טוב.... מי כאן????? אפשר להתחיל את היום????? וחסר לכם להגיד לי בוקר טוב פסיפלורה... (חחחחחחחחחחחח)
פ פcיפלורה New member 17/1/06 #1 טוב.... מי כאן????? אפשר להתחיל את היום????? וחסר לכם להגיד לי בוקר טוב פסיפלורה... (חחחחחחחחחחחח)
פ פcיפלורה New member 17/1/06 #3 כשאת בסביבה... אני רגועה! אני על קוצים... מחכה לארוחת צהריים.. מעשר בבוקר (חחחחחחחחחח)
ש שמים1 New member 17/1/06 #4 גם אני בסביבה ../images/Emo9.gif מי אמרה שהיא רעבה? מי? הכנתי צלי עם פטריות חבל על הזמן
ל לוקחת לריאות New member 17/1/06 #5 צהריים טובים לכולכם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif|נשיקה באתי להפגין נוכחות קלה ולעוףףףףףףףףףףףףףף לי לדרכי... האמת גמני רעבה .........
צהריים טובים לכולכם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif|נשיקה באתי להפגין נוכחות קלה ולעוףףףףףףףףףףףףףף לי לדרכי... האמת גמני רעבה .........
ל לוקחת לריאות New member 17/1/06 #10 אין לי מושג.... אני משערת שילדי הגנים כיסחו אותם.... וחוץ מזה..תסכימי אתי שצלי עם פטריות זה יותר שווה...לא?!
אין לי מושג.... אני משערת שילדי הגנים כיסחו אותם.... וחוץ מזה..תסכימי אתי שצלי עם פטריות זה יותר שווה...לא?!
א אני ליאור New member 17/1/06 #7 לי דווקא מתאים שמיים צלי פטריות אני מה זה רעבה הרייח מגיע עד כאן ליאור
א אני ליאור New member 17/1/06 #6 היי פסי צ'חקתני לי זה כבר אמצע היום ולך הוא רק התחיל?? ואני התעוררתי עוד לפני האור ןעכשיו בשבילי זה צהריים טוב יפה לך פסי שהבוקר מתחיל בצהריים תעשי חיים פסי אולי תכיני לי איזו ארוחה? משו טוב שאחזור מהעבודה? ליאור
היי פסי צ'חקתני לי זה כבר אמצע היום ולך הוא רק התחיל?? ואני התעוררתי עוד לפני האור ןעכשיו בשבילי זה צהריים טוב יפה לך פסי שהבוקר מתחיל בצהריים תעשי חיים פסי אולי תכיני לי איזו ארוחה? משו טוב שאחזור מהעבודה? ליאור