טוב...

ויצמן j

New member
טוב...

תודה רבה לקדם וברנס שנתנו לי כמה עצות מטורפות על העיניין ען הטרומפ"ים... (לא הגבתי על כלום כי המחשב שלי דפוק!) אז לשאלה של אני לא זוכר מי "מה זתומרת על סף פירוק?" מועצה איזורית הגלבוע היא כבר לא חלק מבני המושבים... כלומר: מחלקת הנוער של המועצה פורקה ועקב הצעד הפוליטי הזה אין שום קשר בין התנועה ךמועצה נכון לעכשיו 8 משצים ועוד כמה יב'ניקים החלטנו שאי אפשר לתת לכל התנועה והחברה להתמוטט במועצה והקמנו ביחד עם נאמני הנוער איגוד של 5 ישובים שנקרא "פורום החמישה" פורום שמורכב ממשצ"ים ונאמני נוער\ חברים בוועדות נוער מחמשת הישובים... ונקווה שבאמת נוכל לבנות את התנועה הזו מאפס שוב!

שלי! אני שאלתי!

דבר ראשון- וואו!!! כל הכבוד לכם!! שיהיה המון בהצלחה! אז העצם כל הקשר בין גלבוע לבין התנועה הוא רק דרככם? מה עם טיולים ארציים? שיהיה המון המון בהצלחה!

tuty fruty

New member
ויצמן

שיהיה המון בהצלחה אני גאה בכם מאוד. אני כבר בעבר אמרתי לך שאתם מסוגלים לעשות הכל.. אתה יודע שאני תמיד פה אם תצטרכו עזרה

געמג 22

New member
אתה לא יודע כמה אני מעריך אתכם

עכשיו!!!! שיהיה לכם הרבה בהצלחה ואם אתם תרצו עזרה כלשהי אתם מוזמנים לפנות (ואני מאמין שכמעט בכל גרעין תמצא מישהו שישמח לתת לכם עצות או לעזור) שי קדם

ויצמן j

New member
אז ל עוד שאלות..

גם מפעלים ארציים אנחנו עושים הרשמה מרכזים את הכסף אצל חגי ביין שהוא אחראי על הישוב גן נר מי שמכיר והוא עובד מול אייל חפר וכמה שאני שמח ובאמת שאתם גאים בנו עוד לא עשינו כלום מי שרוצה מוזמן לחג מעלות שיהיה ב-16 ואז נראה אם אנחנו שווים משו

roikeman

New member
דרך צלחה!

תהיה לכם בעיה תקציבית, אבל גם אם תפלו, לא להשבר! נסו שוב. מקווה שתצליחו בגדול, ומעריך את זה מאוד. אתם אנשים טובים!

למעלה