טוב

tankgirl21

New member
טוב

רז רוששנה שמייח לכווווווווווולם ממני ומטלי טל ד"ש ענקי לכם ממנה וזייהו אתם לא פה אז אני אלך לי

tankgirl21

New member
רז=אז../images/Emo9.gif

מחסור רציני ברמות האלכוהול נו אתם יודעים איך זה כשרמות האלכוהול לא מאוזנות לא יקרה עוד פעם...

gilshl

New member
לא אנחנן לא יודעים (אנחנו תמיד

דואגים לסטוק שלא יחסר)

tygger

New member
יש לי פה בקבוק ספירט,

וגם אולי קצת מדלל צבע... זה ממש עושה אחלה עבודה. מוסיפים טיפה מיץ פטל וזה יוצא משהו פיצוץ. (רק להוסיף גפרור...)

gilshl

New member
ראש טוב אחי חבל על הזמן יותר טוב

אבל חשבתי ללכת על משהו יותר גדול גרנדיוזי כמו ניטרוגליצרין זה מקפיץ אותך לשמים

tygger

New member
מה אתה דפוק?!? זה לא בריא!

עושה גזים. עזוב אותך משטויות. חוץ מזה שאחרי זה אסור כל כך ללכת לשירותים עם סיגריה כי... בוא נגיד שזה לא טוב ממש לאווירה העכורה גם כך...

gilshl

New member
אופס עכשיו אני יודע מה קרה לבחור

שהיה מאחורי בפאב

tygger

New member
הממ? איזה פאב, זה תלוי...

אם זה היה מאחורי הדב, באיזור הפרפר אז הייתי יותר בודק בכיוון של סכין באיזורים אסטרטגיים בגוף. אם זה באיזור גן האדם אז הייתי בודק אם אין מישהו מאחורי (או שזה באחורי...) ואם זה באיזור הפאבים בעמק אז, למי אכפת?

gilshl

New member
תשמע פשוט היו לי גזים ואחרי ששחררתי

כבר לא שמעתי דיבורים מאחורי

Rגמן

New member
לא יפה!

כמה מחברי הטובים ביותר הם... מאיזור הקריות. טוב נו, ת´אמת, לא כאלה חברים טובים. אפילו חלק חייבים לי כסף ב´ונה! במחשבה שניה, שילכו כל אלה! שיכורים ומסטולים מאחורי פאבים באיזורים מסויימים לא ממש מקבלים אצלי ציון לשבח. אני עדיין זוכר את המסטול מהכרמל שהסתובב כל יום עם סיפור אחר וביקש כסף ואחר כך הלך והסתובב עם פאקט מרלברו. לי לא היה כסף לנובלס והזבל קונה פאקט מרלברו!

tygger

New member
איך אתה מדבר?

בן אדם, מה זה אמור להיות השפה הזאת? תגיד בעלו אותו, ביקרו את עכוזו בפתע, דחסו את הקוביות

למעלה