טוב...... שוב הפורום נהיה יבש?
L leory young New member 2/11/03 #8 כולם שואלים.. כשתהיו שם תדעו.. אל תיקחו את זה כאילו התנשאתי פשוט קחו את הרגליים וסעו. היה בלתי נשכח שינה אצלי המון וטוב שכך.. הייתי צריכה את זה
כולם שואלים.. כשתהיו שם תדעו.. אל תיקחו את זה כאילו התנשאתי פשוט קחו את הרגליים וסעו. היה בלתי נשכח שינה אצלי המון וטוב שכך.. הייתי צריכה את זה
א אנזימים New member 2/11/03 #12 כן, רק ש... לא היה לי דרכון שנה שעברה כדי לנסוע לשם!! זה מה שקורה כשההורים גרושים והאבא לא מסכים לחתום על הדרכון כדי שאני אטוס לאחד המקומות שמאז שאני קטנה רציתי ללכת...
כן, רק ש... לא היה לי דרכון שנה שעברה כדי לנסוע לשם!! זה מה שקורה כשההורים גרושים והאבא לא מסכים לחתום על הדרכון כדי שאני אטוס לאחד המקומות שמאז שאני קטנה רציתי ללכת...
L leory young New member 4/11/03 #25 אז מה, עוד מעט יש לך 18 נדמה לי שאני לא טועה.. אז תסעי לפני\אחרי הצבא אבל תסעי זה ממש חשוב
א אנזימים New member 4/11/03 #26 זה מה שאני מתכוונת לעשות.... ............................................ ....................................... ................................ ........................ ................ .......... ..... ... .
זה מה שאני מתכוונת לעשות.... ............................................ ....................................... ................................ ........................ ................ .......... ..... ... .
L leory young New member 5/11/03 #29 חחחחחחחח מה....? את משעשעת אותי נורא כמה עצוב זה ששיעשעו אותי הנקודות....
N N E Z E K New member 2/11/03 #7 אנשים.. באמת מה נסגר עם הפורום?? פעם כל יום היה עמוד-עמוד וחצי חדש כל יום... והיום... תראו שדף 7 זה לפני חודשיים בערך... באסה...
אנשים.. באמת מה נסגר עם הפורום?? פעם כל יום היה עמוד-עמוד וחצי חדש כל יום... והיום... תראו שדף 7 זה לפני חודשיים בערך... באסה...
L leory young New member 2/11/03 #9 את בוכה על השינויים בשבועות האחרוני ם? נו מילא.. לדעתי היו שינויים חריפים יותר בכל אופן..
N N E Z E K New member 2/11/03 #10 לא... אני מדברת על התקופה שפעם הייתי כותבת... (עד לפני שנה בערך..)
L leory young New member 2/11/03 #11 ושוב.. נו מילא.. אנשים רבו מאז ואנשים עזבו מאז והשתנו מאז.. הכל שונה ולא לטובה יש לציין
א אנזימים New member 2/11/03 #13 מה לעשות... כמו שיעל אמרה כבר-אנשים עזבו וחבל... ד"א-מי את? אני לא זוכרת אף פעם שכתבה פה מישהי NEZEK....
מה לעשות... כמו שיעל אמרה כבר-אנשים עזבו וחבל... ד"א-מי את? אני לא זוכרת אף פעם שכתבה פה מישהי NEZEK....