טוב. ..

iwannakill

New member
טוב. ..

איפה נולדת? למה קראו לך ככה? איך החיים עד עכשיו? כלבים או עיזים? למה? כלי תחבורה מועדף? אוהב/ת קרלו? מה סוג המוזיקה המועדף? אוהבת אייסיקיו? למה? מה עם מסנג'ר? מה סוג המשחקים המועדף ?( מבין משחקי המחשב) מבינה משהו במחשבים? איזה סרטים של אנג'י ראית/ה? איזה הכי אהבת? זהו!

קדימה..

איפה נולדת? ממ ת"א למה קראו לך ככה? לא בטוחה.. משו על זה שאמא רצתה שם מהתנ"ך איך החיים עד עכשיו? פסדר חח למה לא כלבים או עיזים? כלבים איי גס
חח למה? כי יש לי אחד כזה
חיחח כלי תחבורה מועדף? מכונית אוהב/ת קרלו? ככה.. לא צורכת לעיתים קרובות
מה סוג המוזיקה המועדף? רוק וישראלי אוהבת אייסיקיו? כה למה?אני יודעת.. שימושי ככה מה עם מסנג'ר? גם.. לפעמים יותר נוח מאייסי מה סוג המשחקים המועדף ?( מבין משחקי המחשב) כל מיני שטויות באיזה אתר אחד. עכשיו אני עם הmahjong חח מבינה משהו במחשבים? אפשר להגיד איזה סרטים של אנג'י ראית/ה? הרבה ממ.. נגיד בסביבות 10 (אינלי כח לפרט) איזה הכי אהבת? ג'יה\נערה בהפרעה ממ גם "לקחת חיים"

ווי איזה סקר ארוך אנ'לא רואה ת'סוף

איפה נולדת?
ירושלים
למה קראו לך ככה?
זה לא ברור איך החיים עד עכשיו?
סבבה, איך אצלך? כלבים או עיזים?
'נערף למה?
כובע כלי תחבורה מועדף?
אופניים
אוהב/ת קרלו?
כן, למה לא מה סוג המוזיקה המועדף?
הכללללללללללללל אוהבת אייסיקיו?
בטח למה?
כי זה חביב
מה עם מסנג'ר?
גם מה סוג המשחקים המועדף ?( מבין משחקי המחשב)
סוליטייר
מבינה משהו במחשבים?
בטח, מחשב זה הדבר היחיד שאני מצליחה להדליק
איזה סרטים של אנג'י ראית/ה?
ג'יה, נערה בהפרעה, ולא זוכרת אולי עוד אחד איזה הכי אהבת?
ג'יה איי גס ביי ולילה טוב

iwannakill

New member
טוב אני גם אענה

• טוב. ..ו iwannakill [מצורף קובץ jpg] ו 19:24 | 07/11/04 איפה נולדת? קזחסטן,צ'ימקנט ;) למה קראו לך ככה? על שם האישה הראשונה בעולם ;))) איך החיים עד עכשיו? יותר טוב מאי פעם כלבים או עיזים? עיזים ... סתםםםםםםםםםםם ברור שכלבים !! למה? כי גם לי יש אחת כלי תחבורה מועדף? אופנוע אוהב/ת קרלו? יאקקקקקקקקקקקק מה סוג המוזיקה המועדף? אממ...אלקטרוני, רוק אלטרנטיבי, טראנס , ישנים בנוסך שנות ה90 (טוב לא כל כך ישנים :) ) אוהבת אייסיקיו? אהמ..כנראה למה? נוח מה עם מסנג'ר? פחות נוח מאייסי זה בטוח !! מה סוג המשחקים המועדף ?( מבין משחקי המחשב) אסטרטגיה, תפקידים .. אממץץכנראה גם פעולה מבינה משהו במחשבים? די, פחות ממה שאתם חושבים.. איזה סרטים של אנג'י ראית/ה? מרדף ממוחשב , ג'יה , נערה בהפרעה , אספן העצמות טומב ריידר 1,2 ... זהו נראה לי אה גם לקחת חיים ומעבר לגבולות . איזה הכי אהבת? הכי לא אהבתי מבינייהם זה ::::: כ ל ו ם ! אהבתי הכל מומלץ לכולם !!

