טוב

ilovem

New member
טוב

אני לא בדיוק מעריצה שלהם. התחלתי לשמוע חומרים שלהם רק לפני כמה חודשים אבל אני חייבת לומר- הם מדהימים! כל אחד מהם מוסיקאי בחסד, יש קטעים שלהם שאני שומעת ויש לי צמרמורות... ורציתי לשאול אם יש שירים\קטעים שלהם שכדאי לי לשמוע? כי בנתיים סתם הורדתי כמה דברים ששמעתי בעקיפין שהם טובים...

ilovem

New member
את hell's kitchen

אני כבר מכירה והוא אחד האהובים עלי. הוא פשוט מ-ד-ה-י-ם! מה שמוזר זה שלא הזכרתם את lost without you- זה *ה*קטע, בעיני לפחות...לא מסכימים?

Glass Prison

New member
A chang of seasons!

פשוט חובה... אמממ.... finally free home dance of iternity ואם אמשיך לכתוב אני לא אסיים פשוט לשמוע הכל

cha ching

New member
אוח! קיצ'ית!

another day זה לפעמים הראשונות ולאלו שלא מכירים את דרים כלהקת פרוג.

fry

New member
trial of tears אכן חובה..

lines in the sand שממשיך את הלס קיצ'ן.. יש את Metropolis Pt. 1 שהוא אחד השירים הכי אהובים עליי... וכל מה שהשאר אמרו

Queen Of Rain

New member
אמממ....לא בהכרח

נכון שהשיר שקט יחסית ולא אופייני לדרים אבל הוא טוב אני דווקא שמעתי אותו אחרי שהכרתי את ה'כבדים' שלהם וחוץ מזה הוא גם קל לניגון

מסריחון

New member
וואיי וואיי וואייי

המממ מאיפה להתחילללל טוב אני ארשום רק איזה חמש שש למרות שיש מיליוןןן למרות שאין להם מיליון שירים:) המממ הנהננה: קודם כל a change of seasons. פשוט חובה. נקודה. אולי השיר הכי טוב שלהם. אח"כ scarred שירררר חזקקקקקקקקקק..... הסינט' בסוף פשוט אדיר. learning to live ענקקק בהתחלה פותח משעמם אבל מתברר כאחת היצירות הכי טובות שלההםםם!! metropolis pt.1 אין מיליםםםםםם פשוט תשמעיי ולפי דעתיי האינסטרומנטל הכי טוב שלהם זה ytse jam אחחח אחח.... מה זאת להקה עם כישרוןןן.. בכל אופן תקני את אימג'ז אנד וורדז או אוויק תביני על מה מדובר. יום טוב!

למעלה