טוב............

the freaky girl

New member
טוב............

משעמם לי מוות... חזרתי הבייתה לנקות כי מחר אני לא אהיה.. (
), אבל מתברר שסבתא כבר ניקתה
אז עכשיו אני יושבת בשילוב ידיים, משועממת מוות............ תראו משהו שמצאתי.. כנסו..

the freaky girl

New member
אני באמת משועממת.. ../images/Emo4.gif

בינתיים בדיחה: יום בהיר אחד פונה ילד חרדי לאמו ושואל: "אמא נכון שאלוהים נותן לנו את המזון?" "נכון" ענתה אמו. "ונכון שאלוהים שומר עלינו?" "נכון" ענתה אמו. "ונכון שהחסידה מביאה את הילדים?" "נכון" ענתה אמו. "אז למה אנחנו מחזיקים את אבא?" והנה עוד קישור.. מזעזע.. :|

פנסקו1

New member
גם אני משועמם .....

........................... .......................... ........................ .................... ................. ...................... ............................ .................... ...................... .......................

Angel lips

New member
את מחר במפגש?

אם משעמם לך תתליקי מוזיקה תנקי תארון בטוח תגלי בגד חדש :)

the freaky girl

New member
חחחח..

אז זהו- שזה מה שעשיתי כשרק באתי הבייתה.. ועכשיו ההסבר: יש למשפחה שלנו מכר אחת, שיש לו גם חתולה פרסית, אז הוא רוצה שיהיו לה צאצאים.. אז הם הביאו אותה אלינו הבייתה, בשביל פרסיק (החתול הפרסי שלי
), למטרת ההזדווגות. אז אתמול הם הביאו אותה אלינו, וגיליתי זאת רק כשבאתי הבייתה בערב. מתברר שהיא חתולה מאד אממ.. דיקאייה.. אז אחרי הניסיון של אתמול, הביאו אותה שוב היום. בבית היו רק סבתא שלי ואחי הקטנצ'יק שון, אז אחרי שאתמול היא עשתה בלאגן ורצה לכל מיני מקומות (לא מאשימה אותה..
) סבתא החליטה לסגור אותם בחדר אחד, של שון. הקטע, שבאמצע היום אחי רצה להסתכל עליה, ופתח את הדלת, החתולה לא בזבזה זמן וברחה מהחדר. הקטע, שהיא חשבה שהחדר שלי היא היציאה.. :| קיצר, היא נכנסה לארון שלי (
) וסבתא בינתיים סגרה את כל היציאות חוץ מהחדר של אחי (החדר שלי הוא הכי אחרון-בסוף, ושל שון הכי קרוב). היא הוציאה את השוואברה (מגב..
) והוציאה את החתולה יחד עם כל הבגדים שלי החוצה. קיצר, אחרי שבאתי היום מהעבודה נאלצתי לסדר כבר את כולו.. אוי.. אני מקווה שאתמול הם לא עשו את זה על המיטה שלי.. :( זה מבחיל..

the freaky girl

New member
:)

בדיחות!!
משה משחק במגרש הכדוררגל ורואה את המכונית של אביב נכנסת לחורשה שממול. סקרנותו גוברת והוא עוקב אחרי הרכב. ממרחק של כמה מטרים הוא מבחין בדודתו נחמה (אחות אימו) גם היא ברכב ואביו מנשק אותה ועוזר לה להוריד את חולצתה. סקרן הוא מתגנב לעברם ורואה שגם הדודה עוזרת לאביב להוריד את מכנסיו. מאד נסער מהמחזה רץ הביתה. אמא! אמא! שחקתי כדור רגל עם החברים וראיתי את אבא ודודה נחמה נכנסים לחורשה ואבא מנשק אותה מוריד לה את החולצה ו..... רגע רגע עוצרת אותו אימו..... את כל הסיפור הזה אני רוצה שתספר הערב בארוחת ליל שישי. וכך היה. בערב כשהמשפחה כולה יושבים בשולחן שולפת האם:" משה אולי תספר לנו מה ראיתה היום..... משה שוב מתלהב ומספר:" היום כשהייתי במגרש הכדור רגל ראיתי את האוטו של אבא עם הדודה נחמה נכנסים לחורשה ואבא נישק אותה והוריד לה את החולצה והיא הורידה לו את המכנסיים... כל המשפחה בהלם ומשה מוסיף איזה קטע! הם עשו בדיוק מה שדוד שמואל עושה עם אמא כשאבא יוצא לעבודה בבוקר.........
והנה עוד אחת: שולה מתעוררת באמצע הלילה ורואה שבעלה דוד לא לידה במיטה היא לובשת חלוק ויוצאת מחדר השינה לחפש אותו, כשהיא מגיעה לדלת המטבח היא רואה אותו יושב ליד השולחן וכוס קפה לפניו לוגם מן הקפה ומוחה דימעה. היא ניגשת אליו ברוך ומחבקת אותו מאחור ושואלת :"מה קורה איתך אהובי" הוא עונה לה : " את זוכרת איך הכרנו לפני 20 שנה כשהיית בת 16?" "כן בודאי שאני זוכרת " היא עונה "ואת זוכרת איך הזדיינו במושב האחורי של המכונית שלי?" "בודאי שאני זוכרת " היא עונה בדמעות אושר כשגל נוסטלגיה אופף אותה "ואת זוכרת שאביך השריף של העיירה תפס אותנו וכיוון אלי רובה קצוץ קנה ואמר שאו שאני מתחתן איתך או שהוא שולח אותי ל20 שנה לכלא?" "כן אהובי ,אני זוכרת" היא עונה באהבה בעלה משתנק בבכי קורע לב, מוחה את דמעותיו ומקנח את אפו "...........היום יכולתי להשתחרר" הוא אומר וממשיך למרר בבכי..

eMiFrEaK

New member
../images/Emo6.gif אהבתי !!!!!

את הראשונה אני כבר מכירה.. השנייה הרגה אותייייי חחח

s h u r i k

New member
אפשר הכל להוכיח

יש לי כזאת תחושה..... שמכל הפורום רק שתיינו נישארנו!

vk3

New member
חחחחחחחחחחחחח אהבתי ../images/Emo70.gif

רק שהחתול יעשה לי סיוטים בימים הקרובים וכאב לי הצוואר כשראיתי איך נמתח לה....... איככככככס

למעלה