טוב,

Thestral

New member
טוב,../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אז הצבא שוב לא כתב את כל הבגרויות שאני עושה נכון, גם אחרי מכתב מהביצפר ותצאום נתונים אצלו בפעם השניה, והוא כותב בגרויות שאפילו לא ידעתי שיש בהן מקצוע. הוא גם כתב שלא שלחתי את השאלון הפואי. אמאשלו! מיליתי ושלחתי וזה. כל-כך פאקינג מרגיז. הם מנסים לחבל בגיוסי בכוונה הבני-זונות! שאלוהים יקח אותם ולא יחזיר אותם! הם עושים מבצע התרמה לקהילה ולוקחים לתל-השומר רק את האוטיסטים
>< כוסאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמא אמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמא מאמאמאמאמאמאמאמצאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמא אמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמקערס
>< חרא של בניאדם! צבא זה בעעעע. קטי לשלטון. זהו. [><]

As I Am

New member
טוב, זהו, ../images/Emo103.gif

אם אתם ממשיכים לקלל את האמא של צה"ל ככה, אני נשבעת לכם שאני מתחילה למחוק. :| צה"ל איכות. :|

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

מי היה מעלים את אחים שלי לימי החול אם לא הוא. :X

Thestral

New member
אחרי שאתה../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

בתאום נתנוים שלוש פעמים, ושלחת שני פקסים, ועדין הם לא כתבו את הבגרויות שלך, איפה את גרה, ואת מספר הטלפון שלך כמו שצריך, איכות היא לש ממש המילה שתתאים לכאן. לא ירדתי על צה"ל ככלל, אלא על תל-השומר בפרט..

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אם

לשכת גיוס ב"ש אל הייהת תקועה בשכונה שכוחת אל שהדרך אליה מלאה בעובדים זרים מטרידים הייית אומרת שזה יותר טוב, הייתי שם פעם אחת, הגעתי בחצי שעה אחרי 9 (השעה בה הייתי אמורה להיות ) וסיימתי ב2. לצערי המכונת בדיקות עיניים שלהם סתומה ומגדילה לכל אחד את המספר ב2-3 נקודות לפחות0_0::

painapple

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

צה"ל כבוד. אבל אני באמת צריכה להחליף צבע. אני שוקלת לעבור לחיל האוויר/הים [חבל שאין עוד חילות
] לאלתר. אני ממש לא אוהבת להיות ירוקה יותר. זה נורא.. ירוק. וחוצמזה, בסדר, התחלנו בקטן -מחשבים. בא לי על גדול - מטוסים [לא, לא לטוס.. לתקן. אבא עשה את זה בצבא שלו]. אבל אני אוהבת מחשבים
ולשבת מולם כל היום. ולזחול על הרצפה ולטפס על שולחנות כשמסדרים את הכבלים של המקרן בחדר דיונים הגדול של האלוף [מקרן
] והיום קיבלתי כרטיס כניסה דיגיטלי לבניין וללשכה!! [כרטיסלשכה
] וזהו. יש לי עוד שבוע חפיפה של מחשבים

AGENT SHESH

New member
צבא זה בעע..

אל תדאג לגבי הבגרויות, זה לא כזה קריטי בסוף הם ישנו לך את זה... אני הייתי אמור להתמיין לדברים ממש טובים. אבל החליטו להעלות לי את הפרופיל ל97. בלי לבדוק אותי אפילו! לפני כן היה לי 64... זה כל כך.. מעצבן. עכשיו שלחו לי מנילה קרבית, ורוצים שאלך ליחידות "מובחרות". צבא זה חרא.

painapple

New member
|המומה|

כתבתי הודעה ארוכההההה וחשובה וזה מחק לי
פיירפוקס יוחרם לאלתר!!

למעלה