טוב.....

טוב.....

עזבתי אל תטרחו להגיב אני לא נכנסת יותר לרשת בטח שלא לאתר תפוז. ביי לכולם

נסיכת השחף

את לא מסוגלת להפרד מהרשת, כמו שאת חוזרת לארגון-סהר בשמות בדויים, כך תבואי לכאן בשמות בדויים, עם סיפורי חיים מפוברקים. יקירתי בקשי מאבא עזרה פסיכולוגית, לפני שתגיעי למצב שגם טיפול לא יעזור. ואני מקווה שדנה אם היא קיימת בכלל, או דמות שהמצאת, יודעת שאת מזכירה את שמה בכל הרשת. נסיכה הייתי שמחה לעזור לך להשתקם אם הייתי חושבת שיש בך רצון אמיתי להשתקם, אבל כשראיתי פה הודעה שלך שאת מספרת דברי שקר על ארגון סהר-תמיכה, ראיתי נערה שפשוט הרוע הוא חלק מאישיותה. תקופה מוזרה......ו נסיכת השחף אני אקצר כי אפילו אני חסרת מילים... ברחתי מפורום אחר וגם מהצ`אט בגלל כל מני דברים שנעשו שם דברים שהואשמתי בהם או כל מני..... הוצע לי ואני מקיימת את זה להתנתק מכל קשר לפורום או לצ`אט ההם שהזיקו לי ולכן אני מקוה שאני לא אתקל בבעיות פה. התחלתי לדבר טיפונת על מה שקורה וסיפרתי למורה שלי שאני נורא אוהבת. ו......עקבתי פה אבל לא כותבים פה הרבה..): ואני לא יודעת מה ממש קורה.. חם ומגעיל ויותר מדי מחשבות אי ידע מה קורה מה לעשות... אז.אין פואנטה למה שכתבתי..רק ריענון לאנשים

Mאיה

New member
חבל!

חבל שמקרים כאלו קורים. ועוד יותר חבל שישנם אנשים שמבטיחים ולא מקיימים. אני הגעתי לפורום הזה,וישר מההתחלה הרגשתי בחמימות...(משהו שגיל מקרין). והחלטתי להתחבר לפורום הזה,כי אני באמת מאמינה בשינוי,באמת מאמינה ביכולת להיות אדם מאושר. בתמימותי האמנתי לך,נסיכה יקרה,וצר לי לאמר לך את הדברים הבאים,אבל הם חייבים להאמר: אני לא חושבת שאת נערה שאין לה בעיות,להיפך אני חושבת שיש לך יותר בעיות משיש לרבים כאן ברשת.יש לך בעיה רצינית,נפשית! ואת חייבת לטפל בה,את חייבת לפנות לפסיכולוג. אם ישנה דרך שהמשטרה תחייב אותך לפנות לטיפול,אז אני חושבת שזה מומלץ. מהתבוננותי(ולא למדתי פסיכולוגיה) את חיה בפיצול,שבטוח נובע מאיזשהו חסך בילדות,בבית...גם אם את מתארת את ביתך כבית נפלא,הורים מדהימים,ילדת שמנת...לא חשוב,העניין הוא שיש לך חסך שאת מנסה לקבל כאן.(ולרוב מצליחה). רק בחורה שיש לה בעיה(נפשית) באה וכותבת שהיא מתנצלת שהיא פגעה,שהייתה לה כוונה טובה...ושהיא עוזבת. שיקרת ,ושבת לשקר בפורום אחר. טפלי בעצמך...אחרת תגדלי להיות מישהי שתהיה מאוד לבד....ללא חברים! שיקרת לכולם-אל תשקרי לעצמך...את צעירה יש עוד מקום לטפל. בקשי פסיכולוג. אני בוחרת לא להגיב בכעס,אני בוחרת לכתוב את הדברים בצורה הכי כנה שאפשר,על מנת שתביני ואולי תוכלי להשתנות. לפחות למען עצמך,כי כאן כבר איבדו בך אמון. בהצלחה-ואל תתביישי לבקש עזרה. Mאיה.

גיל.

New member
הסיפור הזה כבר ידוע לי.

