טוב,
סוף 6.

טוב,../images/Emo58.gif סוף 6.

אני יודעת שלא עובר שבוע כמעט בלי שמדברים על זה.. אבל לא כל יום אני מסיימת את העונה השישית , אז צריך להקדיש הודעה בשביל זה. משום מה יותר אהבתי את 6x20 , אולי בגלל האפקטים הנהדרים, אולי בגלל שזה היה התחלת ה-dark Willow (טוב, לא בדיוק התחלה, אבל התחלת הווילו הרעה של סוף העונה) טארה.. רק כשכיסו אותה ולקחו אותה לגמרי חילחל לי שהיא מתה.(לא משנה שקראתי את זה לפחות 5 פעמים בפורום, לצערי.) זה היה אחד הדברים הכי עצובים של העונה..
WILLOW: ...the only thing I had going for me ... were the moments - just moments - when Tara would look at me and I was wonderful. (grimly) And that will never happen again. ווילו צינית וסרקטית.. woo.. Sharp. אבל היא לגמרי דיברה בשביל כמה אנשים ב- WILLOW: (mock-whining) "Mom!" "Buffy!" "Tara!" "Waah!" It´s time you go back to being a little energy ball. אני שמחה שעורכי הסדרה שמו לב לכמות ה´באפפי´ מצד דון שהיתה מאז שהיא הגיעה. והסוף.. מצד אחד.. קיטש. מצד שני.. עצוב נורא. XANDER: First day of kindergarten. You cried because you broke the yellow crayon, and you were too afraid to tell anyone. You´ve come pretty far, ending the world, not a terrific notion. But the thing is? Yeah. I love you. I loved crayon-breaky Willow and I love ... scary veiny Willow. So if I´m going out, it´s here. If you wanna kill the world? Well, then start with me. I´ve earned that. (ואניה היתה לגמרי מקסימה בפרקים האלה
) ואל.

buffstar

New member
כן פרקים טובים ../images/Emo58.gif סוף 6

אבל כמו שדיברנו על איפה דאון למדה להילחם?! ומה זה הנאום עמוס הקיטש של באפי לדון בסוף הפרק... אבל אחלה סוף של ספייק עם הנשמה:)

../images/Emo31.gif../images/Emo58.gif

I watched u?!. למה צריך לצפות בה עכשיו מתבגרת? אני אישית לא רוצה את זה. אני אוותר. הנאום בסוף של באפי היה פשוט Too much. ואל.

Angelus

New member
!?what

6
את ידעת שטארה תמות?? בעעעעעע... אז זה הדבר הלא חיובי בלנהל פורום, הא?\: לראות את זה שווילו וטארה השלימו והיו יחד ולדעת? איך יכלת לסבול את זה?! לא משנה.. נקווה שמעכשיו יהיה פורום נקי ספויילרים *אמן*

כ"כ מסכימה.. ../images/Emo58.gif 6

כל הזמן קיוויתי שזה לא נכון.. התכחשות היא שם המשחק. וידעתי את זה בערך ממתי שראיתי את אמצע עונה 5. ומאז עוד 4 פעמים לפחות כתבו כאן את זה בלי הזהרה. אני בטוחה שזה היה הרבה יותר שוק בשבילי אם לא הייתי יודעת, כבר כשסיפרו לי את זה לגמרי הייתי ב-off כמה ימים. seeing red היה אחד הפרקים הכי שמחים בתולדות העונה והכי עצובים. זה ממש ממש עצוב. me love tara...
עוד מישהו בעד לזה שהיה צריך להיפטר מוורן כבר בעונה החמישית? that bastard. ואל.

Schnickelfritz

New member
כנ"ל על הכל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif6

בכלל, אני מאשימה את ג´יילס: בפרק שהוא חזר (Flooded) ווילו רצתה לעשות locator spell כדי למצוא את וורן, ג´ונתן ואנדרו ואז ג´יילס נותן לה מבט כזה מעצבן. טיפש
הם היו יכולים למצוא אותם כבר אז ואז זה לא היה קורה

ג´יילס.. ../images/Emo58.gif סוף 6

כשהוא אמר לווילו -You stupid ammature וכו´ וכו´. הוא ממש הבהיל אותי :). טוב, חזר אליו בסוף העונה. בסופו של דבר, מי הרע של העונה כאן? ווילו? הטריו? הטריו היו מצחיקים אך פתטיים. קשה לי להתייחס לוורן כרע , למרות שהוא שיחק יותר מדי עם אקדח מסויים. ווילו היתה.. רעה. אבל היא היתה כזאת רק כשטארה לא היתה איתה.. ובעיקר בסוף העונה. ושוב, הרשו לי להקדיש
תהליך השבירה שלה, גם ב-wrecked וגם בסוף העונה. היה פשוט עצוב. ואל.

buffstar

New member
../images/Emo58.gifסוף 6...

וורן פשוט Bitch...ילד מתלהב עם אקדח וכל מיני צעצועים, ימח שמו! מסכנה טארה, מסכנה ווילו:(( ואל מתי את מתחילה את עונה 7?

max2k

New member
../images/Emo58.gif וורן

בהתחלה הוא הצחיק אותי. אבל אחרי שהוא נסה לאנוס את איך-שלא-קוראים-לה. אז הוא כבר ממש דרש למות. הבדיחה האחרונה שלו שהצחיקה אותי הייתה כמה שערות היה לו

אפילו../images/Emo58.gif

אפילו ג´ונתן עדיף עליו. למרות כל ההתבכינויות שלו, הוא פשוט היה מעצבן. לא זוכרת באיזה שלב הוא עלה לי על העצבים.. בערך באמצע 6. כל הקטע של ה´I can Take u all´ והמשחקים הקטנים האלה, הוא נראה לגבי מנותק מהמציאות הסאנידילית(שהיא, He-llo, אתה לא יכול להשתלט על סאנידייל באמת.) ואל.

