טוב

טוב

אני עדין לא מאמינה אבל מצאתי מלא שירים בקאזה מההופעה בעזריאלי אז ניראה לי שיש לי את כל ההופעה [3.8] כמובן שהמשתמשים לא מחוברים אז יקח אולי 5 שנים במקרה הטוב אבל רק לוודא: האנשים החדשים-יש לי את זה של הסוף זמן מתחמם איש יקר ואולי אף אחד משנינו גשם אחרון בתי קפה- עם היפאנית [לא פריצי!!!] לאונרדו על קו המים יותר טוב כלום פנסים פג'ו צבאית הכוס הכחולה 4 כרטיסי אשראי בחולצת פסים מלטף ומשקר מרי לנצח שהקיץ יבוא ג'קט חסר לי משהו?????????

אה זה צוותא

אומרים בסוף

ZVI Z

New member
חסר לך

כי אמור להיות 22 ואת יודעת שיש לי איזה 13 14 מהם אז רק תשיגי מישהו שאני אשלח לו באי סי והוא ישלח לך לאי מייל.. ויש לי את ג'קט..יפה

זה כל ההופעות שיש לי ../images/Emo26.gif

מה שמסומן ב
זה מה שיש לי כבר על המחשב מה שב
זה מה שאמור לרדת לי: האנשים החדשים-סיום הופעה בעזריאלי
בתי קפה עם היפאנית-עזריאלי
כשהקיץ יבוא-עזריאלי
זמן-עזריאלי
בחולצת פסים-עזריאלי
מרי לנצח-לא יודעת איזו הופעה
ג'קט-צוותא
גשם אחרון- עזריאלי
יותר טוב כלום - עזריאלי
האנשים החדשים- התחלה
לאונרדו-עזריאלי
על קו המים-עזריאלי
מתחמם-עזריאלי
פנסים-עזריאלי- יש לי אחד על המחשב שכל הזמן קופץ אז מורידה מחדש
פנסים-עזריאלי-קופץ
גשם אחרון- מתוך התוכנית של יצאפן
מלטף ומשקר-עזריאלי
ואולי- עזריאלי
פג'ו צבאית-עזריאלי
4 כרטיסי אשראי- עזריאלי
אף אחד משנינו-עזריאלי
הכוס הכחולה-עזריאלי
איש יקר-עזריאלי
ביום שמש יפה-פסטיבל הפסנתר 2000
מיכאל- מתוך מופע התרמה לויראייטי
מלטף ומשקר- פסטיבל הפסנתר
לאונרדו-פסטיבל הפסנתר
זה טוב- פסטיבל הפסנתר
הכוס הכחולה- פסטיבל הפסנתר
אהוב יקר- עם רונית שחר פסטיבל הפסנתר
תמיד אהבה- עם רונית שחר פסטיבל הפסנתר
פרח-
רעל-
צוכה בוחקת- פסטיבל הפסנתר
כמה שאני אוהב-פסטיבל הפסנתר
משהו אמיתי-עזריאלי
משהו אמיתי- אקוסטי
כמה כוכב-צוותא
זהו יא יש לי הרבה

לירן מם

New member
בא לך לשלוח לי את כל מה שיש לך דרך

האי מייל ([email protected]) או דרך האיי סי קיו(128615803) ואני מאוד מאוד הודה לך.. בתודה מראש.. לירן:)

ZVI Z

New member
כל שירי ההופעות שיש לי

זמן איש יקר אף 1 משנינו יותר טוב כלום מכמעט 4 כרטיסי אשראי ואולי כשהקיץ יבוא מלטף ומשקר משהו אמיתי הכוס הכחולה בחולצת פסים מרי לנצח האנשים החדשים(בסוף) פנסים ואמור להיות האנשים החדשים מההתחלה אבל לא ראיתי משאר ההופעות יש לי ככה: צוותא כמה כוכב ג'קט מלטף ומשקר יותר טוב כלום כיכר רבין תמיד אהבה פסטיבל הפסנתר תמיד אהבה זה טוב הכוס הכחולה ליאונרדו מלטף ומשקר ביום שמש יפה אהוב יקר בחולצת פסים כללי לידו רעל אלף בנות דתיות מיכאל(וראייטי) בארבי גירל(מוזיקה היום) גשם אחרון(יצפאן) מרי לנצח(לא יודע מאיפה אבל לא עזריאלי) אקוסטי ליאונרדו משהו אמיתי לא נראה לי ששכחתי משהו

למעלה