הנה התגובה שכתבתי בפורום מנהלים אתמול בעניין הזה... לפחות החלק הרלוונטי שלה... ``יכול להיות שהיא משקרת, ויכול להיות שהיא דוברת אמת... לא נראה לי שנדע את האמת אף פעם... בכל מקרה, אני מתכוון להמשיך ולענות לה כאילו שכל מילה שהיא אומרת היא אמת. אם היא זקוקה לכל כך הרבה תשומת לב עד שהיא צריכה לשקר, אני חושב שכמנהל פורום שמטרתו תמיכה ויעוץ לאנשים בדיכאון עלי לעשות זאת, מלבד זאת, אולי היא מספרת על מצוקות של ``ילדה`` פיקטיבית, רק מכיוון שקשה לה לספר את זה על עצמה? יש יותר ממקרה אחד כזה בספרות הפסיכולוגית... למעשה יש יותר ממקרה אחד כזה ביום... אני מאמין שאם מישהו ``עובד`` עליך בצורה כזו, יש משהו שמטריד אותו. אולי לא *בדיוק* מה שהוא תיאר, אבל סביר להניח שמשהו דומה מאוד לזה... אז עדיף להמשיך ולייעץ בלי קשר לעובדה שהסיפור הושלך על דמות וירטואלית... גם אנחנו בעצם רק דמויות וירטואליות, לא? תחשבו גם על זה...`` אני לא מצדיק את מה שהיא עשתה, אבל לכולנו יש בעיות... אנחנו לא חייבים להזדהות, אבל חייבים להשתדל להבין...

גיל אתה מאכזב ומכאיב

כי היא שיקרה, ובשיחת טלפון הייתי מבין כמה אפילו היא לא מרגישה רע עם זה. הקול לא משקר מה שמילים יכולות לשקר. גיל הבעיה שלך, שאתה פסיכולוג לעתיד וקל מאוד לתרן פסיכולוגים כשיודעים מה לאמר להם, ומה שהם אמורים לשמוע. אני את שלי אמרתי כי שמעתי עלייך שאתה בחור רגיש וקל לשחק לך ברגשות, אני מקווה שכאשר תבין את האמת, שאין פה שום בעיה בכאילו וכו אלא צחוק על כל מערכת הפסיכולוגיה, והתעללות נטו בזולת בגלל עליונות, להרגיש חזק מול חלש, לא יהיה מאוחר מידי ותרגיש מה שעבר על ארגון סהר. צר לי לראות שאדם אחד חשוב לך , ולתת לו לגיטימציה למרות עבירה פלילית ולא אחת, ולמרות הרס ומשבר אמון בקבוצת אנשים גדולה. זה לא סתם עוד שקר זה משבר אמון באנשים שממילא החיים הרעו איתם. חומר למחשבה-תמשיך לעודד בפורום שלך , התחזויות ושקרים כי זו הדרך להגיע אל ליבך, נראה מה יהיה עם פורום להרגיש טוב, יהפך לפורום להתחזות טוב. בכאב ובצער ואכזבה ממך גיל כאדם שאמור פעם לעזור באמת ומשתף פעולה עם נוכלת, חסרת לב במוצהר רחל-נשמה

וגיל לי אישית גרמת הבוקר להרגיש רע

אם זה בכלל מעניין אותך. כי עולה מתגובתך בפורום מנהלים. המטרה מקדשת את האמצעים. בחורה רוצה צומי, יש לה חסך מהוריה . מותר לה להרוס, לפצוע , לשרוף, ומגיל לקבל חיבוק. זה לא נקמה, זה כאב בשם מספר אנשים עצום, שאני חשתי חודשים כתומכת מהנשמה בהם שעות רבות ביום,בצט, באיסי, בפורום, והייתי תומכת בנסיכה שעות ביום , כל יום גם נגד כל הכאב של כולם כשהיא נחשפה. אגב יש לי מתועד הכל, עוד לפני חשיפתה בשיחות איסיקיו בהיסטורי. את האמת לצערי אני יודעת יותר מידי טוב למרות שבחרתי להתעלם ממנה עד אחרי חשיפתה כי אני אדם נאיבי כמוך מאמינה בלעזור גם לשכמותה, אבל כשרואים שזה לא נפסק כשרואים איזה פחדים וחרדות עד היום עוברים על אנשים בחדר הצט כשהיא נכנסת בשמות בדויים, והיא שקופה ומורגשת כשהיא נכנסת זורקת קללות ובורחת, ורואים את תמיכתך מקבלים כאב חזק בלב, ותהיה מהי בכלל תמיכה. חשבת על אנשי הפורום כאן שהיתה להם הזכות לדעת את האמת? שלא יכאבו כאב פיקטיבי, שלא ירגישו רגשות על דברים מדמיונה הפרוע? מילא אתה בוחר להיות נאיבי , ואני בטוחה שיבוא היום, כמו שבא היום של הסהרים אלי, ויואמרו לך מגיע לך, רצית להיות תומכת אחרי הנזק שעשתה , הלכת נגד הכאב של כולם. גיל תחשוב על זה שעכשיו היית מנהל קבוצת תמיכה בחיים לא ברשת, והיתה נחשפת נסיכה, האם אתה חושבת שאם היית ממשיך לתת לגיטימציה לזה(ועל תשכח שגם היא למדה פסיכולוגיה , ויודעת את התיאוריות שאתה מדבר עליהן, ומתאימה את ההסברים לתיאוריות), היתה נשארת לך קבוצה?????????