S m e l l y Cat

New member
כגדכדגכג../images/Emo108.gif

איפה נולדת? ישראל למה קראו לך ככה? סבא איך החיים עד עכשיו? רכעכג כלבים או עיזים? כלבים למה? כי הם שמנמנייייייםם כלי תחבורה מועדף? לאדעת מכונית P: אוהב/ת קרלו? לא משו מה סוג המוזיקה המועדף? הכלללללללל אוהבת אייסיקיו? זה בסדר למה? ככה מה עם מסנג'ר? יותר טוב P: מה סוג המשחקים המועדף ?( מבין משחקי המחשב) משחקי מסנג'ר מבינה משהו במחשבים? אעע כה? איזה סרטים של אנג'י ראית/ה? אהה... נערה בהפרעה? איזה הכי אהבת? נערה בהפרעה? P: חע

סוזן50020

New member
אוהבת משחקי מחשב במסן?

יאללה נשחק כמה סיבובים בסוליטייר דו קרב...סבבה?

¥EleVatioN¥

New member
מי טו../images/Emo129.gif

איפה נולדת? קפלן למה קראו לך ככה? כי אמא שלי רצתה?
שהייתי קטנה הייתי אומרת שלמקרה שיהיה הפסקת חשמל אני אהיה האור
איך החיים עד עכשיו? סבבה לגמרי
כלבים או עיזים? כלבים
למה? כי ככה! כלי תחבורה מועדף? אוטו?
אוהב/ת קרלו? למה לא מה סוג המוזיקה המועדף? רוק על סוגיו, פאנק-רוק אוהבת אייסיקיו? בטחחחחחחח למה? כי ככה
מה עם מסנג'ר? מעולה גמכה
מה סוג המשחקים המועדף ?( מבין משחקי המחשב) טומבריידרר רולזזזזזזז מבינה משהו במחשבים? בטח אני במגמה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה סרטים של אנג'י ראית/ה? הממממממממממממממ מרדף ממוחשב ללא ראיות ירח מעל מדבר נשות חיל ג'יה חלקיקים מהחוזה (הלס קיטשן) משחקים מהלב אספן העצמות כמובן! נערה בהפרעה!! עקיצה בשישים שניות, רק חלק אבל נדמה לי טומבריידר 1+2 החיים או משו כזה החטא הראשון לקחת חיים איזה הכי אהבת? את כולם אבל במדיוחד טומבריידר אספן העצמות ונערה בהפרעה ולקחת חיים כמובן!

red mosquito

New member
אז גם אני../images/Emo41.gif

איפה נולדת?
חולון... למה קראו לך ככה?
ככה יצא . איך החיים עד עכשיו?
סבבה, אני יודעת... כלבים או עיזים?
כלבים. למה?
כי החלב שלהם מתקלקל פחות מהר. כלי תחבורה מועדף?
ריקשה. אוהב/ת קרלו?
לא. מה סוג המוזיקה המועדף?
GN'R אוהבת אייסיקיו?
נגיד... למה?
ככה. מה עם מסנג'ר?
פחות. |$|- חובה לעשות כזה אייקון ! מה סוג המשחקים המועדף ?( מבין משחקי המחשב)
אמ... "אליס" וכאלה, לא פאקמן. מבינה משהו במחשבים?
בוא נגיד, אני לא אדומה בפורום " תמיכה תכנית". איזה סרטים של אנג'י ראית/ה?
הרבהה. איזה הכי אהבת?
גם הרבהה.

limors2

Well-known member
לצערי ג'קי שלי לא נחלבת...

אולי אני ינסה מחר שוב להחזיק אותה מעל לקורנפלייקס שלי ול-ל-ח-ו-ץ!!!!

ווי מעניין אם שלונצי נחלבת../images/Emo13.gifלונע!!

איפה את?!?!!?!? תעשי לי קורנפלקס!!!!

limors2

Well-known member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

לונה..

New member
אז כמו שאמרתי

אני אדפיס את ההוראות
ובמפגש הבא תתפשטי ואני אעזר בהן כדי לחלוב אותך ליד כולם
יודעת מה, את תביאי את הקערה, אני אביא כריות טו גו וככה תהיה לך אחלה מנה ותדעי בדיוק מאיפה מגיע החלב שלך. איך אני איתך?

למעלה