טוב הגעתי. אחרי שעות רבות של שעשועים ובחיפוש אחר עוד כמה... מי בא להשתעשע? א י ל ה משועשעת
א אילה. New member 24/11/01 #1 טוב הגעתי. אחרי שעות רבות של שעשועים ובחיפוש אחר עוד כמה... מי בא להשתעשע? א י ל ה משועשעת
A ariegur New member 24/11/01 #4 פורענות מינית ? אני סתם שואל, מתוך סקרנות, וגם כדי להיות בטוח, שיש אנשים שעוד מקיימים יחסי מין בארץ... אבל את לא חייבת לענות. נו ????? אריה
פורענות מינית ? אני סתם שואל, מתוך סקרנות, וגם כדי להיות בטוח, שיש אנשים שעוד מקיימים יחסי מין בארץ... אבל את לא חייבת לענות. נו ????? אריה
א אילה. New member 24/11/01 #5 היה שם גם מין, נדמה לי. אם אני זוכרת נכון. ככה קראו לזה פעם, לפחות. מה קרה, אתה הפסקת לקיים? א י ל ה מקיימת ומבטיחה
היה שם גם מין, נדמה לי. אם אני זוכרת נכון. ככה קראו לזה פעם, לפחות. מה קרה, אתה הפסקת לקיים? א י ל ה מקיימת ומבטיחה
A ariegur New member 24/11/01 #6 בטח שאני מקיים - אבל בגילי, תזכירי לי, מה היתה השאלה ? אריה - לא מקיים סקס אבל גילה שסקס מקיים אותו
א אילה. New member 24/11/01 #7 אתה בטח מתכוון תזקירי לי... אבל אני עייפה כזאת, לא כשירה להזקיר כרגע... אולי תבוא לצ´ט קצת? זה שפה למעלה? היית שם פעם? הלכת עד לקצה? א י ל ה מושכת עוד טיפונת
אתה בטח מתכוון תזקירי לי... אבל אני עייפה כזאת, לא כשירה להזקיר כרגע... אולי תבוא לצ´ט קצת? זה שפה למעלה? היית שם פעם? הלכת עד לקצה? א י ל ה מושכת עוד טיפונת
א אילה. New member 24/11/01 #11 נשמע לי שיש לכם Sודות... סודות בחברה? ככה יפה? אז אני כבר אשב לי בחושך... או שאלך לישון בלי שישימו לב... ואתם תזכרו אצלי... א י ל ה סודות בחברת הייטק
נשמע לי שיש לכם Sודות... סודות בחברה? ככה יפה? אז אני כבר אשב לי בחושך... או שאלך לישון בלי שישימו לב... ואתם תזכרו אצלי... א י ל ה סודות בחברת הייטק
A ariegur New member 24/11/01 #17 איבדתי את אילה והיא כנראה הלכה לישון. אז גם אני הולך. לילה טוב לכולם. אריה
א אילה. New member 24/11/01 #18 זהו? כולם הלכו לג´מבו? אני רק היו לי פה כמה עניינים לסדר, ככה, בהמשך ליום המשונה הזה שלי... ועד שדיברתי, סידרתי, עשיתי, אמרתי, גמרתי... אז כבר לא נשאר אפאחד. אז זוז קצת, תעשה מקום, אני באה לישון גם... א י ל ה מחבקת מאחור
זהו? כולם הלכו לג´מבו? אני רק היו לי פה כמה עניינים לסדר, ככה, בהמשך ליום המשונה הזה שלי... ועד שדיברתי, סידרתי, עשיתי, אמרתי, גמרתי... אז כבר לא נשאר אפאחד. אז זוז קצת, תעשה מקום, אני באה לישון גם... א י ל ה מחבקת מאחור