טוב..

QuEeN oF mE

New member
טוב..../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif

הנה לנו מעבר חד ליום העצמאות..זה קצת..קצת הרבה מוזר המעבר הזה..אבל,נהנה
מזל טוב 55 למדינה שלנו! ותהנו היום בערב!!!

שלומצי

New member
חג שמח לכוללללללללללללם

והלוואי והשנה הזו נהיה יותר עצמאיים מתמיד!

TiKi PooH

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif חג שמיייח! ../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif

לכוווולכם...אנשים שיהיה לכם חג שמח, לכככככלללל אחת ואחד מכם, ולכל אררררץ ישראל... תגידו..קרה לכם פעם דווקא בתקופה הזו (או בתקופה אחרת) שלפעמים קצת קשה פה, ומפחיד פה, פשוט לחבק את כל ישראל, את הארץ עצמה... ולהגיד לה שהכל יהיה בסדר..? בזמן האחרון פשוט בא לי לפעמים לחבק את הארץ הזו, שיש בה כל כך הרבה יופי... אז נכון שלפעמים קשה פה, אבל ישראל עברה כל כך הרבה.. העם שלנו.. המדינה הזו :) וחוץ מפיגועים ודברים מפחדים ישראל נותנת לנו כל כך הרבה יופי, ואושר, ואהבה, וכייף, ושמחה... וזהו..לפעמים בא לי פשוט לתת לה חיבוק ולהגיד לה תודה על הכל.. חשבתי על זה..אולי בעצם החיבוק מגיע לכל הנפשות שחיות על הארץ הזו, שעשות אותה כל כך יפה ומיוחדת?..? אבל גם הורסים אותה, באותן ידיים... מה אתם אומרים? למי מגיע החיבוק?
לישראל, או למי שעושה אותה כזו? מה שבטוח-------- אני מביאה לכוווולכם חיבוק עננננקק עעננננק עענננננק
נשיקה|
כי אני כל כך אוהבת את כולכם...! שיר

חג שמח ../images/Emo104.gif

רק חבל שאני צריכה ללמוד היום לבגרות בתאטרון שיש לי ביום שישי. ומחר יש לי בגרות בחיבור. איכס. נו,טוב, לא נורא.

נעמה ע.

New member
מרשים לי להשוויץ?..

<ברור, מי שואל אתכם?!
> קיבלתי 100 במתכונת בחיבור!

נעמה ע.

New member
לא זוכרת בדיוק מה זה היה...

נראה לי "חופש העיתונות בעידן הדמוקרטי".. אתם יודעים, כל הנושאים האלה שהם מקריצים כי הם רוצים שנביע את דעתנו בענייני חברה ומדינה, שנהיה אזרחים למופת וכל השטויות...

../images/Emo165.gif../images/Emo165.gif../images/Emo165.gif../images/Emo165.gif../images/Emo165.gif../images/Emo165.gif../images/Emo165.gif

חג שמח לכולם! ושהשנה ה-56 של מדינתנו היקרה תהיה טובה יותר מן הקודמות, בשביל כולנו. הלוואי.

למעלה