טוב

newKiticat

New member
טוב

אז המלצות יתקבלו בברכה- למה? לדיסקים, אבל איזה דיסקים? אימא שלי חייבת לי כסף. אמרתי שמבחינתי שתחזיר לי את זה בצורה של קנייה מברנס אנד נובל. מדובר על כמעט 10 אלבומים. אז יאללה. ואז מבין האלבומים של סונטה שווים להתחיל איתם?

נמממ,

מסונטה אפשר להתחיל מכל אלבום הכל טוב. אולי אקליפטיקה הכי טוב כי הוא יחסית קליל ומי שלא רגיל לסגנון יכול להתחבר אליו בקלות. (ממנו אני התחלתי) ואם את יכולה להשיג את the dark ride של הלווין אני אגיד לך שהוא מאוד מומלץ, ושאני מקנאת בך מאוד.

TarwenR

New member
../images/Emo9.gif הנה

עדיף להתחיל עם שני אלה לדעתי- Sonata-Ecliptica Sonata-Reckoning night אבל בעיקרון כל האלבומים שלהם טובים. עוד אלבומים מומלצים לא של סונטה- Arwen-Memories of a dream Arwen-Illusions Rhapsody-Power of the dragonflame Masterplan-Masterplan Kamelot-Epica Kamelot-The fourth legacy

TarwenR

New member
זה חנות בארץ?

בלה טוב נו... אז איפשר למצוא כלום

newKiticat

New member
בראנס אנד נובל???

בארץ???? מה םתאום?! זה כמו אמזון! אגב, אם כבר הזמנות מחו"ל מישהו מכיר איזו חנות ספיצפית? כי עכשיו שאני מסתכלת על זה- יש מצב שבראנס אנד נובל (ואמזון) ממש יקרים לסוג הזה של המוסיקה.... די, זה לא פייר!!! אם הייתי נבובת-ראש-מעריצת-בריטני-הפאקצה אז כבר מזמן הייתי יכולה לרכוש דיסק ב8 דולר, במקום ב17!!!

אה לא ראיתי שכתבת שאת מזמינה

משם. הייתי בטוחה שאת סתם קונה.
לפי מה שהבנתי אמזון לא כל כך יקרים, רק המשלוח לפעמים מוגזם.

newKiticat

New member
ולוקח לו

בערך 4 חודשים להגיע. ברנס אנד נובל בד"כ זולים יותר, זולים יותר במשלוח ומגיעים תוך חודש.

TarwenR

New member
אה יש אתר מעולה

והוא לא יקר אני חושבת- http://shopping.theendrecords.com/ ויש בו גם ארוון אז הוא שווה הכל =]

scudnick

New member
והלווין ניתן להשיג גם בארץ...

יכולת לבדוק בטאוור רקורדס אז במפגש.

Musta Susi

New member
ראיתי שאף אחד לא כתב...

אבל אולי תוכלי להשיג את שני הדיסקים של Luca Turilli(
)*אהמ-אהמ-סגידה-אהמ...* מדובר בשני דיסקים: אחד העונה לשם Kings of the Nordic Twillight,יצא בשנת 99 והשני-Prophet of the Last Eclipse יצא ב2002.

Musta Susi

New member
ולדעתי גם כדאי

להתחיל מ Silence*סגידה* ואחר כך Winterheart(s) Guild*סגידה כפולה*

למעלה