טוב.

Dynamo1929

New member
<:

"אוקיינוס: גוף מים ענק, מכסה כשני שליש מהעולם שנוצר למען בני האדם - שאין להם זימים" "אין דבר חדש תחת השמש, אבל יש הרבה דברים ישנים שאנחנו לא מכירים" "ההבדל בין פורנוגרפיה לארוטיקה הוא בתאורה"
"כשמישהו אומר 'אני אוהב אותך' הוא מתכוון ל'אני זקוק לך'"- ענק!!!!! "סקס בגיל 90 זה כמו לנסות לשחק סנוקר עם חבל"
! "אני מסרב לאכול צדפות. אני רוצה את האוכל שלי מת. לא חולה, לא פצוע קשה - מת" "אני לא מודאג מהגירעון. הוא מספיק גדול כדי לדאוג לעצמו"

Dynamo1929

New member
...

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו" זה היה יום קשה. התעוררתי הבוקר... לבשתי חולצה וכפתור נפל. הרמתי את התיק שלי והידית השתחררה. אני מפחד ללכת לשרותים"

Drunk Bullet

New member
...

So the struck eagle, stretch'd upon the plain, No more through rolling clouds to soar again, View'd his own feather on the fatal dart, And wing'd the shaft that quiver'd in his heart.​
לורד ג'ורג' גורדון ביירון (מחבר "דון חואן")
"When the waves are round me breaking, As I pace the deck alone, And my eye in vain is seeking Some green leaf to rest upon; What would not I give to wander Where my old companions dwell? Absence makes the heart grow fonder, Isle of Beauty, fare thee well!"​
ג'ון מילטון, מתוך Paradise Lost.
It is impossible that anything so natural, so necessary, and so universal as death, should ever have been designed by Providence as an evil to mankind.​
ג'ונתן סוויפט (מחבר "מסעות גוליבר", למי ששכח..)

הציטוט שנגע לליבי:

Sons of Gondor, of Rohan, my brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of Fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields, when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day, WE FIGHT! by all that you hold dear, on this good earth, i bid you STAND! Men of the West לא ישתנה בחיים!

AeroSlash

New member
...............

"אתה יכול לגור במלונות הכי יקרים, ואתה יכול להיות כוכב רוק ענקי ולקבל הרבה הכרה ותהילה וכל זה: אבל כשאתה הולך לשרותים נייר טואלט הוא עדיין נייר טואלט" - אקסל רוז
.

AeroSlash

New member
............

"מהו חבר? נפש אחת הנמצאת בשני גופים. " - אריסטו "להיות אמיץ פירושו לדעת ממה לא לפחד" - סוקראטס

אחלה פורום../images/Emo13.gif

הבנות שם ממש חמודות [רובן]... משום מה, נדבקתי למשפט I'm the most beautiful unwanted. הוא מככב אצלי באוואי כבר איזה חודש

AeroSlash

New member
אוקי, תקראו לי לא קשורה...

אבל לדעתי ויני צ'רצ'יל הרבה פעמים אמר כל מיני שורוץ מחץ בנאומים שלו.. הדבר היחיד שעולה לי לראש כרגע זה כשהוא אמר "מעולם לא היו רבים כל כך חייבים כה הרבה למעטים כל כך" או משהו כזה.. בהקשר שזה נאמר כמובן..

AeroSlash

New member
או, הנה עוד אחד שמצאתי...

"מותו של יחיד הוא טרגדיה: מותם של רבים היא סטטיסטיקה" - הדוד ג'ו
..

Drunk Bullet

New member
אני די בטוח שכבר כתבת

"מה שהכי עצוב זה עד כמה שזה נכון..." כשמישהו הזכיר את האימרה ההיא.

AeroSlash

New member
לא נכון....

זה היה בקשר למשהו אחר... אני לא -עד- כדי כך סנילית.. יוצא לי להגיד את זה הרבה לאחרונה [מעניין למה] אבל בהקשר לאמרה של סטאלין לא אמרתי את זה.. ואם כן, אני רוצה הוכחות

למעלה