טוב,../images/Emo58.gif סוף 6.
אני יודעת שלא עובר שבוע כמעט בלי שמדברים על זה.. אבל לא כל יום אני מסיימת את העונה השישית , אז צריך להקדיש הודעה בשביל זה. משום מה יותר אהבתי את 6x20 , אולי בגלל האפקטים הנהדרים, אולי בגלל שזה היה התחלת ה-dark Willow (טוב, לא בדיוק התחלה, אבל התחלת הווילו הרעה של סוף העונה) טארה.. רק כשכיסו אותה ולקחו אותה לגמרי חילחל לי שהיא מתה.(לא משנה שקראתי את זה לפחות 5 פעמים בפורום, לצערי.) זה היה אחד הדברים הכי עצובים של העונה..
WILLOW: ...the only thing I had going for me ... were the moments - just moments - when Tara would look at me and I was wonderful. (grimly) And that will never happen again. ווילו צינית וסרקטית.. woo.. Sharp. אבל היא לגמרי דיברה בשביל כמה אנשים ב- WILLOW: (mock-whining) "Mom!" "Buffy!" "Tara!" "Waah!" It´s time you go back to being a little energy ball. אני שמחה שעורכי הסדרה שמו לב לכמות ה´באפפי´ מצד דון שהיתה מאז שהיא הגיעה. והסוף.. מצד אחד.. קיטש. מצד שני.. עצוב נורא. XANDER: First day of kindergarten. You cried because you broke the yellow crayon, and you were too afraid to tell anyone. You´ve come pretty far, ending the world, not a terrific notion. But the thing is? Yeah. I love you. I loved crayon-breaky Willow and I love ... scary veiny Willow. So if I´m going out, it´s here. If you wanna kill the world? Well, then start with me. I´ve earned that. (ואניה היתה לגמרי מקסימה בפרקים האלה
) ואל.
אני יודעת שלא עובר שבוע כמעט בלי שמדברים על זה.. אבל לא כל יום אני מסיימת את העונה השישית , אז צריך להקדיש הודעה בשביל זה. משום מה יותר אהבתי את 6x20 , אולי בגלל האפקטים הנהדרים, אולי בגלל שזה היה התחלת ה-dark Willow (טוב, לא בדיוק התחלה, אבל התחלת הווילו הרעה של סוף העונה) טארה.. רק כשכיסו אותה ולקחו אותה לגמרי חילחל לי שהיא מתה.(לא משנה שקראתי את זה לפחות 5 פעמים בפורום, לצערי.) זה היה אחד הדברים הכי עצובים של העונה..