טוב, truth be told,

shamus

New member
טוב, truth be told,

אני מתגעגע לאילה. <שיימוס מפגין רגישות בתקווה שזה ימשוך את בנות הפורום>

זיוי בת

New member
טוב,

גם אני מתגעגעת אליה. [זיוי מפגינה גם רגישות בתקווה שזה גם ימשוך]

Pigulim

New member
לא טוב

היות האדם לבדו. איפה א י ל ה ? ! <כולם עולים על הגל והפיגולים לא? מה פתאום!>

אם חשבתם לרגע

שהתגודדות של תוכ'ס לקרס כל כך חיננית , תביא לכם נתח מהשופינג , אתם ממש ממש טועים. את רב המזוודה תופס הכושי שלי שנתפר בהזמנה מיוחדת.

תמונה מקטלוג

דגם # 10 מגיע עם תוספות פועל על בטריה XL שיעור מינמלי מזיע באלגנטיות דגם מפואר עם פינוקים. 30 יום נסיון על חשבוננו.

זיוי בת

New member
באמת אחלה

מזוודה. ההבדל הוא שבשביל הדגם שלי אני מוכנה לפעול על כל בטריה שהוא יבחר. [זיוי מרגישה חשמל בין כפות ידיה]

shamus

New member
עזבנו את הפורום

עד להודעה חדשה מזיוי ולאסי. <שיימוס והאגו>

זיוי בת

New member
האגו,

זה כבד לך לפעמים לשאת? [זיוי מתעניינת לא בשבילה. בשביל חברה]

shamus

New member
לא תמיד.

רק כשהוורידים ככה מתחילים להיות כבדים ומלאים בדם. <שיימוס מכין מפה שתכוון את זיוי לעורק הראשי>

יעלילה2

New member
בדיוק רציתי לשאול

מה בדיוק הגודל של האגו(ז) הזה. ואפרופו מפה (וגבינות), מדובר בדרך המלך או בדרך הפקאן?

זיוי בת

New member
העורק

לא קובע. מנצלשת את התגובה הזאת גם לתפוס את הרגעים האלה בין חול לחג כדי לאחל לכולכם, לאלה שפה ולאלה ששם, לאלה הקרובים, לאלה הרחוקים, לאלה שתמיד יהיו בלב, לאלה שעוד יהיו, חג שמח. חג לבן. בחוץ ובפנים. חג של התחברות, של קבלה, של אופטימיות ושל אהבה. תמיד אהבה. ושתהיו לי גם בריאים. [זיוי ברגע מהלב]

shamus

New member
הממ...

יעלילה2

New member
חג שמח גם לך זיוי יקירתי

וגם לכולם כאן - פורום שתמיד יהיה פינה קרובה לליבי ומקום לברוח אליו לפעמים כשצריך

עם כל הכבוד לך

ניצלתי את הרווח בין ההודעות להכריז על מלחמת שחורים. התמונה שהבאת זיזי ,לא מזיזה לי . מסתבר שרק שימוס מתפעל . ברור שהדגם שלי יותר מפואר ,יותר גדול, ויותר יכול. זה אפרופרו חג לבן והתחברות. חג שמח.

עם כל הכבוד לך

ניצלתי את הרווח בין ההודעות להכריז על מלחמת שחורים. התמונה שהבאת זיזי ,לא מזיזה לי . מסתבר שרק שימוס מתפעל . ברור שהדגם שלי יותר מפואר ,יותר גדול, ויותר יכול. זה אפרופרו חג לבן והתחברות. חג שמח.

Pigulim

New member
תמיד אהבה -

אחד השמות המוזרים לחתול שיצא לי לקרוא עליהם אבל נו, מילא. שוין. <חג חלב שמח, ממחלקת פיגולים של הפורום
>

Pigulim

New member
מה נראה לך?

מדובר באגו הים התיכון, את לא חושבת שזה יוצא כבד משקל?!

למעלה