קרעעעעעתתת אותייי יחרפן אותי החוצה
G Gizmo14 New member 15/8/03 #41 קרעעעעעתתת אותייי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif יחרפן אותי החוצה
M Maha Kara milhAma New member 15/8/03 #49 ברור שזה לא שרשור צומי../images/Emo141.gif הילה לא צריכה לפתוח שישור צומי..... היא מקבלת צומי כל הזמן באופן אוטומטי........
ברור שזה לא שרשור צומי../images/Emo141.gif הילה לא צריכה לפתוח שישור צומי..... היא מקבלת צומי כל הזמן באופן אוטומטי........
מ מלאכית16 New member 16/8/03 #51 רעים..../images/Emo110.gif לא תכננתי לפתוח שירשור צומי...רק רציתי להודות לכל אלו שאמרו שחסרתי להם ולהודיע שאני נעלמת קצת בזמן הקרוב בגלל הפסיכומטרי כדי שלא תחשבו שנטשתי אתכם, או שאני מזניחה...
רעים..../images/Emo110.gif לא תכננתי לפתוח שירשור צומי...רק רציתי להודות לכל אלו שאמרו שחסרתי להם ולהודיע שאני נעלמת קצת בזמן הקרוב בגלל הפסיכומטרי כדי שלא תחשבו שנטשתי אתכם, או שאני מזניחה...
מ מלאכית16 New member 15/8/03 #45 חצצצצצצצצצצי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif יאאאאאאא, אני חולה עליייך.... |אונס| אתה כזה חמדמד... *מתנפלת על צחי בחיבוק חונק* תראה צחוש, אותי לא רוצחים כל כך מהר..
חצצצצצצצצצצי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif יאאאאאאא, אני חולה עליייך.... |אונס| אתה כזה חמדמד... *מתנפלת על צחי בחיבוק חונק* תראה צחוש, אותי לא רוצחים כל כך מהר..
מ מלאכית16 New member 15/8/03 #48 יאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif את האח הקטן הכי חמודדדדדד בעולם
H HuGo Hell New member 15/8/03 #39 ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo1.gif
P Pigwidgeon Weasley New member 15/8/03 #42 סבתאא!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo87.gif|גוני| באמת חסרת לנו שם... בהצלחנ לך בשיעורי נהיגה (גם אני רוצהההההה! ) ובקורס פסיכומטרי (אני לא רוצהההההה! ). ו... חזרי מהר, אנחנו מתעגעים אלייך פה!
סבתאא!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo87.gif|גוני| באמת חסרת לנו שם... בהצלחנ לך בשיעורי נהיגה (גם אני רוצהההההה! ) ובקורס פסיכומטרי (אני לא רוצהההההה! ). ו... חזרי מהר, אנחנו מתעגעים אלייך פה!
מ מלאכית16 New member 16/8/03 #54 נכדתי החמדמדה../images/Emo24.gif....../images/Emo110.gif תודההההההההה |מתרגש| תודה שיעורי נהיגה זה ממש ממש כיף (חוץ מהעובדה שההילוכים לא אוהבים אותי ) וגם למידהלפסיכומטרי זה לא כזה נורא... אני אנסה לחזור מהרררררר ככל האפשר
נכדתי החמדמדה../images/Emo24.gif....../images/Emo110.gif תודההההההההה |מתרגש| תודה שיעורי נהיגה זה ממש ממש כיף (חוץ מהעובדה שההילוכים לא אוהבים אותי ) וגם למידהלפסיכומטרי זה לא כזה נורא... אני אנסה לחזור מהרררררר ככל האפשר
ל לבנדר_בראון New member 15/8/03 #43 ../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif שיהיה לך בהכל...נתגעגע אלייך. ו...אל תפסיקי לכתוב לגמרי אף פעם, טוב?
../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif שיהיה לך בהכל...נתגעגע אלייך. ו...אל תפסיקי לכתוב לגמרי אף פעם, טוב?
מ מלאכית16 New member 16/8/03 #55 |פיקצ'ו|../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif תודהההההה גמני מתגעגעת ואני לא אפסיק לכתוב לגמרי אף פעם (אני מקווה.. )
|פיקצ'ו|../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif תודהההההה גמני מתגעגעת ואני לא אפסיק לכתוב לגמרי אף פעם (אני מקווה.. )