טוב

2DarK AnGeL2

New member
אופסס ענית כבר... טוב אז אני יענה על שלך

תחתון רגיל... חוטיני זה הדבר הכי לא נוח שיש !(כן מניסיון....
) טוב ואותה השאלה שאני שאלתי בהודעה הקודמת

PerfectSP

New member
שוגר[=

בזכות השיר הזה הכרתי את פול אאוט בוי השולטים!! איזה שיר יותר חרוש: Thnks Fr Th Mmrs או Thin Ain't A Scene,It's A God Damn Arm Race? אני הייתי אומרת אאת טנקס פור זה ממוריס,כי בהתחלה לפני שהקליפ יצא ממש אהבתי אותו ואז שידרו אותו מלא וראיתי אותו לפחות 4 פעמים ביום!ואם היה נגמר הקליפ של זה והייתי מעבירה לאמטיוי אחר,זה שוב היה!ונמאס לי ממנו,למות שזה שיר מגניב,שפעם אהבתי\=

ממ..שאלה קשה.

זאת אומרת אני מת על סרטים, אבל אני לא יכול להפסיק לקרוא ספר טוב ואני יכול לגמור ספר בחצי יום. נראה לי שאני אלך על סרטים, אבל זה ממש באמצע
סאות'פארק או מועדון לילה?

SNOOPY 3

New member
שאלה קשה...

אבל משום שלא ראיתי סאותפארק מזמן אני אצטרך ללכת על מועדון לילה.. :) אמממממ שוקולד או וניל??

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif וניללללללללל!!! ../images/Emo99.gif

אממממ.... אממ.... אממממממממממממממ.......... נו לעזזל אני לא מוצאת שאלה נורמלית!!! אה הנה...: וילון חוטים או רגיל כזה מבד?

2DarK AnGeL2

New member
אהה ושאני יבין... זאת נורמלית ??? חחח../images/Emo205.gif

אמממ רגיל כזה מבד... חחח טוב יש לי שאלה .. חזייה סטרפלס או חזייה רגילה ? אני יודעת שזאת שאלה לבנות חחחח אבל אם אחד הבנים פה מבין ובכל זאת רוצה לענות.... אז שיהיה לו בכיף!

falloutgirl XD

New member
../images/Emo214.gif

חח גם אני נותנת לדברים שלי שמות XD קוראים לפלאפון שלי מייקי.. למרות שחברה שלי קוראת לו פראנקי.. אנחנו עדיין לא סגורות על זה XD

AdiA12

New member
וואו! אני מעניקה לפלא שלי את השם.... ../images/Emo209.gif

פוב! מעכשיו קוראים לפלאפון שלי פוב. והתאריך לידה שלו הוא כמו שלי - 12.6 רק השנה שונה חחח

Fall Out Liel

New member
מיישרת וממשיכה משחר../images/Emo168.gif

וילון חוטים למרות שאין לי שמץ איך זה נראה XD. אמממ..משקפיים או גשר?
שאלה דבילית אבל תענו עליה

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif משקפיים!!../images/Emo6.gif ו...חזיית סטרפלס!!

חעעע.. עניתי גם ללוריין וגם לירין!!!
אממ... טוב... אז.... אם היה מישהו שעומד מולכם ומחזיק כרטיס להופעה של פוב והיה אומר לכם לעשות אחד מהשניים.. מה הייתם עושים? אוכלים 3 ג'וקים מגעלים כאלה חיים אווו נותנות לעכבישים להלך עלייכן אבל כאילו.. מלאאאא עכבישים...?? חח אשכרה פתחתי פה אפקט הפחד וירטואלי!!

2DarK AnGeL2

New member
אממ הייתי קונה כרטיס וזהו.?

חח למה להתאמץ כל כך...חחחח אבל בגלל שהייתי מתה להשתתף באפקט הפחד ולא אני לא משוגעת ! אז אני יענה... אממ טוב למרות שיש לי היסטוריה ארוכה וקשה עם עכבישים.. אני עדיין ידיף אותם מאשר לאכול ג'וק... אולי בגלל ההיסטוריה אני יעדיף אותם חחח... התרגלתי...
אממ שאלה.. טוב מה עדיף : לקבל מתנה או לתת מתנה? כן אני יודעת שאלה דפוקה ...

Danielle24

New member
צודקת.....

באמת הייתי קונה פשוט כרטיס וזהו........ אבל אם היו נגמרים הכרטיסים היייתי מעדיפה שעכבישים יעלו עלי..........אני חושבת.......

לקבל ברורו

לקבל מתנה ברור למרות שגם לתת זה כיף כי זה גורם למישהו אחר לשמחה אבל לקבל יותר (חע חפרתי ) לשבר את היד או את הרגל??( חס וחלילה חס ושלום )

2DarK AnGeL2

New member
את היד.... למרות שאני די מעדיפה להישאר שלמה

חחח אוףף זה הקטע שאני שונאת... שאלה... מלוואח או ג'חנון? לא יודעת מה איתכם אבל אני לא יכולה לבחור בין זה לזה ....

קשה קשה

חע קשה לבחור אבל לדעתי ג'חנון ... חע ... עם כבר אוכל אז .... מלפאפון או עגבניה ??

למעלה