וגיל לי אישית גרמת הבוקר להרגיש רע
אם זה בכלל מעניין אותך. כי עולה מתגובתך בפורום מנהלים. המטרה מקדשת את האמצעים. בחורה רוצה צומי, יש לה חסך מהוריה . מותר לה להרוס, לפצוע , לשרוף, ומגיל לקבל חיבוק. זה לא נקמה, זה כאב בשם מספר אנשים עצום, שאני חשתי חודשים כתומכת מהנשמה בהם שעות רבות ביום,בצט, באיסי, בפורום, והייתי תומכת בנסיכה שעות ביום , כל יום גם נגד כל הכאב של כולם כשהיא נחשפה. אגב יש לי מתועד הכל, עוד לפני חשיפתה בשיחות איסיקיו בהיסטורי. את האמת לצערי אני יודעת יותר מידי טוב למרות שבחרתי להתעלם ממנה עד אחרי חשיפתה כי אני אדם נאיבי כמוך מאמינה בלעזור גם לשכמותה, אבל כשרואים שזה לא נפסק כשרואים איזה פחדים וחרדות עד היום עוברים על אנשים בחדר הצט כשהיא נכנסת בשמות בדויים, והיא שקופה ומורגשת כשהיא נכנסת זורקת קללות ובורחת, ורואים את תמיכתך מקבלים כאב חזק בלב, ותהיה מהי בכלל תמיכה. חשבת על אנשי הפורום כאן שהיתה להם הזכות לדעת את האמת? שלא יכאבו כאב פיקטיבי, שלא ירגישו רגשות על דברים מדמיונה הפרוע? מילא אתה בוחר להיות נאיבי , ואני בטוחה שיבוא היום, כמו שבא היום של הסהרים אלי, ויואמרו לך מגיע לך, רצית להיות תומכת אחרי הנזק שעשתה , הלכת נגד הכאב של כולם. גיל תחשוב על זה שעכשיו היית מנהל קבוצת תמיכה בחיים לא ברשת, והיתה נחשפת נסיכה, האם אתה חושבת שאם היית ממשיך לתת לגיטימציה לזה(ועל תשכח שגם היא למדה פסיכולוגיה , ויודעת את התיאוריות שאתה מדבר עליהן, ומתאימה את ההסברים לתיאוריות), היתה נשארת לך קבוצה?????????