טוב..

alonbb

New member
טוב..

3 שבועות כבר שאני עובד עם הפינקס ואני מתחיל להרגיש כמו טמבל!!! טוב אני מתלהב אני כבר זוכר כל יום חלום אחד או שניים אבל זהו אני רוצה כבר להתחיל לצלול ולא אכפת לי מכלום!!!! היום עד כמה שאני חושש אני הולך לעשות את הווילד הראשון שלי (אני לא רוצה לעשות את תחניקת העין השלישית כי עשיתי את זה פעם והגעתי לתוצאות מפחידות). אחרי זה אני מקווה שאני הולך לחלום חלום צלול בפעם הראשונה ואם משהו יצא לי אני אודיע לכם בהתלהבות אז תתכוננו

alonbb

New member
טוב

זה היה לפני יותר משבועיים ואני לא ממש זוכר.. מה שחשוב הוא זה ששכבתי במיטה עצמתי את העיניים הסתכלתי בעיניים סגורות לכיוון "העיין השלישית". אחרי זה כל הגוף שלי היה משותק והתחלתי לראות מטושטש ודברים לא ברורים.. אחרי זה הלב שלי התחיל לפאום חזק וגם הרגשתי נגיעות בכל מניי מקומות בגוף (the witch כנראה). ופשוט מרוב פחד ,כי לא חשבתי עד הסוף, פשוט הפסקתי את זה באמצע. באחד מהמקרים אפילו אמרתי "הגבר צלילות" או משהו כזה אבל אז הבנתי שאני לא חולם.

דנה^^

New member
הבנתי

תשמע- התופעות האלה גם יכולות להיוץ בווילד.. הקטע הוא להתגבר על הפחד, אבל בטח אתה יודע את זה :) אויל בהתחלה כדאי לנסות עם מילד?

alonbb

New member
בסופו של דבר אני אנסה את שניהם

אם אחד לא יצליח נעבור לשני

alonbb

New member
../images/Emo10.gif

לא הצלחתי! אבל אני מאשים את עצמי כי אני בדרך כלל הולך לישון ב4 לפנות בוקר וניסיתי ב11. לא נורא אני אנסה היום שוב והפעם אני אלך לישון בשעה הרגילה. אני מתקרב!! חח

למעלה