערכת מחיר לגבי הפחחות אם אתה מעוניין בעזרתי בשמחה רבה אני יעזור לך דרך אגב אני לא מופיע בתמונה אלו חברים שהיו איתי ואל תבהל מהערבית זה איזה צלם ערבי שעבר וצילם לעיתון ערבי

למעלה