טוב אני פורש מההנהלה, אם יש אנשים שרוצים להיות במקומי שיגידו מהר ואני יעשה סקר לפני שאני יודיע לתפוז
D dansh New member 7/12/02 #1 טוב אני פורש מההנהלה, אם יש אנשים שרוצים להיות במקומי שיגידו מהר ואני יעשה סקר לפני שאני יודיע לתפוז
X xero1 New member 7/12/02 #6 למה באמת? אני מציע את pikitup למרות שיש פה עוד כמה שהם אחלה, לא מצליח להיזכר בהם פשוט על הבוקר..
א אחת שהיא לא עדי New member 7/12/02 #7 לפי מה שאני זוכרת הוא (pikitup) אמר שהוא לא מעוניין לנהל את הפורום, אבל יכול להיות שאני טועה...\:
X xero1 New member 7/12/02 #15 הציעו אותו גם בפעם הקודמת המערכת שונאת אותו כאן, ככה הוא אומר, בגלל שהוא נחסם מפורום רוק ומטאל וכל זה.
הציעו אותו גם בפעם הקודמת המערכת שונאת אותו כאן, ככה הוא אומר, בגלל שהוא נחסם מפורום רוק ומטאל וכל זה.
A ALMIGHTY New member 7/12/02 #18 xero1? הוא מתאים ללא ספק...אבל יש לו כתם של מנהל בלינק 182....שאומרים שהם לא פאנק
X xero1 New member 7/12/02 #20 הם באמת לא ניהלתי את הפורום ההוא בתחילת כיתה ח´, ופשוט לקח זמן עד שההנלה הבינה שאני לא רוצה לנהל אותו יותר. בכל מיקרה, אני יודע איך זה לנהל ואני לא רוצה...
הם באמת לא ניהלתי את הפורום ההוא בתחילת כיתה ח´, ופשוט לקח זמן עד שההנלה הבינה שאני לא רוצה לנהל אותו יותר. בכל מיקרה, אני יודע איך זה לנהל ואני לא רוצה...