טוב

טוב

כמה דברים קטנים א. הפורום הוא לא צ`אט ב. אם נכנס לנושאי הגדרות וסגנונות לא נצא מזה ג. מי שחזר מהמפגש נא לספר חויות ד. תמצאו שם לחתולה של מטאל f ה.בקרוב אני אארגן מפגש נורמלי יותר ו. אולי נדבר על דברים קצת יותר עמוקים? ז. או שאנשים ימליצו על דיסקים או על הדיסק שהם הכי אהבו ח. המחשב שלי דפוק אז אני לא אהיה עד יום ראשון או שאני אהיה אבל רק לקצת זמן עד אז epithp אחראי ט. לא מקללים בפורום - אם אתם רוצים לקלל צנזרו( מ**** למשל כדוגמא) י. אני מברך פינו כמו הפינה של קורט השיר היומי אני אשמח אם אנשים יעשו את זה גמכן זהו בנתיים יומטוב אנשים

untitled

New member
אה כן תודה לכולכם שבאתם

נוכחותכם הורגשה מאד, זה שהיינו רק אני, hotel california, ושי (hell is beige) לא שינה. ממש חבל שלא באתם! אה וצריך להזכיר את זמבור שבא. לעשר דקות אבל זה גם משהו וקארל באמת תארגן משהו רציני שיבואו אנשים. ותודה לך. קניתי את in the court of king crimson דיסק מצויין

ככה

רציתי לבוא ואני שמח שקנית את אין דה קורט ואני אארגן משו ופשוט היום היה לא נוח לאנשים וכשאני אהיה זמין וכשהבוס החרמן שלי יחזור יהיה מפגש נורמלי

מקפיץ

תקראו ובבקשה בבקשה תגובות אם יש השגות או בעיות או משו אנחנו מנהלי פורום שמתחשבים בכותבים איכשהו

.Metal_F

New member
.........

סבבה אחי...תאמין לי מעריכים פה ת`השקעה שלכם(!) לגבי עניין החתול אני צריכה משהו שמתחיל בS (משהו שקשור למזל...אמא שלי ממררת לי ת`חיים עם השטויות שלה). ידיד שלי הציע לי שאני אקרא לה סולייה...אבל לא נראה לי זה הולך לקרות. אז תעזרו לי!!! אני אובדת עצות ובינתיים היא גודלת..:/

L.B.R.H

New member
אם בלי S

אז אני מציעה אינפוזיה (ככה קראו לחתולה שלי). ואם עם S אז סנדרה D או Shoco (סתאאאם)

D.B

New member
קשור טיפה למזל...

מה עם השם סטיגמטה....STIGMATA זו מן תופעה של הסיפטומים של ישו ברגעי הצליבה שלו.. החורים בידים וברגלים... הקצים במצח.. ההצלפות בגבץץ והרומח במותן.. תופעה שחווים מאמינים נוצרים אדוקים... מישהו ראה את הסרט??? מ ע ו ל ה !!!

.Metal_F

New member
זה השם של האלבום השני והמצויין

של Arch Enemy (סטיגמטה) ותודה רבה לך על המידע כי תהיתי מה זה באמת...

סלבדור

סימטריה, סולמית, סמפדוריה (מומלץ), סמוחטה, סירנה, סמים, סופגניה, סנטר, סלט, סבתא ועוד הרבה להמשיך?

אוף

זה הסלבדור שלי. וכל שאר השמות שהצעת נשמעים כמו משחק אסוסיאציות (ככה כותבים את זה?) מוזר. עזוב, אני מגיבה על תגובה למשהו שהוא אוף טופיק טוטאלי. למה אני פה בכלל? אה, משעמם לי. ולילה טוב לכולם.

S.C

New member
מאוד רציתי לבוא אבל...

עשיתם את זה בדיוק ביום היחיד שהיה לי זמן לקחת את האופנוע למוסך , והאופנוע מחכה כבר 4 חודשים שאני יקח אותו למוסך , אז הייתי חייב לנצל את זה... אני באמת ישתדל להגיע במפגש הבא , רק צריך לקבוע לפחות שבוע מראש , אני מגיש משמרות בעבודה פעם בשבוע ואם זה לא יהיה שבוע מראש הגיוני שאני יעבוד ביום הזה

למעלה