לנצח1

New member
אויי אני שונאת אותו ../images/Emo58.gif נ.ש

מההתחלה שהוא יצר את הרובוטית הזאת שנאתי אותו פשוט שונאת אותו!!!!! וברגע שהוא אנס אותה, ואז רצח אותה אז, בכלל שנאתי אותו!!! ואיי כל כך חיכיתי שהוא ימות, וכל כך אהבתי איך שווילו הרגה אותו.... אבל למען האמת התאכזבתי קשות מהסוף של העונה.. העונה עצמה גם לא הייתה עד כדי כך משהו..... לא אחת הטובות, כמובן שיש פה ושם פרקים מצויינים (המחזמר- הפרק שבאפי "משתגעת" הפרק 2 2 GO..) ועוד כמה שאני לא זוכרת, אבל בתכלס, לא העונה הכיייי טובה שלהה.. באפי יוצאת ממש ממש זונה.. ניצול שרשור: ניסיתי כבר את השרשור הזה אבל הוא פשוט עף למטה ואף אחד לא התייחס :( אז ככה: מה לדעתכם הקטעים המובחרים (או הפרקים) של העונה?!? הקטעים הכי: עצובים מצחיקים יפים רומנטיים קשים דפוקים וכו.... ???

../images/Emo58.gif 6 הפרקים../images/Emo58.gif

הנבחרים שלי הם: Wrecked Once more, with feeling Tabula rasa Older and far away Hell`s bells Normal again Entropy Seeing red Villians בקיצור, כל אלו מאחרי הפרק ה-15, מאוד אהבתי את הפרקים האלה. העונה הזאת היתה שונה, בוגרת, כבדה יותר, ולמרות כל הרגעים שפחות אהבתי(באפי-ספייק, פרובוקציה בגדול, דון, מעצבנת מתמיד) הפרקים הכן טובים, הרגעים הכן טובים שזוכרים, עולים עליהם ומעלים את העונה לרמה של עונה טובה. כמובן שהמיוזיקל כולו מורכז מרגעים שמזדמזמים לי בראש עם השירים, ובכלל כל הפרק מופת הזה. הסוף של Tabula rasa,
, זכורים לי מאוד ה´חזיונות´ שהראה השד לזאנדר ב-6x16, ובכלל ההתמקדות הזאת(ובהחלט הגיע לו) בזאנדר כדמות, בפחדים שלו וכו´. הפרק שריילי חזר בו- מותר לי רק לומר, כמה נחמד ריילי כשהוא לא חבר של באפי. זה פשוט הרבה יותר טוב, ואפילו יש לו שריטה חביבה. היו הרבה קטעים מצחיקים (Life serial והנרות, למשל) טאבולה ראסה כמובן, Older and far away עם ספייק וטארה שצוחקת עליו, ועוד הרבה. המחשבות תוך כדי הצפייה ב-Normal Again, הסוף המתוק של Entrophy, התקווה עם תחילת Seeing red כשרואים את אמבר בנסון בתור רגולר, שאולי טארה בכל זאת לא תמות, ושו! האכזבה והעצב שבסוף. כל כל Villians , כמו "קריאת" ספרי הכישוף ע"י ווילו.. ווילו עם ה-Bored now, ווילו הסרקסטית , כל הקטעים שווילו מדברת על טארה, והסוף, כשכואב לה לפגוע בזאנדר, כשכואב לה בכלל, כמו שאמרתי- עצוב עצוב.

והוספה קלה-../images/Emo58.gif6

אני לא זוכרת מאיזה פרק זה.. שרואים את ווילו בוכה במקלחת. זאת היתה סצינה יפה, פשוטה ויפה. ואל.

לא לא, ../images/Emo58.gif6

למרות שגם שם(
)) התכוונתי שהיא ממש מתקלחת ורואים אותה נשענת על הקיר תוך כדי ובוכה. ואל.

Evil Spike

New member
כנ"ל לכל מה שאמרת! ../images/Emo58.gif6

חוץ ממה שאמרת על הקטעים עם באפי וספייק - כן פרובוקציה והכל אבל אני נהנתי מכל רגע! (טוב זה לא נשמע -טוב...) אני אהבתי לראות אותם ביחד... חוץ מהקטע שהוא מנסה לאנוס אותה כמובן... שם הוא לא חמוד! אבל הוא חמוד אחרי זה...
7 אוף ועכשיו בעונה השביעית - שספייק באמת מבין שהיא ניצלה אותו... זה נראה כל-כך עצוב... פתאום כל הקטעים שלהם בעונה השישית כבר לא כל-כך נחמדים...
אוף תאהבי אותו! מה יש בו שאין לאחרים? אז מה אם אין לא נשמה?! עכשיו יש לו! "ask me agin why i can never love you?!- because i stopped you!"

Schnickelfritz

New member
את בן אדם חזק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא הייתי יכולה לחכות, אם הייתי יודעת שיש לי אפשרות לראות כבר את השביעית...

למעלה