טוב...

lifie

New member
טוב...

בטח את ההודעה הזאת רובכם תיראו מחר בבוקר (יותר נכון היום בבוקר) חלקכם בוודאי יגיבו וחלקיכם פשוט יתעלמו מההודעה ויעברו הלאה ... אני לא יודעת מה להגיד לכם חוצמיזה שאני מצטערת שלא הייתי כאן בימים האחרונים פשוט חבר שלי היה כאן(בגימלים) ולא הרגיש כל כך טוב אז רוב הזמן הייתי איתו וניסיתי לפנק אותו עד כמה שאני יכולה... בכל אופן היום בצהריים ירד לי כל המצב רוח כששמעתי את החדשות כל כך כואב לי הלב שיש כאלה פסיכופטים קרי לב בעולם הזה... חבר שלי חוזר מחר לבסיס והוא הולך לעשות שבת ... (
) כל כך מעצבן להיות בלי שיחות יוצאות... אני מבקשת סליחה מכל החברים שלי שאני לא מתקשרת אבל שתדעו שאני חושבת עליכם כל יום ביומו ... נחתה עליי מין רוח מדכאת שכזאת והתחשמק לי ככה לפרוק כאן את הכל! אני מבקשת סליחה... (אם זה לא מעניין) יש לי כל כך הרבה דברים לא נודעים שיוצאים שוב מהחורים שלהם ולא רוצים לחזור פנימה... אוווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף בא לי לצעוק! אני כל כך מקווה שכולכם בסדר... ניקולי, מיקי, מאו, שירני ... מה שלום שירני ? עדי, אביחי - אני מתגעגעת וכמובן ל SNOWE מרין מה קורה ? לפי מה שהבנתי את ואריאל - אוטוטו... יפה ...! (קבלי את בירכתי...) טוב אני אפסיק לשגע אתכם ... מקווה שיהייה לכם אחל´ה יום ושלי יהייה אחל´ה לילה אוהבת אורית

Crossface

New member
אם עצוב לך למה את לא מתקשרת????

אני צוחק דווקא התקשרתי אלייך היום, אבל לא ביית זמינה
בכל אופן, אני מקווה שהכל יהיה בסדר עם חבר שלך. אם את לא בשוק מחר שלחי לי SMS

קנגורית

New member
בוקר טוב עוגי מתוק שלי!!!!../images/Emo25.gif

הצלחתי להשיג כסף לנסיעה אני מקווה שגם אתה וניסע לשיעור ונהנה!!!! אוריתה אהובה שלי אין לי שיחות יוצאות יותר ושלחתי לך היום הודעות כתובות מקווה שתראי אותן... והמחשב פה מעצבן אותי טוב שיהיה לך יום מקסים חולה עלייך!!!! קנגורית

ניקולי

New member
אוריתוש לכאן אבל מהר ../images/Emo124.gif

חמודה מה נראה לך? של נקרא את ההודעה שלך?? השתגעת או מה?? הרי שאת חלק מאיתנו ואני אוהבת אותך!!!!!!! חוץ מזה גם אני לא מתקשרת וזאת מאחר ואני כרגע לא עובדת וקשה לי אני לא מתכוונת להתקשר לאף אחד וסתם לפטפט מה עינינים מה נשמע אין לי תקציב לזה ומי שרוצה יקבל את זה ומי שלא אז שיקפוץ לי... יקרתי כל אחד מאיתנו מרגיש לפעמים חרא (בעצם לא יפה לאמר חרא) קקי.. ואת לא צריכה להרגיש כאילו את עול בשבילנו הרי שבשביל זה אנחנו כאן אם לא ב
אז לפחות כאן איתך... קבלי ממני
כי את מקסימה ואני אוהבת שלך ניקול*

mariana

New member
אוריתוש למה עצובה?../images/Emo10.gif

אני מקווה שהבוקר את כבר מחוייכת
גם אני הייתי שרויה בדיכאון בגלל המצב החרבנא שקורה במדינה שלנו, אבל היום אני מרגישה קצת יותר טוב. עצוב שחי עושה שבת בבסיס, אני מבינה אותך, אבל תנסי להעסיק את עצמך ולראות את הדברים החיוביים שיש בך, כמו לשמל שאת בחורה מאוד מאוד מתוקה, שאפילו בא לי תת לך
ושאת חכמה ועוד כל מיני כאלה, אני בטוחה שזה יעשה לך טוב אוהבת
שיהיה לך יום מקסים

snowe

New member
אוהבת אוהבת אותך../images/Emo23.gif

היי אוריתי אכן היית חסרה לנו ביום שני בשעור אבל לא נורא כי לא היה שעור בגלל שהגענו רק 3 חברה מקווה שקצת לפחות אם לא הרבה נהנית עם חיוש שלך ושהכל בסדר איתו אני היום נוסעת לבת שלי ולכן החברים שלנו עדי ואביחוש יצטרכו לנסוע לבד מה לעשות? יש סדר עדיפויות. אני מקווה שיגיעו בשלום מה קורה עם ה..
אני בטוחה שחיוש לא רוצה לראות אותך עצובה אז תעשי קצת "סופרמן" (זה הסוד שלנו) נו נראה ... וואהו איזו סופרמנית כל הכבוד ביי

lifie

New member
WOW

ראשית אני רוצה להודות לכולם על התגובות החמות... תאמינו לי שבזכותכם החיוך חזר קצת לזוויות פי... אני מקווה שלפחות הסופ"ש הזה יהייה טוב... אני מאחלת לכולם שיהייה לכם אחל´ה כי אתם באמת כל כך מקסימים מרין - תודה על כל המחמאות עדי ואביחי... אני חולה עליכם ... כבר אמרתי לכם את זה לא ? SNOWE - האימא הרוחנית שלי... אני ידעתי שאת תהיי פה בשבילי ... הבנתי שהיית היום אצל הדר... אני מקווה שהיא בסדר... תמסרי לה את אהבתי... ואת תקבלי אותה ישירות מחר ... ניקולי... תודה על השיחת טלפון היום - אני מעריכה... קבלו כולכם
ענק ו
אוהבת ממני אורית שהתחילה שוב

למעלה