טוב...

מירב ד

New member
טוב... ../images/Emo54.gif

אז נגמר היום הראשון ללימודים (סוף סוף)... כן כן...זה רק היום הראשון..בלה בלה בלה...אבל אפילו היום כמה מהמורים מאוד נהנו לזרוק מילה בסגנון: "איזה יופי לראות שהחלטת להמשיך ללמוד מירב..." (עם פרצוף מתנשא ומזלזל), וכל מיני כאלה... (לא הייתי אמורה להמשיך ללמוד...) עכשיו...אני יודעת שיש יותר ממורה אחת בפורום...ואני בטוחה שאלה שכאן הן/ם לא כאלה, אבל אני חייבת לשאול.... למה מורים חייבים להיות כל כך אכזריים לפעמיים?! (אולי שאלה לא רלוונטית). קיבלו מערכת היום....הבכי חנק לי את הגרון...אין לי מושג איך אני יעבור את השנה הזאת...זה נראה כל כך קשה...אבל מחר אני הולכת לדבר עם המנהל... התחילו משהו חדש אצלנו בבית ספר...בטח המורות כאן יתענינו לשמוע... יש לחלק (גדול) מהתלמידים מערכות אישיות...שזה אומר : 1. כל תלמיד מקבל מערכת אישית לפי הצרכים שלו הכשרונות שלו והחלומות שלו. (אני לודת בבית ספר לאומניות במצפה רמון בגלל זה הכשרון הוא חלק חשוב מאוד) 2.יש בערך 100 אפשרויות (לא כולם קשורות ללימודים) שאפשר להכניס למערכת, שזה כולל כל מקצוע כל תחביב ועוד... (למי שמכיר את מצפה רמון המקום שופע באמנים, אומנות, אנרגיות חיוביות, השראה אומנותית מאוד גדולה ומגיעים לכאן אנשים מכל הארץ שמחפשים קצת שקט (מאוד שקט כאן) ומתאהבים במקום ). אז המערכת משתלבת עם הרבה מאוד מוסדות ואירגונים במצפה...כמו:חוות האלפקות (שיעורי רכיבה על סוסים ועוד), כלביה של תנו לחיות לחיות, רשות שמורות הטבע ועוד ועוד הרבה אפשריות... בנוסף לכל זה יש גם את מגמות האומניות בבית הספר (בית ספר לאומניות)שכולל : אומנות פלסטית, מחול, תאטרון (המגמה שלי)ומוזיקה. + מקצועות מדעים: פיזיקה, טכנולוגיה ועוד. + כל המקצועות הרגילים לבגרויות... סך הכל המערכת האישית נותנת לכל תלמיד למצות את עצמו הכי הרבה שאפשר... אני אישית ממש לא ממצה את עצמי...ולא מסתדרת עם המערכת הזאת...יותר מדי שיעורים פרטיים (שזה מאוד קשה לי...חצי דקה של חוסר ריכוז ואני לא מבינה את השיעור)... השנה כל הקטע של מערכות אישיות יכנס לבית ספר בצורה גדולה יותר (שנה שעברה אני היחידה שהייתי)...ואולי אני אסתדר יותר... תודה למי שקרא עד הסוף... סתם זרקתי הרבה מילים כי אין לי משהו חכם להגיד... שלכם מירב

מירב ד

New member
קראתי את מה שכתבתי למעלה ו....

אחרי שקראתי....הבנתי איזה אוסף של שטויות רשמתי....אז מתנצלת למי שקרא את זה עד הסוף....לא התכוונתי לבזבז לכם דקה מהחיים על שטויות... בכל אופן.. שנה טובה לכולם
והמון בצלחה..... נ.ב אני חושבת שאני יאמץ לי את הפורום הזה...יש פה אנשים נחמדים בהחלט...וגם אנשים שאני יכולה להזדהות עם מצבם... שלכם מירב

