טוב

• פותח הנושא a25
  • פורסם בתאריך

a25

New member
טוב

מיציתי את הנסיון להסביר פה מה ההבדל בין תרופות/סמים ממריצים לכאלה שהם לא. מיציתי את הנסיון להבהיר מדוע ריטלין אינו תרופה נרקוטית מיציתי בהחלט את זה שאנשים שלא הולכים לסיפרות מנסים ללמד אותי על תרופות שאני מכירה היטב ולכן אני לא הולכת להמשיך להתווכח. מי שרוצה לדעת מהיכן אני שואבת את המידע שלי מוזמן לשאול ויקבל הכוונה.

zivadina

New member
אני רוצה, אם כי אין לנו ויכוח.

תמיד טוב ללמוד. ומה שלום היד?

דליה.ד

New member
אל תלכי, אני לפחות התרשמתי מאוד

מתשובותייך, ולמרות שהייתי משוכנעת עוד מקודם, הצלחת לשכנע אותי יותר
... בכל הספרים כתוב שריטלין היא תרופה ממריצה ולא נרקוטית, למעשה זה בדיוק ההיפך!

michal shahar

New member
נו טוב ../images/Emo13.gif

אשמח לקרוא מהיכן את שואבת את המידע. האם זה תחום שאת לומדת אותו באוניברסיטה? חשוב לדעת שבכל ויכוח יש לתת סימוכין. אני בעד ויכוחים (בבית אנחנו קוראים לזה דיונים). בלי ויכוחים לא לומדים דבר. נ.ב. מקווה שאת מרגישה יותר טוב. מיכל

a25

New member
אז ככה

פרט למספר מאמרים שיש לי בנושא במקרה היום נפגשתי עם הנוירולוג שלי שהוא אישיות מדהימה בפני עצמה והחלטתי להעלות בפניו את סוגיית הנרקוטיקה והוא ענה את מה שכבר ידעתי... ריטלין אינו נרקוטיקה. הוא נמצא תחת חוק הנרקוטיקה במדינה בכלל הפחד שישמתשו בו לרעה... אך רפואית הוא בדיוק הפוך מנרקוטיקה שאכן התרופות שציינתי מתאימות להגדרה הכימית והרפואית.... יש לי כמה ספרים בבית שקשורים בנושא ואם מישהו ירצה אשמח לסרוק את העמודים הרלוונטים ברגע שיתאפשר לי ולשלוח לו.

ככה זה בקבוצות דיון.

הנושאים חוזרים על עצמם והמתדיינים לאט-לאט מתחלפים. לי, למשל, מתחיל להימאס להסביר לאנשים שגלולות מבית המרקחת בריאות יותר מגלולות מבתי טבע.

למעלה