טוב

טוב

פעם הייתי נכנסת לפה והיה לי מלא להגיב וממש לא היה משעמם ועכשיו...
אז מייקל העלה את המילון שזה גאוני, באמת! אבל כאילו אין הודעות חדשות חוץ מהמילון
ונועה העלתה רעיון- אוסקר פורום שזה גאוני גם כן אבל אין שיתוף פעולה...
אז אני אנסה להזיז את הפורום בשאלה- אתם מרגישים את אותה התלהבות ראשונית מעברי לידר? אני מרגישה שההתלהבות פחתה בהמון...בעיקר בשבועיים שלא הייתי כאן... ואתם?

אני מרגישה פחות או יותר כמוך,

אבל מה היה פעם? לא זוכרת...פתחו מלא הודעות אוף,כולם הגיבו לכולם,והכל היה טוב ויפה,עכשיו,לא כדאי לפתוח הודעת אוף כי או שיתעצבנו עליה וידיגו לך מילים כמו-זה למשל הודעה מיותרת,או שלא יגיבו. ות'אמת,טוב שכך,כי הפורום מסודר יותר. ובשביל זה יש שרשר אוף שבועי. וכבר נגמרו הרעיונות לשרשורים מגניבים,ואם יש לך רעיון שאתה חושב שהוא ממש מוצלח,לא מגיבים. חייבים לעשות משהו!

לא ענית על השאלה ../images/Emo4.gif

בכל אופן תנסי להלעות מחדש את האוסקר בצורה כזו- תתני את 15 קטגוריות אל תחכי שהם יבחרו כי הם לא ושכל אחד ישלח לך את הבחירה שלו במסר

אבל לא ישלחו במסר!

עצלנים פה,ולא כולם כמונו,יש פה אנשים חיים אחרים! את יודעת מה-ננסה! ומה היתה השאלה?

מרילנצח

New member
אאאאמממממ אני אנסה..

טוב אז ככה אני אף פעם לא ממש התלהבתי ממנו , כאילו אני מתה עליו ועל השירים שלו אבל השירים שלו משפיעים עלי במצבים קשים לטוב ולרע אז אני לא יכולה לשמוע אותו כל הזמן, כך שעברי הוא זמר מיוחד בשבילי !! פלצני ? אין מה לעשות אולי אני בחורה פלצנית... בקשר ליובש של הפורום - אני אישית לא חושבת שהוא היה יבש.. לא היו מליון הודעות אוף וזה היה טוב .. אבל עדיין היו חיים. בקשר לאוסקר אמרתי כבר את דעתי : אני בעד להחזיר אותו ואין לי שום בעיה להתגייס לעזרתך נועה !! באמת שאין לי (מילא אין לי חיים אז זה לא בעיה..) טוב אנשים בקרוב אני הולכת לי אחזור במוצ"ש (כי שבת אני אצל חברים ..) שבת מעולה לכולם מורי

למעלה