דרדרית

New member
היי מירב תתפלאי ../images/Emo13.gif

מאד נהניתי לקרוא את דבריך. מפליא?? תתפלאי יותר - חשבתי לעצמי שחבל שילדי לא יכולים ללמוד במסגרת כזו. דברים כל כך מעניינים ומבחר כל כך גדול.... עד שהתבלבלת.... נכון?? מירב כתבת על ההתנשאות של המורים.. מה איכפת לך בעצם?? את לומדת בשבילך ובגללך. לא? שיחשבו מה שרוצים אבל אולי זו רק התחושה שלך כזו?? ישנם כאלה שאומרים (וזה שייך לתחום הרוחני)- שאנחנו מתרגזים מדברים של אחר בגללנו, כי אנחנו מזהים בנו דרכם שמרגיזים אותנו, משהו כמו מראה.. זו גם דרך להסתכל על דברים רק את תחליטי איך לקבל את הדברים של האחר ורק את תחליטי כמה משקל לתת להם. (גם לדברים שלי ..) חוצמזה מירב רוצה להמליץ לך על אתר מדהים כאן בתפוז "אומנות" עם אפרת שמנהלת אותו.. זו אותה אפרת שעודדה אותך כל כך הרבה. מקווה שתוכלי להעזר גם בפורום של אומנות ללימודיך. שיהיה לך בהצלחה ומאד כיף לי לקרוא את דבריך ונמשיך להיפגש כאן. נכון??
דרדרית

מירב ד

New member
בטח שנמשיך להיפגש ../images/Emo23.gif

זה באמת הפורום הנורמלי היחיד שיש פה...כבר קיבלתי כמה הערות נורא לא נחמדות בפורומים אחרים...אני אנסה את פורום אומנות...ויודיע לך... אני שמחה שקראת את דברי...ובמיוחד שמחה שנהנת.... ואקח את דבריך לצומת ליבי.. שלכם מירב נ.ב. תודה רבה רבה רבה רבה........

מירב ד

New member
נכנסתי לפורום אומנות...אבל...

לא כל כך מצאתי את עצמי שם.... אומנם אני מתעסקת באומנות...אבל בצד אחר של אומנות (תאטרון)... אומנם...הפורום עצמו היה מעניין...עברתי על ההודעות הקודמות...וראיתי כמה מעבודות של משתתפי הצ´ט ואני חייבת לציין שיש שם ממש עבודות יפות...לא מצאתי סיבה להשתתף בפורום... אבל באמת תודה על ההמלצה... ועוד משהו...היום (היום הראשון ללימודים) נתקלתי בבעיה...ואולי למישהו יש פתרון... אז ככה... העבירו אותי לכיתה החדשה, כל תלמידי הכיתה הם תלמידי פנימיה (ז"א גרים בפנימיה ולומדים בבית ספר שלי) צירפו אותי לכיתה הזאת כי למנהל נראה שזאת הכיתה שהכי תתאים לי...מכיוון שיש שם את המערכות האישיות (שסיפרתי עליהם באחת ההודעות הקודמות שלי..) אז...הבעיה שלי היא.. שמתי לב (מן רגישות יתר כזאת שיש להרבה דיסלקטים לדעתי) שרוב הכיתה (אם לא כולה) מורכבת מתלמידים דיסלקטים...ולכן זה יוצר בעיה מאוד קשה... נגיד שמישהו מאבד את הריכוז (קורה לכולנו...) מתחיל לדבר עם זה שילדו ואז גם זה שלידו מאבד את הריכוז...עד שזה מגיע לכל הכיתה....וכל הכיתה לא מרוכזת והשיעור לא מתנהל כרגיל...נכון....זה קורה בכל כיתה רגילה...אבל איבוד הריכוז אצל דיסלקטים משפיע הרבה יותר... עוד בעיה (בעיות משמעת כמו בכל כיתה רגילה)...שאחרי כל שלוש מילים של המורה מגיעות לפחות עשר תגובות מצד התלמידים... בתור דיסלקטית (או יותר נכון בתור מירב) לא מבינה איך אני יעבור את השנה בכזה חוסר ריכוז... שלכם (משתדלת להתרכז) מירב
(אני שוב קוראת את ההודעה אחרי שכתבתי....ואני מוצאת הרבה מילים חסרות משמעות ומבולבלות....אולי זאת רק אני...) נ.ב חבל לי לראות תגובות רק מדרדרית ואפרת הבית...אשמח לקבל תגובות גם מאחרים...שלא תבינו לא נכון...אני מאוד מאוד נהנת לקבל תגובות ממכן... ושוב שלכם מירב

רגע רגע רגע!!

