טוב,

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
אל תהיה עצוב........

אני פה,ואשמח להיות בחברתך....

איפוא../images/Emo13.gif

כשאת אומרת למה את מתכוונת אשמח להיות איתך ? שפת הפורום עדיין לא נהירה לי

*g99

New member
אני פה,מעבר לצג...

כותבת,עונה .... מקשיבה,פה בשעת צרה (שלא נדע)... אני פה! g99...

לנוגע ומשגע

אתה חדש כאן, וגם אני חדשה מהיום, אשמח לעזור לך לבתק את בתולייך, כנשואה רעבה ומנוסה, שגם אוהבת בעדנה, אך בהמון תשוקה חייתית ואדירה ברוך הבא נשואה רעבה

תודה את חזקה

היה מלבב במיוחד לחוות כך טבילה ראשונה טבילה עוד לפני שהעין התרגלה לה להפעלה של הפורום על היבטיו הטכניים השונים,גם ברור שזה לא מסובך אבל הכל ביחד..והפלא ופלא הודעתך כמו העצימה אותי כאן ןשם ועוד..נשואה שהורעבה ואו רעבה ואו גם וגם??

מקווה שגם אתה חזק

אוהבת גברים חזקים, גם אם הם רווקים... הורעבה - בנסיבות הצום, רעבה - כי בעלת חשק גדול. אמנם שברתי את הצום בארוחה, אבל לא שברתי את הרעב בקינוח המתוק, והמענג. אולי ב
וב
- אסכים להסתפק.
נשואה רעבה

שתיקה

"תגידי מה את מתעלמת השתיק ה שלך רועמת , איזה יום עצוב. תגידי כי כמעט שכחתי מזה רגש,כמו שלימדת אותי תגידי, את כבר לא שמה אודם ,לכבודי כמו מקודם.. תגידי ..משהו

מתייפיפת לכבודך

לא שותקת לא מתעלמת, ושתיקתי לא רועמת מתייפה לכבודך, מורחת את שפתיי באודם למענך, פוסקת אותן לעברך, מחכה לנשיקתך, במלוא תשוקתך. נשואה רעבה, מוכנה להסתפק בנשיקה
, בתור התחלה.

נוגע ומשגע

מחכה לנשיקתך, אבל מקבלת את שתיקתך, האם אתה נוגע ומשגע, או ששותק ורועם?

היי לי לעולמים-חוששת את ..רוצה וחוש

רוצה וחוששת אוקיי לכי לאט למרות שאני בשל ויכול לך גם בעדנה גם בהבנה וגם בכל,יש משהו מדליק בראשוניות אני מבטיח לך ילדה שלי קטנה ..שזו לא תהיה מילתי האחרונה

נוגע ומשגע - ריגשת אותי

לא מסוגלת להגיב כרגע מרוב התרגשות, וזו רק ההתחלה. אגיב רק ב
וההמשך יבוא נשואה רעבה

ריגוש...

רוגשתי כאן לא סתאם מליצה ואת כמו נשר בשמיים נוחת טורף ועף רוצה לשמוע את קולך הענוג ...הכך הוא? רוצה לשמוע אותו ואת הדומה שבו לביטוי המילולי שלך לאות האם דומה סוער חושני ובוקע מחדש..... יש לי מייל ...וגם לך

בשדה ירוק רדפתי אחרייך...אך

אחכה לך יפה מאוד איך שהשתלבת,ןאפילו אחוות חדשים משהו נהיתה לה עיקרון העבודה הכפולה פעל כאן:גם מסרים מרגשים והשתלחויות לשוניות תרתי משמע..וגם חיזוקים ונעימות חייב לציין ולהודות גם לg99 שמייד נתנה מטוב ליבה וגופה החם לי כחדש

למעלה