טוב

טוב

בתחילת הקורס [דיילת שלן] יש מבחן..הביאו חוברת שיש ללמוד ממנה אבל יש שם מלא קודים וקיצורים של חברות תעופה של כל מני ערים/ארצות...שאני פשוט לא מצליחה לזכור[ואני עוד לומדת לפסיכומטרי במקביל
] מה עושים? יש דרך לזכור את זה?
כתוב בחוברת שציון 85 הוא ציון "עובר"-מה, מי שמקבל פחות באמת לא ממשיך את ה קורס?
.

malder

New member
יהיה טוב...

גם אני חטפתי חום שראיתי את החוברת הזו :) אבל בסופו של דבר דברים מתחילים להסתדר... שימי לב שהקודים של היעדים דיי מזכירים את השם המלא של היעד... לצורך העניין CPH זה קופנהאגן ו- HEL זה הלסינקי, מה שחשוב ללמוד זה קודים שאין להם קשר לשם העיר... סתם דוגמא, AGP שזה מלגה, KGS זה קוס, JTR סנטוריני, FCO פיומיצ'ינו רומא (שם שדה התעופה) וכו'... לגבי חברות תעופה.... תלמדי את המרכזיות, כמו לופטהנזה, אוסטריאן, אלאיטליה, קונטיננטל, דלתא, אירוסוויט, SN בריסל וכו' (בעיקר חברות שיש להם הסכמי קודשייר עם אל-על). לגבי הציון, אין מה לעשות... מי שלא עובר את המבחן אז אין לו מה לחפש בקורס... מה שכן, קחי בחשבון שביום יום, התוכנה מאפשרת קידוד ופיענוח של כלללל הקודים (אחלה תוכנה הכרמל הזאת) ות'כלס לא מצפים ממך שתזכרי ה-כ-ל בעל-פה.

shusha22

New member
שלום שאלה קצת שלא קשורה

התקשרתי לכוח אדם לשאול לגביי טפסים ונאמר לי שם שלא פותחים קורס דיילות בקרוב. אז איך זה ששואלים כאן על מבחנים בקורס? למה לא להגיד שיש קורס ולא רוצים לקבל יותר דיילים? למה להגיד דרים שהם לא נכונים?

malder

New member
אם אני לא טועה את רוצה לעבוד כדיילת אוויר...

אנחנו מדברים על קורס דיילי קרקע...

כןכן

גם הקודים לא של הערים די בסדר והגיוניים...אבל מרוב שיש דברים הגיוניים אני כבר מתבלבלת
כל מה שכתוב ב"ידע כללי" אני פשוט מדלגת
אני רק זוכרת כמה איפור מותר לסחוב
! [למרות שזה גם ככה לא קשור אליי אלא לכבודה בטח] והשרטוטים בחוברת לגבי המטוס ומקומות הישיבה לא הכי ברורים [לי לפחות]-יש מצב שיעברו על זה לפני המבחן...? כאילו-יש בחוברת טבלה שמסכמת..אבל אני רוצה גם להבין את ההיגון מאחורי מה שרשום...[אני?מתחילה להתייאש? לא..]

get well

New member
לזכור את כל הקודים!!!

את מקבלת במבחן טבלה ואת צריכה למלא אותה אז חשוב שתלמדי את זה. אם את לא עוברת נותנים לך מועד ב' אבל אני מציעה לך ללמוד היטב. ביום הראשון של הקורס יגידו לך במה להתמקד... מתי מתחיל הקורס ?

אה

המבחן לא ביום הראשון? הוא ביום השני? וייייי הקודם האלו הם מכה...כאילו-זה משהו שנזכור עם הזמן בעבודה
בלעכס. הקורס ב19

למעלה