טוב

Padme Amidala

New member
טוב ../images/Emo9.gif

קודם כל אני אפתח בהתצנלות כלפי המנהלים (
)- דין, בתיה,
שאני לא משרשרת.
אני רק רציתי להגיד לכולם שהניהול של הפורום הזה היה כיף גדול, באמת. מאז שהגעתי לפורום הזה לפני כמעט שנתיים הוא עבר הרבה שינויים. בהתחלה אלעד ניהל אותו, אח"כ ניהלנו שנינו, אח"כ לבד, ואח"כ ניהלתי יחד עם בתיה. לפני שהחלטתי לפרוש חשבתי על זה הרבה, זה היה מאוד קשה, אחרי הכל זה הפורום הראשון שניהלתי... אבל לכל דבר טוב יש גם סוף
בכל מקרה, התגובות של כולכם חיממו לי את הלב. באמת. זה היה ממש כיף לקבל כאלה פידבקים. לסיום, אני רוצה לאחל לדין, המנהל החדש שלכם (ביחד עם בתיה, כמובן) המון המון הצלחה בניהול. דין, אני בטוחה שתעשה יופי של עבודה ותהפוך את הפורום הזה לכמה שיותר איכותי ומהנה. אני כמובן אמשיך לכתוב פה, אל תדאגו. (*אהמ*, מואדמת, *אהמ*) אז זהו.

juggernaut

New member
בהצלחה ענקית בהמשך דרכך!

באמת היית אחלה מנהלת.. אגב, איזה פורום את הולכת לנהל עכשיו? וגם אנחנו אוהבים אותך!!

Padme Amidala

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

ואני מנהלת כבר למעלה משנה את פורום ניקול קידמן.

thorondor

New member
שלא תחשבי שנפטרת מאיתנו.

את עדיין מושא ההערצה שלי ושל דין. אנחנו פשוט נצטרך להחליף את הצבע של הגלימות.

MajorWinters

New member
תומך ומחזק../images/Emo19.gif

נעמונת, עכשיו יש לך גם מנהל-מעריץ (עריץ?) באוסף...

MajorWinters

New member
נעמונת, בהצלחה../images/Emo19.gif

לכל דבר טוב יש סוף, כל סוף הוא התחלה, ולי יש מאגר קלישאות מפה ועד לסיני. שיהיה בח'יייף בהמשך! @-:

Another Girl

New member
נעמונת ../images/Emo9.gif

אני בטוחה שאת יודעת איזה תענוג היה לנהל איתך, ובכלל בלי שום קשר את מותק של בחורה ונמשיך לדבר,ואת כמובן (חסר לך שלא!) תמשיכי לכתוב כאן. אין ספק שהפכת את הפורום למקום הנחמד שהוא היום ועשית עבודה מעבר למצויינת. לא נראה לי שמישהו יכול להתלונן על משהו רע או לא בסדר שעשית לו במהלך כל התקופה הזו,וזה הישג לא קטן.
ובקיצור-אוהבת אותך המון ותודה על הכל!

Padme Amidala

New member
אני אוהבת אותך! ../images/Emo24.gif

גם לי היה ממש כיף לנהל איתך
וגם את עושה פה עבודה מעולה מאז שהתחלת לנהל פה, ובהחלט נשמיך לדבר (LOL את לא נפטרת ממני כ"כ מהר!).

The Anja

New member
תהיי בריאה

תחשבי רק דברים טובים, יברך אותך האל, עליכי א-סלאם, דאסוידניה, אוף וידרזהן, וכל מיני ברכות אחרות, בקיצור, כל האיחולים, ונא להפגין נוכחות...

למעלה