טוב

חניבעל.

New member
טוב

קפצתי הביתה לכמה שעות (איזה כיף לעשות מילואים 20 דקות מהבית....) הלכתי לשבת קצת בשרותים ולהתקלח. בנתיים אשמח לקבל תקצירים... צ´או

רצית תקציר?

אז התינוקי משלשל.... הילדה קמה עם פיפי מהלילה.... אני בדרכי לשירותים כל 10 דקות..... הרגשת גבס קלה.... מעבר לכך........... פשוט נהדר...... איכס של שבוע..... מתי זה יגמר???????????

קסומה

New member
צרת רבים חצי נחמה....

בשבוע שעבר- שלשולים לגדולה, חום גבוה, הקאות. אתמול בלילה- מיון עם הקטנה עקב שילשולים וחום.... מסתבר שהמון ילדים סובלים בתקופה הזאת מאותו הוירוס הנפוץ הזה.... חוץ מזה..........פיחס של שבוע.... נקווה לשבוע טוב יותר.....

nightroll

New member
ליהייייייי בואי שניה ../images/Emo124.gif

מה זה הרגשת גבס??? (קבס אולי?)

אולי...

נשבר לה המעי ושמו עליו גבס ????

גידלת שפם במילואים???

מרחם עליך על הצורך ללבוחש את המדים הירוקים המבאסים בחום הלוהט הזה... אני במקומך הייתי עולה למגדל השמירה ונשאר רק עם חולצה...ממילא לא רואים... חזור בשלום!

חניבעל.

New member
יש לי הרגשה שבחלק מהמקרים

היתה מתחלף איתי. שבת בערב אני במחסום,עוברת מכונית לכיוון ת"א,2 בנות בפנים, שואלות: מה להביא לך חייל? ביקשתי סוכריה על מקל... למחרת בבוקר אני מתעורר ואחד החברה שהחליפו אותי מביא לי חבילה של סוכריות על מקל.......

עדיין מעדיף להישאר באזרחי....

מתאמן על השיר הבא שלי באורוויזיון... נעבער מנט טו מייק יור דוטר קריי איי אפולוג´ייזד א טריליון טיימס סורי מיס ג´קסון...איי אם פור ריל.... (לצערי לא שלי)

למעלה