טוב

rastamann

New member
טוב

אני באמת מצטער אבל אני מה זה לא מוצא את עצמי כאן ישבתי וניסיתי להבין ניסיתי להסתדר להתקבל אבל אני מרגיש שזה פשוט לא זה.אז שיהיה לכולם המון בהצלחה בהמשך וכ"ו ביי מני

R a c h e

New member
מני יקר

נראה לי שאתה מוותר מהר מדי ושיש לך בהחלט מה לחפש פה. אל תיכעס אם לא נותנים אמון מייד, אתה צריך להבין שיש כאן אנשים שנכוו ברותחין וניזהרים גם בצוננים........ אחרי הכל,עם הרקע של כמה מאיתנו צריך להיות לך מובן במה מדובר. אם תהיה עוד קצת סבלן, תוכל לחוות את החברות והמשפחתיות ששוררת כאן. אין מה לעשות, יש אנשים שחשיפה מסוכנת עבורם ולכן כולנו שומרים על פרטיותם ומכניסים אורחים לבית שלנו בזהירות. אם למרות זאת אתה לא מוצא את עצמך כאן, לי זה חבל, אבל המון הצלחה. רחל

למה התייאשת כל כך מהר?

אני יודעת שלא תמיד אנחנו הכי נחמדים:לפעמים אדישים/חשדנים/ציניים.

אבל בסך הכל נראה שכיף פה

יכול להיות שלא נתנו לך צאנס,אבל אפשר להגיד אותו הדבר לגביך.

אחי, קח את זה באיזי

אין כאן וועדת קבלה או משגיח שעושה לך מבחן בקיאות בבבא מציעא
אנחנו יושבים כאן ומדברים, ומטבע הדברים, הוותיקים מכירים אחד את השני, ולכן אתה מרגיש כאילו אתה מחוץ למשחק, אבל אתה טועה ובגדול. אני ישבתי וקראתי את מה שכתבת, ואני בטוח שרוב חברי הפורום, שלא לדבר על מאות! הקוראים שאינם מגיבים כלל. אולי נפגעת קצת ועל זה אפשר לבקש סליחה, סליחה על שלא התייחסנו אליך כמו לכולם, אבל זה טבע הדברים כאשר רוב חברי הפורום שכותבים מכירים פנים מול פנים (כתוצאה מהכתיבה בפורום, כך שגם אתה הייתי מכיר תוך כמה שבועות בנסיבות שונות את חברי הפורום פנים מול פנים). ולסיום: מה אתה אומר על זה (יום-הולדת)? תראה איזה תגובות חמות קיבלת. אתה חשוב כאן בדיוק כמו כולם ואין לך שום! סיבה אמיתית לפרוש. [עצבנת אותי על הבוקר
]

זה הכל בראש

(ציטוט ממך...) קח את זה בקלות. בתור ותיקה אני יכולה להגיד לך שהפורום משנה מדי פעם, לפעמים משעשעם רצח. לפעמים יש דיונים מגניבים, לפעמים יש טרולים ודרמות ובד"כ יש כמה דברים מצחיקים. אל תמהר להחליט. אגב, אני שאלתי אותך אם יש לך ראסטות ולא ענית לי. שאעלב? >ספל חמאה מאחלת רוב טוב<

למעלה