טוב,
סוף 6.

../images/Emo98.gif

זה לגמרי שווה את זה, ומחזיק אותי משבוע לשבוע. ואני גם בנאדם שיש לו יותר מדי מבחנים ללמוד אליהם.. ואל.

ניצול"ש ../images/Emo58.gif 6

מה אתם אומרים על המוזיקה של העונה? על השירים? למרות חוסר חיבתי לפופ, אהבתי את Goodbye to you בסוף טאבולה ראסה, גם השיר ב-Seeing red היה יפה, השיר כשזאנדר הולך- Displaced וכמובן השיר שסיים את Entropy
-That kind of love של אליסון קראוס. המנגינה של Prayer of st.Francis היתה יפה, המילים היו לא משהו.. אלו השירים שהכי זכורים לי, אבל היו גם את הלהקות בברונז , והיה גם גיחה ל-alien ant farm.. Azure ray/Displaced It’s just a simple line I can still hear it all of the time if I can just hold on tonight I know that nothing nothing survives, nothing survives I think I’m turned around I’m looking up not looking down and when I’m standing still watching you run watching you fall fall into me then I make it something worthwhile I am displaced and I make it something worthwhile in this chase I am displaced I am displaced and she’s my friend of all friends she’s still here everyone’s gone she doesn’t have to say a thing we’ll just keep laughing all night long all night long it’s just a simple line I can still hear it all of the time if I can hold on tonight I know that no one no one survives no one survives ואל.

Angelus

New member
אז בעצם תחשבו על משהו ../images/Emo58.gif 6

בעונה החמישית, בגלל הריב של ווילו וטארה, טארה יצאה עצובה ופגשה בגלורי. גלורי שיגעה אותה וגרמה לה לדבר על דון לייד גלורי. (לדבר? למלמל כמה שהדבר הזה מדהים ויפה)... ובעצם אם גלורי לא הייתה יודעת את זה, באפי הייתה יכולה לנצח בקרב בלי למות.. עכשיו, בעונה השישית, העונה מבוססת על כך שבאפי חוזרת לחיים ושקשה להיות נורמלית עד לקראת סוף העונה (בערך) ובעצם ווילו היא זו שגרמה לכך שטארה תמות! תחשבו על זה.. הרי אם באפי לא הייתה מתה ווילו לא הייתה צריכה לעשות את הכישוף הזה בטאבולה ראסה וטארה לא הייתה נפרדת ממנה (למרות שווילו צריכה לשמור על עצמה מכשפים אחרים..) ובעצם ווילו אשמה בכל :] סתם נק´ מחשבה.. אני יודע שזה אם ואם ואם אבל סתם היה נחמד לחשוב על זה.. שלא תבינו לא נכון.. כמה שאני אוהב את טארה ואת באפי אני עדיין חולה על ווילו ומצידי שתהרוג את כולם (*שיעול* ספייק *שיעול*)

14מתן

New member
ברוררר

וזה בגלל אוז שעזב בהתחלה את וילו ואז בגלל זה היא גילתה שהיא לסבית כי היא פגשה את טארה וההורים של אוז ילדו אותו וסבא וסבתא של אוז ילדו אותם ואלוהים ברא את האדם... ועכשיו ברצינות (למרות שזה גם מופרז) גלורי הייתה הורגת את באפי מוות טבעי אם טארה לא הייתה פולטת את זה כי היא בדיוק הרסה את הבית וראתה את באפי וילו דון וטארה וגלורי מהירה אז היא הייתה מגיעה אליהם...

לא בהכרח.. ../images/Emo58.gif 6 מרומז.

גלורי לא במקרה פגשה בטארה. היא חשבה שטארה היא המפתח ושום דבר לא היה מונע מבעדה להגיע למפתח. (תחשוב שרק בשביל נקמה היא שברה את הקיר של הבנין) וגלורי היתה מגיעה למפתח גם אם היא היתה צריכה לעבור כל אחד מהסקוביז. ובאותה מידה אתה יכול לחזור ישר ל´התהוות´ ולומר שאסור היה להרשות לווילו לעסוק בכשפים כבר אז, שג´יילס היה צריך לרסן אותה כבר אז, ואז היא וטארה לא היו רבות(וכשחושבים על זה, הם בכלל לא היו נפגשות, כי הם הרי נפגשו בwicca group) ואל.

