טוב.....^_^ הנה זה מתחיל.....

Rnamon

New member
טוב.....^_^ הנה זה מתחיל.....

היום יש לי מתכונות מאוד חשובה שלמדתי לקרתה המון המון זמן...(לכן לא היתי פה -.-) ואני מגעגע לכווווולם פה... (מישהו בכלל שם לב שלא היתי פה?) אז תאחלו לי בהצלחה ^_^ אוהב את כולם פה ^_^

Digi Lista

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo39.gif

גם לי הייתה היום מתכונת,יום שלישי יש לי בגרות בשעה 16:15 באנגלית וביום חמישי עוד מתכונת אכן לא משעמם לתלמידים בימינו
סתם!
ענקית לכולם בעומס הסוף שנתי המוכר והעיקר שבקרוב החופש יגיע

../images/Emo50.gif לכולם בכל המבחנים,המתכונות

והבגרויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rnamon

New member
והרי התוצאות......

*תופים* ......... קיבלתי 95!!!!! קיבלתי 95 במתכונות!!!!! ועוד 75 מתכונת בתנ"ך....... וייייייייייי אני לא מאמין....הצלחתי הצלחתי הצלחתי ^________^ בהצלחה גם לך ליסטה ^_^ תודה רבה לכולם.....וייייייי אני כזה גאה בעצמי ^_^ וייייייייי

בעעעעעע

מתכונות ובגרויות שונא את זה זה כזה מעצבן באחת קיבלתי 94 ובאחת פחות מ45

Rnamon

New member
תודה לכולם ^_^

תודה רבה רבה ^_^ היושם יש לי עוד מתכונת ^_^ תודה כולם ^_^

Digi Lista

New member
עוד שעה בערך תפתחו ערוץ 10

ב1:25 יש שידור חוזר של אקזיט מה17.5.2004(כלומר מאתמול),לא ראיתי את השידור כי מהצהריים עד הערב הייתה אצלנו בכול האיזור הפסקת חשמל אבל הבנתי שלילו(ליאת רוטנר) הופיעה בו,הקטע שהיא פוסטמה(אמרתי לה את זה בפנים)הייתה לה יום הולדת והתקשרתי לאחל מזל טוב,דיברנו וקשקשנו אבל היא לא אמרה כלום,חברה שלי אמרה לי שהיא הייתה היום והתקשרתי לברר ואז הסתבר שלילו שכחה שהיא מופיעה בכלל...בכול מקרה מי שיהיה ער וירצה מוזמן לראות ב1:25 ערוץ 10

אורחים נוספים הגיעו... ../images/Emo43.gif../images/Emo47.gif

הערב ב-19:00 יתארח הזמר דודי לוי ב-blogtv ויענה לשאלותיכם. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום רוק ישראלי.
ב-20:00 מגיע אסי עזר, המנחה החדש של "אקזיט" לאירוח Live ב-blogtv. אתם מוזמנים להצטרף לשרשור השאלות בפורום התוכנית.
לוח השידורים שלנו ימשיך גם ב-21:00: יונתן רוזן, הלא הוא בן ויקוס מהסדרה "מיכאלה" מגיע לענות לשאלותיכם Live
הערב ב-21:00 תתארח הרפלקסולוגית אורלי אברהם בפורום אפילפסיה-תמיכה, ותענה לשאלות הגולשים. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. צפייה מהנה, השתתפות מהנה...

Apikachu L

New member
יהא!

אתה לא היחיד שלא היית....*אהם אהם* אני די לא ביקרתי לאחרונה.

Apikachu L

New member
בההה....ציורונים!

את זה אין לי כוח לסיים אז ערכתי אותו וחסל. ריינאמון הנסיכה.(צביעה של זה שבגלריות)

Apikachu L

New member
2

מזמן לא ציירתי את קארי....הנה ציור. אותו סיימתי, תודה לאל. הפוטושופ זו תוכנה פצצה!

למעלה