טוב

ערפד1

New member
טוב

רעיוני לבוא לפורום הזה היה שאתם ילדודים קוראים מלא ספרים את זה אני בטוח ובסגנון ויש לכם ידע רב מאוד (יותר מימני אז מה? מה לעשות שאני תקוע בקיבוץ דפוק כזה? שאין בו סיפריה גדולה בכלל?) בכל מקרה יש לי אוסף של מלא תמונות שאת רובן אני בכלל לא מכיר וחשבתי שאני יעלה כמה ומי שיודע למה הן שיכות שיגיד בבקשה אבל לפני זה בקשה אחת בבקשה ממכם בסידרה "יומני ערפדים" היקיצה סוף הספר הראשון בטרילוגיה יש שני פרקים ראשונים של הזעם (ספר שני) אני חושב ואחרי זה יש איזו שני פרקים על שרון או משהו כזה לדמות קוראים ככה סידרה שאני פשוט לא יכול להוציא אותה מהראש שלי ואין לי מושג איך למצוא אותה

ערפד1

New member
מישהו מכיר את התמונה הזאת?

פליז תשובה מאיפה היא לקוחה? ומי צייר אותה לנט? ומה אומר השם "אלמור"?

strahd

New member
לארי אלמור

הצייר של מבוכים ודרקונים וגם של רומח הדרקון. זוהי סתם תמונה שלו, למרות שאי אפשר לקרוא לתמונה של אלמור סתם תמונה.

ערפד1

New member
הבנתי את זה

שהוא מצייר חלק מזה וחלק מזה למרות שהוא לא היחיד שמצייר את רומח הדרקון בכלל! יש הרבה שמציירים את הסידרה קטעים מימנה אבל לרוב הציורים שאני מכיר יש להם גם ספר ואני צריך לדעת את זה! היו לי כמה ציורים של מחזור כישור הזמן למשל ועוד הרבה ספרים אבל אני לא יודע אילו ספרים אלה!

Palass

New member
תשים כאן תמונות ננסה לשייך.

בכל מקרה, ממה שהבנתי ממנו התמונה הזאת לא שייכת לספר מסויים. ואין הרבה ספרים, (כרגע אני לא מצליחה לחשוב על אחד אפילו) שתמצא בהם קנטאורית נקבה. יש ספרים, אני זוכרת שקראתי משהו. אבל לא זכור לי השם כרגע.

La Gamba

New member
תבדוק ברשית הספרים הבלתי מעודכנת

שמפורסמת באחד מן הקישורים.

strahd

New member
תמונה ללא שיוך

לא כל התמונות שייכים לספרים מסויימים ולארי אלמור מצייר לפעמים ללא שום קשר לספר. יש מקרים שעל הציורים שלו עושים ספרים. בכל מקרה את רומח הדרקון מציירים כמה ענקים אחרים כמו קלייד קלדוול והם הופיעו בלוחות שנה של רומח הדרקון ומודולי הרפתקאות למיניהם. את כישור הזמן מצייר דארל ק. סוייט, שהמעריצים לא מי יודע מה אוהבים את הציורים שלו.

למעלה