ועוד מחשבה קטנה ../images/Emo58.gif6

מה אם היו נפטרים מוורן כבר בעונה החמישית? או לאורך השישית, ב-Gone למשל.. זה היה מונע ממנו הרבה מאוד דברים עצובים ...
ואל.

IDOffryn

New member
משהו די אירוני בעונה החמישית..

שבעצם גלורי "יצרה" את כל האנשים המשוגעים שיכלו להגיד לה מי זה המפתח והיא בכלל לא ידעה מזה ובקשר לעונה השישית
6 היא פשוט עונה יותר אנושית משאר העונות...

cassie88

New member
אני פחות או יותר מסכימה עם זה...

אבל הכל קצת מוקצן וקצת קורה מהר מדי, לא?

בשישית? ../images/Emo58.gif 6 כללי

אולי הקטע של באפי היה קצת מוקצן.. אבל מהר מדי? האמת היא שזאת לא היתה עונה מלאת אקשן בכלל(אולי חוץ מהסוף) היא דווקא לקחה את הזמן שלה. ואל.

melatonin

New member
../images/Emo58.gif נכון../images/Emo70.gif

הרבה יותר אנושית, עם בעיות הרבה יותר אנושיות ובוגרות בכלל כל הקטע שהרעים אנושיים ומתקשים להשתלב בעולם הבוגר, טארה מתה מירייה של אדיוט, מערכת היחסים באפי-ספייק, באפי לא מוצאת את מקומה בעולם, וילו מפתחת התמכרות מסוכנת, זאנדר מתמודד עם מחויבות רגשית גדולה ודואן מעצבנת בטירוף
אבל אין, עונה נהדרת

IDOffryn

New member
ושימו לב גם..../images/Emo58.gif6

ששני הרעים שהיו בעונה היו בעצם אנשים (איפלו שוילו הייתה מכשפה היא הייתה עדין בת אדם לא ממש אנושית אבל..)

אכן אכן ../images/Emo58.gif סוף 6

ווילו היתה אנושית, בשונה מכל הרעי עונה הקודמים שהיו. זה מראה שלא צריך להיות בעל סופר-כוחות בשביל להפוך לרע, או לרצות לפגוע באנשים.. פשוט קצת הורידו את המטאפורות מהעניין בעונה הזאת. בעיות אנושיות הרבה יותר כבדות, לכן העונה הזאת נחשבת כבדה. ואל.

Randy Giles

New member
ואללה!! ממש נכון!!!

לא חשבתי על זה בכלל! וזה ממש נכון שחושבים על זה! מעניין אם התיסריטאים התכוונו לזה תמשיכ\י לחשוב על דברים כאלה, אהבתי....

The Flash

New member
../images/Emo58.gif 6...

וורן הוא הליטל באד של העונה(לא הטריו כמו שהרבה חושבים...רק וורן)

לנצח1

New member
ואל..

גם אני בדיוק סיימתי את העונה השישית , ואני מחזיקה את עצמי שלא להוריד את העונה השביעית, אני לא רוצה שבאפי תגמר לי כל כך מהר!!!!!! :))

android

New member
מנצל שירשור...7X08 ../images/Emo58.gif

כרגע סיימתי לראות את הפרק ואני יודע שכבר כתבו עליו... אבל לראות את סוף הפרק ולהיות במטח עם מה יקרה לג´יילס...גררר ממש לא פיייר שעשו את זה ככה הם לא יכלו לעשות את הסצנה באמצע פרק? מעצבנים... חוץ מהקטע הזה הפרק היה לא רע ונחמד טוב אני אמרתי את שלי על הפרק....

למעלה