טוב...

lily p

New member
טוב... ../images/Emo29.gif../images/Emo178.gif

בעקבות הדיון על הכוחות, אני מציעה עוד דיון: איזה כוח הייתם מוסיפים לסופרמן אם הייתם יכולים? כל כוח שאתם חושבים עליו, ולא רק לקלארק מסמולוויל, כי אין לו את כל הכוחות עדיין...

green lantern

New member
טבעת קסם ירוקה שנותנת לו את ה

כוח ליצור כל דבר שעולה על מוחו מאנרגיה ירוקה... אה... אןפס.. זה כבר קיים... (רוצים לדעת איפה זה קיים
תקפצו לפורום קומיקס ותשאלו)

lily p

New member
חחח ../images/Emo29.gif../images/Emo178.gif

פרסומת סמויה... וראיתי משהו עם טבעת ירוקה... בסדרה המצויירת של סופרמן...

Charmed 4ever.

New member
ארמ.. טלקינזיס? זה הכוח האהוב עליי.

.. וזה יכול להיות מאוד שימושי...

transformation

New member
יש לסופרמן כבר יכולת טלקינטית

מסויימת. את זוכרת את הסרט "סופרמן 2" (עם כריסטופר ריב), לדוגמא?

Nagini Potter

New member
אמ...... להפוך לכל חיה שהיא../images/Emo176.gif

אני יודעת שבהתחלה זה נשמע טיפה עלוב..... אבל כל המזלזלים למיניהם מוזמנים לפתוח את הספר אנימורפס, לעיין קצת, ולהיווכח בטעותם. *סוגדת לאנימורפס, שגרם לי לסגוד לטיגריסים* מייאו!! באמת ספר יפה, אחרי שקוראים הרבה ספרים מהסדרה הזאת מתחילים להסתכל על בעלי חיים עם הרבה יותר הערכה..... ואם לא זה, הייתי נותנת לו.... רצון! כן, רצון! כיאין דבר העומד בפניי הרצון!! (אבל אם הדבר לא עומד, לא יעזור לרצות...) ואם גם לא זה, אז הייתי נותנת לו לימון!! כי (כי צפוי) לימון מוסיף המון! טוב, עכשיו ברצינות..... אמ...... הייתי נותנת לו כוח להתעסק עם מוחות של אנשים, כמו פרופסור X (אם אני טועה בכוח שלו - מעריצי אקס מן למיניהם מתבקשים לא לסקול אותי!!), שהוא יכול לדבר בטלפאתיה, ולקרוא מחשבות, וגם לגרום לאנשים לראות זכרונות לא שלהם או לשכוח משהו שקרה להם, והוא יכול להכריח אנשים להזכר בדברים קשים שקרו להם, ואז הם נהיים לא מרוכזים ואפשר לנצח אותם..... קצת אכזרי, אבל שימושי!! Nagini Potter, כי לימון מוסיף המון!

transformation

New member
יש לו כבר יכולת מסויימת כזאת.

בסרט "סופרמן 3" (עם כריסטופר ריב) אם אינני טועה הוא גרם ללואיס לשכוח שהוא יודעת מיהו באמת קלארק... הוא עשה את זה במהלך ובאמצעות נשיקה.

Phoebe again

New member
אני הייתי נותנת לו חזיונות. זה יכל

להיות מאוד שימושי אצלו...

קיר קמט

New member
סופרמן מושלם כמו שהוא

כאילו , עכשיו הוא אדם על , אם הוא יעשה עוד דברים , זה לא יהיה אדם על , זה יהיה תוספות שגם תוספות כימיות כביכול יכולות ליצור (כמובן , בספרי מד"ב בלבד.)

למעלה