טוב...
בטח את ההודעה הזאת רובכם תיראו מחר בבוקר (יותר נכון היום בבוקר) חלקכם בוודאי יגיבו וחלקיכם פשוט יתעלמו מההודעה ויעברו הלאה ... אני לא יודעת מה להגיד לכם חוצמיזה שאני מצטערת שלא הייתי כאן בימים האחרונים פשוט חבר שלי היה כאן(בגימלים) ולא הרגיש כל כך טוב אז רוב הזמן הייתי איתו וניסיתי לפנק אותו עד כמה שאני יכולה... בכל אופן היום בצהריים ירד לי כל המצב רוח כששמעתי את החדשות כל כך כואב לי הלב שיש כאלה פסיכופטים קרי לב בעולם הזה... חבר שלי חוזר מחר לבסיס והוא הולך לעשות שבת ... (
) כל כך מעצבן להיות בלי שיחות יוצאות... אני מבקשת סליחה מכל החברים שלי שאני לא מתקשרת אבל שתדעו שאני חושבת עליכם כל יום ביומו ... נחתה עליי מין רוח מדכאת שכזאת והתחשמק לי ככה לפרוק כאן את הכל! אני מבקשת סליחה... (אם זה לא מעניין) יש לי כל כך הרבה דברים לא נודעים שיוצאים שוב מהחורים שלהם ולא רוצים לחזור פנימה... אוווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף בא לי לצעוק! אני כל כך מקווה שכולכם בסדר... ניקולי, מיקי, מאו, שירני ... מה שלום שירני ? עדי, אביחי - אני מתגעגעת וכמובן ל SNOWE מרין מה קורה ? לפי מה שהבנתי את ואריאל - אוטוטו... יפה ...! (קבלי את בירכתי...) טוב אני אפסיק לשגע אתכם ... מקווה שיהייה לכם אחל´ה יום ושלי יהייה אחל´ה לילה אוהבת אורית
בטח את ההודעה הזאת רובכם תיראו מחר בבוקר (יותר נכון היום בבוקר) חלקכם בוודאי יגיבו וחלקיכם פשוט יתעלמו מההודעה ויעברו הלאה ... אני לא יודעת מה להגיד לכם חוצמיזה שאני מצטערת שלא הייתי כאן בימים האחרונים פשוט חבר שלי היה כאן(בגימלים) ולא הרגיש כל כך טוב אז רוב הזמן הייתי איתו וניסיתי לפנק אותו עד כמה שאני יכולה... בכל אופן היום בצהריים ירד לי כל המצב רוח כששמעתי את החדשות כל כך כואב לי הלב שיש כאלה פסיכופטים קרי לב בעולם הזה... חבר שלי חוזר מחר לבסיס והוא הולך לעשות שבת ... (