טוב...

prophet1

New member
טוב...

אני לא יודע מה אתכם אבל כל דיסק שאני שומע יש כמה שירים שאני חייב לשמוע לפחות כמה פעמים ברצף אז סתם מענין אותי לדעת מה אתם שומעים שוב ושוב בכל דיסק אז נעשה את זה לפי להקות כדי שלא יהיה יותר מידי בפעם אחת נתחיל באליס אין צ'יינס סתם כי דיברו עליהם הרבה יחסית השבוע

prophet1

New member
אני יתחיל....

FACE LIFT- WE DIE YOUNG שיר כזה יפהההההה איזה כבד הוא לפחות 4 פעמים ברצף SEA OF SORROW-אממ אני לא מחזיר את כולו אחורה אלא רק את הסולו שלפי דעתי הוא הסולו הכי טוב שאי פעם היה לאליס ג'רי מפגיז שם אני מחזיר לסולו בערך 12 פעמים ברציפות חח IT AINT LIKE THAT-שיר מגניב כבד כזה כיף לשמוע אותו כמה פעמים ברצף DIRT- DAM THAT RIVER-ו-א-ו-ו איזה שיר יפההההה WOULD-אני לא יודע למה אבל משום מה זה השיר הכי אהוב עליי שלהם אז גם אותו אני שומע כמה פעמים ברצף... SAP- BROTHER-שיר יפה מאוד JAR- ROTTEN APPLE-ההתחלה מטריפה אותי אני שומע את זה שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב חחח זה כל כך יפהה ( מי המציא את השם הזה טריפוד בכלל ?ALICE IN CHAINS-(TRIPOD BRUSH AWAY-אממ אני מאוד נמשך לקטעים קטנים ויפים בשירים וההתחלה פה מאוד חמודה וגם הסוף של הסולו מגניב כזה HEAD CREEPS-שיר מעולה כבד הגיטרה שם יפה בכל מצב אחח איזה שיר GOD AM- המתחרה היחיד נגד WOULD שיר כל כך מהמם למרות שאני אוהב את הכבדים מאוד, גם הסגנון שירים הזה מאוד יפההההה אני אוהב אותו לפעמים יותר במקרה של GOD AM למשל זה ככה בכל מקרה שיר כל כך יפה שהסולו שם גורם לדמעותתתתתת ג'רי מנגן כל כך טובבבבבבבבבבב אחח וכל השיר כל כך יפהההההה בקיצור הבנתם חחח אממ אני ממש בשוק שזכרתי את השמות כי לרוב אני הולך לפי המספרים בדיסק (מי מסתכל בשמות ?!) שיר 9 שאני אוהב את ההתחלה שלו באליס אין צ'יינס היא חמודה כזאת וכמובן אני חייב להדגיש שאני את כל השירים בדיסקים ואני אוהב מאוד את כולם אבל אלה אני מחזיר אחורה כל פעם שהם נגמרים או נגיד את הסולו שזה החלק לפי דעתי הכי יפה בשיר ואני מנחש שהרבה חושבים ככה.... בכל מקרה מקווה שהבנתם ובהצלחה[?]

BiRd Of PrEy

New member
ממ..

יוצא לי לשמוע הרבה Brush Away- לא יודעת ממש למה.. יש בזה סולו גיטרה שאהבתי.. וגם כשליין עובר לפזמון בשיר זה יוצא מדהים Sludge Factory - גם את זה לא יודעת למה.. Don't Follow - אני נורא אוהבת את הסיומת של השיר כשהוא מתחיל לשיר "forgat my movwn, lost my friends.." יצא מעולה Down In A Hole - פשוט שיר חזק לדעתי. גם מבחינת הלחן וגם מבחינת המילים Hate To Feel - אחד הלחנים הכי טובים ששמעתי מבחינת השירה. ואיך שליין וג'רי שרים בשילוב בשיר הזה יצא מעולה.. עדיין לא יצא לי ממש לפרש את השיר אבל ממה שכן יצא אז זה גם חזק. Rain When I Die - אני אוהבת את הביצוע של הגיטרה בו. Rooster - עוזר במצבי רוח לא טובים Sickman - בגלל הלחן והצעקות
Them Bones - פשוט שיר טוב! Would - השיר שהתחלתי לשמוע ממנו את אליס אין צ'יינס ועדיין לא נמאס
Put You Down - אני אוהבת את ההתחלה של השיר ואת הגיטרה בכל השיר(למרות שזה חוזר על עצמו) למרות שאני די שונאת את המילים. Real Thing - חחחחח נראה לי רק בגלל ה-Sexual chocolate baby! Sunshine - פשוט שיר מעולההה
Am I Inside - עוזר במצבי רוח נאחסים חחח וואי איזה רשימה

RaSTA La Vista

New member
אם כבר שאלת, אני אענה.

נתחיל עם זה שפייסליפט הוא האלבום המועדף עליי. אני יכול לשמוע אותו מ-we die young השיר הראשון עד real thing השיר האחרון. אבל אני מאוד מאוד אוהב את השילוב של שיר 11, i know somethin ושל שיר 12 real thing פשוט מתאימים כ"כ. שבת שלום ניר.

למעלה