טוב

אנדרו15

New member
טוב

אז אני ונועם(frodo1) החלטנו לנסות שוב(גם ביגלל שהפורום עדיין קצת יבש אפילו שהיו כמה דיונים מעניינים) את המישחק רק הפעם ננסה לעשות את זה יותר הגיוני ויותר מסודר אז אנחנו ניכתוב את החוקים ונסביר על המישחק בהמשך אז בנתיים אנחנו צריכים שכל אחד יכתוב דמות(זוכרים איך עושים את זה או שצריך להסביר?) אז זה לבנתיים

../images/Emo9.gifהי

אני חדש, ואני לא מכיר את המשחק אז אשמח אם תלמד אותי, אגב הפורום חדל להיות יבש מהרגע שהגעתי אליו. ולסיום בדיחה: כמה גברים צריכים להחליף נור במטבח? אף אחד שהבהמה תמשיך לעבוד בחושך

frodo1

New member
אני אסביר לך, זיו

דבר ראשון, יש לך בדיחות טובות מאוד. דבר שני, מה שאתה צריך לדעת בינתיים: אתה ממציא לך דמות, ממציא לה שם, ביוגרפיה, כוחות (אתה יכול גם להשתמש בכוחות של מוטנטים מהקומיקה והסדרה), עיניים, שיער, גובה, גיל ומין (אתה יכול גם לשחק בת, אם אתה רוצה).

shlomitosh

New member
יוווווווווווו איך עצבנת אותי עכשיו!

בהמה?????????????????????????? גזען!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואולי זה החבר שלך?? יא הומו! קיצר בקשר למשחק אני אשתתף.. (לצערם של כמה אנשים..)

Evil Beast

New member
עוד שתיים כאלה

כמה פמיניסטיות צריך בשביל להחליף נורה? רק אחד, ותתבייש על השאלה הזו חזיר שכמותך! כמה אפגניסטנים צריך בשביל להחליף נורה? אף אחד, למה? כי אין חשמל באפגניסטן

frodo1

New member
גם אני משתתף כמובן

את הדמות שלי אני עדיין לא יודע.

frodo1

New member
אוקי, זו הדמות שלי

כינוי: עוד לא יודע שם ושם משפחה: קיין אלוורס עיניים: חומות כהות, עכמעט שחורות שיער: חום, מגיע עד הכתפיים גובה: 1.76 מ' גיל: 16 כוחות: שליטה בקי (מה שהיפנים קוראים לו כוח פנימי) ביוגרפיה: קיין נולד לאמא יפנית ואבא אמריקאי. בגיל חמש הוא גילה את הכוחות שלו, ומאז הוא מתאמן כדי לפתח אותם. להורים שלו אין בעיה עם מוטציות, אז הוא חי איתם.

frodo1

New member
ועוד משהו לביוגרפיות

קיין חי כמה שנים ביפן, אז הוא יודע יפנית. ובגיל 10 הוא טס עם ההורים שלו לאמריקה.

הי שלומיתוש../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif

אל ,תתעצבני, את לא צריכה לקחת את הבדיחות ברצינות כזו, אני לא רציני כשאני מספר אותם וגם את לא צריכה להיות, כי הבדיחות לא באמת משנות. אם בכל זאת את לא מוותרת תכתבי לי תגובה. כפיצוי: מה ההבדל בין גבר לסלקום? סלקום לפעמים קולט. פיצוי 2: איך גבר מתאבד? קופץ מהאגו ל .I.Q צר לי על כך שאלו בדיחות חרושות בטירוף, פשוט אין כמעט בדיחות על גברים, ואני לא זכרתי אף בדיחה אחרת על גברים. משה.

גייד לי

New member
לא מרשה! בוא לאייסי קיו שלי..

