טוב

ינוקא1

New member
טוב

אז מה שמסתמן כרגע לגבי מפגש זה ביום א' הבא , בוקר או אחר הצהריים , בביתו של שי במערב ראשון. כל מי שיכול להגיע שירשום כאן , ושירשום גם איזו שעה נוחה לו. (ובבקשה - תמי ועומר - נשמח לראותכן !) לי אישית נוח בסביבות 11.

מוותרת שוב, כנראה ../images/Emo10.gif

אבל הנה, אני בזאת מבטיחה לכם מפגש אחרי הלידה, כאן באינרסנס, אם זה יעניין אותכם...

Lagrangian

New member
כמה אחרי הלידה? :)

ממה שראיתי לידות הופכות את החיים לחמ"ל לפחות לחצי שנה :)

מצידי חודש אחרי הלידה,

לכל מי שאין לו בעיה להיות בנוכחותי בזמן שאני מיניקה (בדיסקרטיות, כמובן
) שני הילדים שכבר יש לי גדלו בקליניקה. אנחנו לוקחים את זה באיזי

אם אתה לא מכיר

אז אולי הגיע הזמן להכיר?? אל תדאג ממש קל להגיע הוראות הגעה בהמשך, מה שכן אני קצת מוגבל בזמנים בבוקר אז אם זה בוקר נצטרך להתחיל מוקדם כי 12:15 אני צריך לפנות את השטח אז רצוי להתחיל סביבות 09:00 - 09:30 כדי שלא נהיה לחוצים בזמן

מהכיוון שלי בשעות האלו פקקים מטורפפפפפפפים

תקח לי שעה וחצי נסיעה להגיע. מבחינתי להגיע לקראת עשר, אפילו עשר וחצי זה טוב. אולי בשבוע שאחרי ניתן להשאר מאוחר יותר ? בכל מקרה, אם צריך מוקדם ואין ברירה אמצא דרך.

היי צחי

היי צחי, ברמת העיקרון כאמור 12:15 אני צריך להתפנות באופן די קבועה מלבד זה כל שעה מתי שתחליטו ביניכם מקובלת עליי, אם ממש רצוי לכם בוקר ויש סבלנות אז ביום שלישי ה26 לחודש זה היום היחיד שאני לא מוגבל בו כרגע בזמן ואפשר להיפגש ללא הגבלה, אם לא אפשר לדבר גם על מפגש ערב אבל נראה לי פחות מומלץ

ינוקא1

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo2.gif שניהם ביחד זה נראה כמו תינוק.

שיהיה במזל טוב
אצור קשר בהקדם.

ינוקא1

New member
אגב , ראיתי

תבנית פשוטה של צ'י גונג 5 האלמנטים , עם ביצוע מושלם. אולי יעניין אותך (או שאתה כבר מכיר . . .)

יפה. אני לא מתרגל צ'י קונג 5 האלמנטים....

אבל עובד עם העקרונות התנועתיים, גם בקונג פו וגם בטאי צ'י. אם בא לך, אסביר את חמשת האלמטים בתרגול שלו. אולי אתה רואה בעצמך: תרגיל 1 : ידיים שוקעות מטה עם שקיעה בברכיים - אדמה
תרגיל 2 : פרישת ידיים לפנים, במעגל העוטף את מה שבא - אש
תרגיל 3 : צמיחה מעלה - נו בטח - עץ
תרגיל 4 : תנועה מעגלית מלמעלה למטה. במקרה הזה, ניתן לראות גם, שהוא עובד על מתיחה בכליות -מים
תרגיל 5 : כפות ידיים צמודות במבנה חד בחלק הקידמי של הגוף - מתכת
מעניין שהוא עובד במעגל הבקרה ולא ההזנה. אני תמיד אוהב לראות דברים חדשים ומעניינים. תודה רבה, חיזקתי את הידע שלי. מקווה להתראות בקרוב.

טעות קטנה....לא מעגל הבקרה....

כמובן שהוא לא עובד במעגל הבקרה. אבל הוא עושה אלמנט מסויים, לפני האלמנט שמזין אותו. כלומר - אדמה לפני האש, שמזינה אותה, וכך הלאה. זה מה שמעניין פה.

ינוקא1

New member
תודה על הפירוש !!!!!!!!!11111

גם אני לא מתרגל את זה , אבל הביצוע היה נראה לי יפהפה.

למעלה