גיל.

New member
רחל, אני מצטער שגרמתי לך להרגיש כך.

אני עדיין עומד מאחורי דברי... איש לא הוכיח לי שמדובר במתחזה ואני לא יכול לקחת את הסיכון ולהתייחס אליה כאל מתחזה! כתבתי זאת בתגובתי ואני מקווה שזה ברור מספיק. לגבי החלק השני של ההודעה, גם מאחוריו אני עומד... אני עדיין לא פסיכולוג. למעשה אני ממש רחוק משם עדיין... אני לא חושב שאפשר ``להאשים`` אותי בפסיכולוגיזם... אני מנהל את קבוצת התמיכה הווירטואלית הזו וכמנהל פורום אני עלול לחטוא לתפקידי אם אטען כלפי אחת מהמשתתפות שהיא מתחזה! כל עוד לא הוכח לי שהיא מתחזה, היא דוברת אמת... חפה מפשע עד שתוכח אשמתה, מוכר? לגבי האשמתי בהסתרה מאנשי הפורום, אני לא יכול לספר דבר שאני לא יודע, נכון? רחל, צר לי על האכזבה, אבל אני יכול להבטיח לך דבר אחד. אם את מתכוונת להמשיך במה שאת עושה כאן, זו ממש לא הפעם האחרונה שזה יקרה לך, ובמילותיו של אדם דגול (צ`רצ`יל?) ``אם אתה לא יכול לסבול את החום, צא מהמטבח`` מתחזים יהיו תמיד! אסור לך להרגיש ככה כל פעם שתגלי אחד! זו אכזבה איומה! אני יודע! מה את חושבת, שאני לא מאוכזב, כועס ועצבני? הרשי לי להפתיע... אני לא סופרמן (למרבה הצער...) גם אני נפגע (אני בחור רגיש כמו שכתבת...) אבל אני גם ריאלי! אני יודע שיש סיכוי שדברים כאלו יקרו ובכל זאת לא חושב על זה! הנסיכה עשתה לי בצ`אט כמה דברים שבמבט לאחור היו לא סתם מגעילים, אלא פשוט נפשעים! היא תמרנה אותי בצורה מגעילה, ולמרות זאת, מה שאני רואה, הוא לא בחורה איומה וזוועתית ששיקרה לי וניצלה אותי, אלא בחורה מסכנה מאוד שצריכה עזרה נפשית דחופה!!! אני מקווה שכעת כשנחשף העניין יכפו עליה את העזרה הזו!!! רחל, אני מצטער שאכזבתי אותך, אבל אם הייתי עושה משהו אחרת ממה שעשיתי והיה מתגלה שהיא דוברת אמת... הייתי מאוד מאכזב את עצמי...

חן1

New member
גיל..

אני לא כותבת בפורום שלך אבל אני כן כותבת בפורום של סהר. ו... הדברים שלך פשוט נגעו בי. זאת גם השיטה שאני נוקטת בה. תודה גיל

NoyNoy

New member
גיל,

זאת הייתה גם הגישה שלי בהתחלה, עד שהבנתי שהיא לא רק שיקרה לאנשים. בגלל שנמאס לי לחזור על עצמי, אני מפנה אותך להודעה שתגל כתבה בעניין הזה.

גיל.

New member
ואני אפנה אותך להודעה שלי... :)

התגובה שלי לרחל... קצת למעלה...

NoyNoy

New member
גיל,

קראתי את ההודעה שכתבת לרחלי, ואני אגיד לך שכן הוכח שהיא מתחזה. אני חושבת שגם רחלי יכולה להגיד לך שהעניין נבדק במישטרה. יותר מזה, סהר לא היו עושים שום דבר אם הם לא היו מוכיחים שהיא מתחזה, ובאמת, בגלל זה לקח זמן עד שהיא נחשפה - כי הם היו צריכים לבדוק את כל העניין ברשויות המתאימות ולהוכיח לעצמם ולפורום שהיא מתחזה.

גיל.

New member
כן, אני יודע...

אבל דיברתי על איך שהרגשתי אז, מה שקרה מאז זה עניין להודעה הזו...

למעלה