תגיד לי מה אתה רוצה לרשום.. ואז אני יאשר לך.. 165938037

עארלמנכא../images/Emo35.gif

מה קורה אחי? הכל טוב. ההודעה יצאה ארוכה מדי, אז העצלנים מוזמנים לדלג לבדיחה בסוף. אני מציע שנעשה כמה חקים נוקשים למשחק, כמו: אסור שהמוטנט יהיה בן-אלמוות. אסור שלמוטנט יהיו יותר משלושה (סתם הצעה, אפשר להחליט גם על מספר אחר) כוחות מוטנטיים. חייבים להמציא את היריב שיכול להביס את המוטנט (כמו שאת וולברין,שהוא הכי חזק, מגנטו יכול לנצח, זה לא אומר שמגנטו יותר חזק מוולברין כיוון שוולברין יכול לנצח מוטנטים שמגנטו לא יכול לנצח, אך כשהם ילחמו אחד נגד השני מגנטו ינצח). כל אלה הם רק הצעות, אחר כך נוכל להחליט אם הם חוקים או לא. בסוף נוכל ממש לעשות תחרות של המוטנט הכי חזק ואפילו להמציא עלילה ממש עם הדמויות, להתחבר לקבוצות של טובים ורעים ולהמציא פרקים. בדיחה: שני אנשים שותים בבר באחת הקומות העליונות של מגדלי התאומים, לפתע אחד מהם פונה לשני ואומר: "אתה יודע, אחי, אני בטוח שאם אני אקפוץ מהחלון של הבניין בגלל הקונסטרוקציה וזרמי האוויר אני אעלה חזרה ישר לכאן הנה תראה", הראשון קופץ ובאמצע הדרך לפתע הוא נעצר באוויר ועף חזרה, השני התלהב וקפץ גם, הראשון הסתובב והזמין עוד משקה, הברמן בא אליו ואמר לו: אתה יודע, אתה מניאק כשאתה שיכור סופרמן. סקובידוש

אנדרו15

New member
תשמע

יהיו חוקים אולי אפילו חלק מהחוקים שאתה הצעתה עוד לא ממש החלתנו איזה חוקים יהיו או איך ניבחר אותם אהבתי את הרעיון של זה שיש יריב שיכל לנצח אותך או שיש לך חולשה (היריב זה כמו שאתה אמרת ונגיד חולשה זה כמו הקריפטונית לסופר מן) אבל גם תחשבו על חוקים כמו למשל אתה לא יכל להגיד משו שמישו אחר עושה כי אתה שולטת בדמות שלך ואף אחד אחר לא עושה כלום נגיד אתה נותן אגרוף למישו אתה צריך לחקות ליראות עם זה פגע בו או שהוא היתחמק(אבל על תעשו שכל הזמן הוא היתחמק כי אז זה לא רק שזה לא מציאותי זה גם לא פרי) וזה היה רעיון של נועם עלילה עם הדמויות זה בעיקרון מה שאנחנו עושים כאן זה מאין משחק תפקידים כזה עם אתה לא יודע מה זה תגיד ואני ינסה להסביר לך בקשר לתחרות אין לי ממש בעייה עם זה ועם עוד אנשים ירצו אז סבבה אז עם יש לך עוד שאלות או הצעות אתה יכל גם ליפנות עלי במסר

mayasigalush

New member
ברור שאני משתתפת!!!!!

אני עוד לא יודעת מה תהיה הדמות שלי אבל אני חושבת שהיא תהיה בערך כמו במשחק הקודם שלנו.....(אלא מה?)
למי שלא יודע.... הייתי מוטציה שיכולה להחליף צורות לכל מיני סוגים של בע"ח, או לקבל את התכונות שלהן... כמו לראות בלילה כמו חתול או להצמיח כנפיים של נשר (שיתאימו לגודל הגוף שלי) וכל מיני כאלו....
...

אוקי

זה אני, פרודו. זאת הדמות שלי. תיכנסו לכרטיס האישי, יש שם פרטים חשובים שלא הצלחתי להכניס לחתימה.

טוב אנשים... צרה צרורה

אייסי? או ג'ייד? זאת השאלה.. קיצר תקראו שיניתי כמה דברים.. וזיו.. הבדיחות על הגברים היו יותר טובות..

למעלה