טוב זה משהו שאמרתי?? תדרכו עלי עוד, כן!! כן!! עם העקבים!! לי-אור מכורכמת שבעתיים
ל לי-אור. New member 22/1/02 #1 טוב זה משהו שאמרתי?? תדרכו עלי עוד, כן!! כן!! עם העקבים!! לי-אור מכורכמת שבעתיים
ל לי-אור. New member 22/1/02 #2 אבל להמשיך עם הלשון או לשמוט?? איפה חוברת ההנחיות גוד ד´אממט? לי-אור בשנת שמיטה
ה השחקנית הראשית New member 22/1/02 #3 טוב מאד זה משו שלא עשית. אופו היית עד עכשיו? הבאת פתק מההורים? שחקנית משייפת ציפורניים מזמזמת בהנאה
ל לי-אור. New member 22/1/02 #5 אכפת לך להעביר לי את הפצירה אחורי זה? זה עובד גם על ורידים? ויש למישו מלחייה?? נשארו כמה צלקות ונגמר לי. המלח. לי-אור קורעת לפיסות קטנות את הנאום הספונטני.
אכפת לך להעביר לי את הפצירה אחורי זה? זה עובד גם על ורידים? ויש למישו מלחייה?? נשארו כמה צלקות ונגמר לי. המלח. לי-אור קורעת לפיסות קטנות את הנאום הספונטני.
ל לי-אור. New member 22/1/02 #6 אפי איפה את מותק? מאמי? עיניים וכפרה גם יחד? בתמימות זה היה. ליאור פרה-דוקסלית
ל לי-אור. New member 22/1/02 #7 לא לא אתם לא תורידו אותי גם מכאן!!! לכל אחד יש קווים אדומים. חוצממני לי-אור צעד קטן לאדם צעד פצפון לאנושות
לא לא אתם לא תורידו אותי גם מכאן!!! לכל אחד יש קווים אדומים. חוצממני לי-אור צעד קטן לאדם צעד פצפון לאנושות
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 22/1/02 #11 אני אמרתי למה יש לך בעיה עם זה? וגם בוקר טוב לך. למה את יושנת [כן, כן, ככה אומרים אצלנו] עד שעות כאלה? זיוי [ויש גם תשובה לאריה גור במשך. לא להפסיד]
אני אמרתי למה יש לך בעיה עם זה? וגם בוקר טוב לך. למה את יושנת [כן, כן, ככה אומרים אצלנו] עד שעות כאלה? זיוי [ויש גם תשובה לאריה גור במשך. לא להפסיד]
ה השחקנית הראשית New member 22/1/02 #16 אגב 3 מה יש לכם לעזאזל מהגב? אני דפקא אוהבת בטן. שחקנית היום מחר מהזה משנה
ה השחקנית הראשית New member 22/1/02 #9 יש לך שבע שניות להשלים שיעורי בית. נושאים שמוצו - קווים אדומים ירידות פצפונים. שחקנית משלבת רגל על רגל ממשיכה לפזם בהנאה
יש לך שבע שניות להשלים שיעורי בית. נושאים שמוצו - קווים אדומים ירידות פצפונים. שחקנית משלבת רגל על רגל ממשיכה לפזם בהנאה
ל לי-אור. New member 22/1/02 #10 כשאת משלבת רגל על רגל, את מתכוונת משלבת רגל "על" רגל או משלבת רגל על "רגל"? לי-אור וכלים שלובים
ה השחקנית הראשית New member 22/1/02 #12 מש-תלהבת אני יודעת שקשה לך ואני מתכוונת ש"קשה" לך וגם קשה "לך" שחקנית לא משלבת ידיים
ה השחקנית הראשית New member 22/1/02 #18 מעלה לצורך ירידה. חייבים להזקיר פה למי שייך השרביט. שחקנית דולרים יתקבלו בברכה
ה השחקנית הראשית New member 22/1/02 #20 סס מאקקקקקקקק הליאור הזאתי חייבת להזקיר שחקנית לא פותחת תיבות פאנדורה