טוב...

flowr..

New member
טוב...

טוב... סביר להניח שזה לא ממש יעניין אותכם, אבל... ראיתם מה היה כתוב על הבי``ס הדפוק שלי ביום שישי בעיתון ת``א? `` ילדי הגשם תלמידי התיכון וחטיבת הביניים רמז בפרדס-כץ, לומדים בכתות רטובות אליהן חודרים מי הגשמים. בשל בנייה של קומה נוספת בבניין בית-הספר, מי הגשמים מחלחלים לקומה השנייה. קירות חדר המחשבים רטובים, מה שגורם לעתים תכופות לקצר במערכת החשמל ולהפסקת פעילות המחשבים. בחדרי הכתות הגשם מטפטף, ואין כתות חילופיות אליהן ניתן להעביר את התלמידים. ``הבנייה כמעט ואינה מתקדמת, וסבלנותנו פוקעת``, אומר יו``ר ועד ההורים המרכזי של פרדס-כץ, מאיר דדון. ``הילדים לומדים בתת תנאים, שלא נשמעו כמותם מאז ימי המעברות``. דובר עיריית הני-ברק, אברהם טננבוים: ``בשל עיכובים, כתוצאה מחוסר עובדים בגלל האינתיפאדה ובשל הגשמים, מעת לעת חל עיכוב בעבודה. עם זאת, נעשים מאמצים מיוחדים לגמור את השלמת הגג בימים הקרובים, ואז בעיית הנזילה תיפתר לחלוטין. התקלות במערכת המיחשוב מתוקנות בכל פעם שיש צורך. בימים האחרונים כבר ירד מספר התקלות. מכל מקום, אני עושים את מירב המאמצים למזעור הנזק וסיום העבודות בהקדם`` `` אחחח..... איזה מזל שאני מסתלקת משם בשנה הבאה...

זה נראה לךהכל??

הבית ספר שלי כמעט כל יום שישי בעיתון הזה של הצפון. פשוט נורא מה שקורה שם. בקיץ תלמידים מתים בקרוואנים (כבר בקושי מלמדים שם בגלל זה) וכל הזמן יש שריפות באזור. ועכשיו גם בונים ליד הבית ספר ספריה (כבר איזה 4 שנים עשוים את זה) וכל הזמן יש רעש ואי אפשר ללמוד.

flowr..

New member
אותנו מכריחים

ללמוד בקרוואן עם פרעושים כרגע, כי אין אף כיתת לימוד אחרת שנוכל ללמוד בה... .... ובזאת מתחילה תחרות ``הבי``ס הכי דפוק``.

אצלנו כיתות ח` לומדים בקרוואנים

עכשיו אין לי מושג לאן העבירו אותם. ואצלנו כבר אין איפה לדחוס תלמידים, זה הבית ספר השני בגודלו בכרמיאל והוא רק יגדל בשלוש שנים הבאות :-| והבית ספר הכי דפוק שראיתי זה בית ספר בבני ברק :)

flowr..

New member
יש שם פרעושים?

....בקרוואנים? אצלנו כל הכתה צריכה לסבול ולהתגרד והרכז שכבה צועק עלינו שאנחנו סתם מחפשים תירוצים לא ללמוד...:-( איש אכזר שכמותו.

hasaroot

New member
התיכון הברנש (החדש) ברעננה

מזור א` - כל יום שיש גשמים כל הכיתה מוצפת הקירות מחומר שדומה לקלקר נופלות, ברזל של וילון פעם התרסק למישהו על הראש. אין מזגנים!!!!! הריח של השרותים (הכימים) של הפועלים שבונים את הבנין השני בבי``ס עולה (וביחוד כשהם מנקים את זה, או מה שהם לא עושים) המנהל מאוהב (מאוהב!!!!) במערכת כריזה בגלל שיש רק שתי קומות כל יום פורצים לבי``ס וגונבים מחשבים וכאלה. את האוטובוסים אנחנו צריכים לחלוק עם החטיבה הבת #@%$#@% והמחנך הדתי שלנו חושב שהוא אלוהים יש תחרות? hasaroot

Oi Vey Zmir

New member
מה??! מה?!?! ועוד פעם מההההההההה?!

איך יכול להיות תיכון הפרחים המלוקק הזה אמור להיות חתיכת בית מלון 20 כוכבים וברעננה זה אומר מיני דיסנילנד שמעתי שלכל כיתה קוראים בשם של פרח ולא במספרים. לדוגמא הסיטואציה הבאה: נקניק: ``היי ילדה, איך קוראים לך?`` נקניקיה: ``אני חנה`לה מסביון`` נקניק: ``בואנה מליונרית את, הא? אני סתם מכלנית`` (אני חושבת שיש מושב בשם כלנית. חייב להיות. אוקיי הבנתם) אוי

hasaroot

New member
התיכון הברנש, לא הפרחים!!!!!!!!!!

דבר ראשון, רק אאוטסיידרים קוראים לברנש ``הפרחים`` ורק איזה 20 ילדים קוראים לו ``הברנש``, רוב מי ששם קורא לו ``החדש`` דבר שני זה בולשיט שקוראים לכיתות בשמות של פרחים (אתה התכוונת לזה ברצינות?) וכל מה שכתבתי נכון עוד כמה שנים זה יהיה תיכון ממש ממש ממלש מצוין, אבל בנתיים מחזור א` אוכל חרא..... אתה מכיר משם מישהו? תענה לי באיי סי קיו כדי שלא יאשימו אותי בהפיכת הפורום לצ`אט (בבקשה תאהבו אותי...) 74161493 habarnah שגיא

Oi Vey Zmir

New member
שיאשימו אותך

אנשים ברעננה לא מעניינים אותי ואני לא מעניינת (שים לב אני נקבה. לא שזה משנה) אותם ואני שמחה שזה יישאר ככה אאוטסיידרית? אני מנותקת מהעולם בעל כורחי. אני פשוט לא רואה טוב. ואני גם לא מקשיבה. ומה אכפת לי איך קוראים לתיכון ה@!#%%$&^$# שלכם?! אני מסיימת עוד שבועיים גם ככה. אוי אני במחזור, אז תסלחו לי שאני זועמת

למעלה