טוב..

~*~gaL

New member
../images/Emo2.gif

איייייך אפשר להגיד את זה, איך?
סורי, ככה אני כשזה מגיע לג´וליאנה.. ;))

היא לא יפה?

היא מדהימה...!!! היא אחד האנשים הכי יפים שראיתי בחיים שלי. אבל, יש בשרשור הזה 2 תמונות מאותו אירוע, שהיא עם שמלה שחורה, היא ממש לא דומה שם לעצמה, והיא ממש לא יפה שם.

סולסיטה

New member
גלוש! ../images/Emo25.gif

התגעגעתי... נחמד לדעת ששמת
להעדרותי :) אני לא פה בשם ההיסטוריה... יאק! היה אמור להיות לי מבחן היום, אבל אני קצת חולה - אז הוא ביום שני, כלומר שאני לומדת כך או כך. אז גלגול, תמשיכי בעבודה הקדושה של ניהול הפורום - ואנשים תתחילו להגיב ולפתוח נושאים חדשים... And don´t worry (no... actually- worry): I´ll be back! נ.ב. וזה (התמונה המקושרת) כדי להזכיר לכולנו שבכל דבר (או לצורך העניין שרשור) טוב יש גם משהו רע... סתם אל תשימו
אלי, אני פשוט לא מחובבי לוקה! ואיך אפשר בלי הסיום הממש מסורתי שלי- לאב יו אול, סול.

mprb

New member
ישששששששששש

איזה כיף. חלום חיי התגשם (בערך) להתעורר בבוקר עם גורג´!!! טוב, אני יודעת שזה רק תמונות אבל, לא אכפת לי. תודדדדדדדדדדדדדה ענקית למי ששם את התמונות הממהמות! ואיזה מזל יש לי ש-שונאת את קרטר- הצטרפה אלינו!

שלמונזה

New member
ואוו איזה שרשור ארוך...

אבל בהחלט אחלה תמונות! ביחוד של ג´ורג´ החתיך!!!

~*~gaL

New member
(משום מה היה נדמה לי שהגבתי כבר..

מה קורה לי היום?) בכל מקרה - בטח ששמתי לב! :) טוב לראות אותך
בהצלחה!! איפה שתי המיכליות? וואר איז אבריבאבי?! עדי?? כרמל?? כו-לם?? מ-ת-ג-ע-ג-ע-ת-!

מיש´ו קרא לי?

טוב אז גם לי משעמם וזה לא שאין לי מה לעשות זה שאין לי כוח לעשות, "החיים גרביים" טוב אז גל, שתפי את האומה איך זה להתנדב במד"א? הבנתי סופסוף למה שמוזה קוראת לעצמה פינקילושה! פינקילושה=פינקי פינקי עוזר למוח (נוח- רק שכמובן נוח שמוזי יותר ושמוזה חכמה יותר) להשתלט על העולם!

../images/Emo12.gif

רק עכשיו הבנת?
זהו, שרציתי לקרוא לעצמי "פינקי", אבל אז חברה שלי, שהייתה איתי, אמרה לי שכולם יחשבו שאני בן, אז בסוף זה יצא פינקילושה
... אולי כדאי שאני אשנה ניק
... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
להתלט על העולם?
עם שמוזי? כי רק עם שמוזי
... :) (עם מיש´ו מבין למה אני מתכוון בסמיילי הזה
...
)

~*~gaL

New member
עוד 9 ימים אני אוכל..

ייפ, 9. *כבר מתחילה לנפח בלונים* אני חושבת שאני אלך ללונה פארק עם כמה חברים.. מה? זה עדיף על לשבת בבית, לראות סרט, ואז ללכת הביתה. לא?

למעלה