טוב!

al haboker

New member
טוב!

זה לא בסדר. זה ששבק"ס כל הזמן נרדמים (למורת רוחינו..) זה לא אומר שהפורום צריך להיות רדום. קדימה, שרשור היכרות (כי אני לא הייתי פה כשהוא היה) וכדי לוודא שיהייה מעניין, אעשה דגם שלו. שם גיל תמונה סוגי מוסיקה מועדפים (אמנים גם יתקבלו בברכה) ערוץ מוסיקה מועדף עליך בטלויזיה (סתם כי אצלי זה מה שפתוח.) צבע משקה טוב אין לי עוד רעיונות אבל אוסיף גם סקר קטנטן, האם הדעה הרווחת שחובבי שב"ק הם גם חובבי האג'נדה לעישון סמים קלים נכונה? כל אחד לעצמו.

SHMEKadam

New member
טוב בכיף...

שם: אדם ליברמן גיל: 20 תמונה: אין לי כוח לשים... סוגי מוסיקה מועדפים: מה שבא ליד ונשמע טוב. משבק ס' ועד אסף אבידן. מרד הוט צ'ילי פפרס למטאליקה, דרך הדג נחש, שוטי הנבואה, פאנק'נשטיין ומרסדס, וכלה באבישי כהן, בלקן ביט בוקס ועוד רבים וטובים. אז זה עושה נעים באוזן - זה תופס. צבע: ירוק. משקה: Guinness- The perfect pint! ערוץ מוסיקה: לא רואה ערוצי מוסיקה. ולא, אני לא חובב האג'נדה לעישון סמים קלים.

SHMEKadam

New member
פעם אחרונה שבדקתי...

אסף אבידן והדג נחש לא מנגנים בדיוק על אותו וייב. גם לא מטאליקה ושוטי הנבואה. אבל סבבה....

al haboker

New member
זה נכון

אבל הרבה אנשים ישלבו בין האמנים שציינת. הם לא רחוקים האחד מהשני מהבחינה הזאת.

al haboker

New member
sorry

רק רציתי להכיר קצת, ולהחיות את הפורום. רוצה לעזוב אותו לגסוס?

רק שבק

New member
לא רק נמאס, זה עצוב

חברי הפורום מנסים להחיות את הפורום בכל דרך, אך ללא הצלחה עד כה. אין לי הצעה טובה יותר חוץ מ - תקנו את הדיסק החדש, תחרשו עליו ואז נוכל לדבר עליו שיחות מורכבות יותר מ:"אהבתי/לא אהבתי".

natan44

New member
כי משעמם לי...

נתן 20 שבק ס' מוקי הדג נחש וכל שאר חברי ההיפ הופ הציוני אהוד באני משינה סינרגיה בית הבובות שוטי הנבואה אריק ברמן וכו' יש גם לועזי אבל זה יותר שירים מסוימים מאשר אמים ואין לי כח לפרט:) אדום-דם אין משו מיוחד אני ממש לא חובב עישון וסמים למרות שבא לי לנסות אבל אני עוצר את עצמי כל פעם אבל אני לא מבין מה מחיה בזה את הפורום כאילו כל אחד יבוא וירשום זה יקח יום יומים ואז שוב נחזור ליובש צריך לעשות משו הציעו לעשות דיון על השירים אז יאללה תפתחו תתדיסק תתחילו לחשב עליו באמת ותנו משו אני גם יעשה את זה ויחזור יותר מאוחר שבת שלום וחנוכה שמח:)

maici

New member
סבבה

שם: מיכל גיל: 17 סוגי מוסיקה מועדפים (אמנים גם יתקבלו בברכה): שלמה ארצי, אבטיפוס, איפה הילד, כנסיית השכל, מייקל ג'קסון, מיקה, קולדפליי, קאונטינג קרווז, משינה, מוניקה סקס, שב"ק ס', מוקי ועוד ועוד... ערוץ מוסיקה מועדף עליך בטלויזיה (סתם כי אצלי זה מה שפתוח.): אני רואה קליפים בעיקר ביו טיוב, אבל אם כבר אז VH1 צבע: סגול משקה: מים...

al haboker

New member
אענה בעצמי

נופר 20 יש בכרטיס Fאנק, בלוז, רוק קלאסי, אינדסטריאל, אמביינט, 90' ומעט שחורה- ישנה. אם כבר אז VH1 ירוק יין וויסקי. אני חובבת האג'נדה, לשעבר יש לומר.. וחובבת את חובבי מי שמתאים לו.

אני

איתי 20 עוד חודשים מוזיקה: הכול חוץ מזרחי ערוץ מוזיקה:הכול צבע: אני רואה רק ירוק בעיינים (לאנשים שמבינים) משקה: הכל בעיקר לקריסטל כחול אני הייתי רוצה שעלה ירוק יעלו ואני בניסעות למסיבות יער וכאלה

:]

יעל :] בת 16 וחצי , סוגי מוזיקה - רגאיי ,רוק ,פאנק רוק ,קצת מטאל אבל לא כבד מידי :] ערוץ מועדף - ערוץ 24 ,חוץ מהחלק שיש מוזיקה מזרחית חחח צבע - אין מועדף :] משקה - מים ואם התכוונת לאלכוהול אז פידג' :] ממממ הדעה הזאת די נכונה אבל לא לגבי כולם ! אני לא מעשנת חחח D:

למעלה