לא מצאת סיבה לבוא אלי לפורום? אז בבקשה יקירתי - לקויי למידה ואנשים עם הפרעות קשב וריכוז ידועים בזיקתם לאומנות, ההפך, בואי תשתתפי, את לא חייבת להעלות עבודות, את יכולה רק לחוות דעה, את תראי איך זה גורם לך להוציא את תחושות התסכול ולתעל אותם. בואי שוב וקחי חלק פעיל, ההנאה מובטחת

מירב ד

New member
זה לא מה שאמרתי... ../images/Emo4.gif

מצאתי מליון סיבות לבוא לפורום שלך...ובאתי...והוא פורום מדהים...עם אנשים שיודעים להעריך אומנות...כישרוניים ויצירתיים מאוד... פשוט לא מצאתי מה להגיד...אני לא מהתחום הזה של האומנות...אני לומדת תאטרון קצת רוקדת...וזה בהחלט עוזר לתעל את התסכולים.... לא התכוונתי להעליב...ולא התכוונתי למשהו אישי... ובהחלט נהנתי מכל רגע... שלך (בלי כוונות רעות) מירב

alonbb

New member
יש לי ליקוי למידה למה להתבייש?

אני לא אתן לשטויות של בית ספר לשלוט לי בחיים-בשום אופן לא! גם אם יש בזה קצת חשיבות באיחוד מצד המבוגרים יותר,אני לא מוצא שום בעיה לבוא ולהגיד יש לי ליקוי למידה. אני שונא לימודים ואני שונא בית ספר ולא אכפת לי מה הזקנים יחשבו עליי אני אחייה את חיי כמו שארצה ולא כמו כמו שינסו לתכנן לי למה בית ספר זה נחשב לשביל החיים? בגלל שאתם קבעתם ככה!! אני אקבע את החיים שלי כמו שארצה ואני חוזר ואומר לא צריכה להיות לך שום בעיה עם ליקוי למידה רק להתגאות בזה

מירב ד

New member
אני חושבת בדיוק כמוך...

ולא רק זה, מי שמנסה להעליב אותי בקשר לעניין אני יודעת טוב מאוד להעמיד אותו על המקום... יותר מפעם אחת עפתי משיעור בגלל שעניתי לא יפה למורה...אבל הכל התחיל בזה שהיא/הוא אמרו משהו לא במקום או לא נכון או מעליב בקשר לדיסלקטים ואני החלטתי לא לשתוק... אני לא יודעת אם קראת את הספר "מי הזיז את הגבינה שלי"...אבל זה ספר טוב...עם המון מסרים, יש כאלה שממש אוהבים את הספר ויש כאלה שממש לא...לא מצאתי אנשים באמצע... בכל אופן...אם לא קראת אז תקרא...זה ספר ששינה לי הרבה מאוד דברים בחיים כי אני החלטתי לייסם כמה מהדברים שקראתי שם...ואחד מהם הוא לא לתת לאנשים להגיד לי מה לעשות (בספר זה: לא לתת לאנשים לתת לי את הגיבנה, לצאת ולחפש לי גבינה אחרת.) אז אני לא נותנת למנהל להגיד לי מה לעשות..ואם יש משהו שלא מוצא חן ה\בעני אני הולכת ומשנה אותו...ובגלל זה הגעתי לאן שהגעתי היום... אז אני דיסלקטית גאה!!! ואני גם יודעת שיש לי במה להתגאות... שלך מירב

יפעת*

New member
אז עוד הייתי סטודנית צעירה

וזה כל כך הכעיס אותי לקרוא. היה מאמר בעיתון שכותרתו היתה "המורה מטומטמת". אני לא ממש זוכרת מי היה העיתונאי שכתב, אבל זה נחרט אצלי עמוק מאוד, וקצת כעסתי, שלא נותנים לנו (המורים/ מורים לעתיד) סיכוי. בסופו של דבר התחלתי ללמד, ואפילו גיליתי שאני מסכימה חלקית עם הדברים. לא כל מורה מתאימה ללמד, לא לכל אחד יש גישה לאנשים, וכתלמידים, אנחנו חייבים לחיות עם מה שיש, אבל לנסות לקבל את מה שהם נותנים, כי זה בשבילינו ולא בשבילם. נכון זה לא קל, אבל צריך לנסות. הרעיון של המערכת האישית נראה לי מקסים. מאחלת לך המון בהצלחה בשנה הזאת. יפעת

מתוקה1

New member
מרב!!!

רציתי לאחל לך בהצלחה בשנה זו ואני ממש שמחה שמרכיבים לכם מערכת אישית ולמעשה מתאימים את התוכנית לתלמיד ולא להיפך. ורק הערה קטנה! לא כל המורים אכזריים ויש מורים שמודעים ובהחלט מזדהים עם הקשיים של תלמידים לקוי למידה. ביי בינתיים מתוקה

למעלה