"מלחמת הכוכבים שובו של הדיג´ימון!"
חיפשתי כותרת יותר טובה מהפרק שהיה היום אבל...אין, הציטוט הזה מעולה בשביל כותרת(ואין לכם מה לעשות בנידון...). אז אם אתמול התלהבתי מהפרק(ואפילו בכיתי, אני חייבת לצאת מיזה...)היום פשוט ההתלהבות שלי הוכפלה פי מיליון(איתי הכולאפשרי, תאמינו או לא...), הנרי התנהג כמו "הזאב הבודד" ואישר תיאוריה שלי שבעונה הזאת לא רק ריקה היא הזאבה הבודדה(היא כבר לא ממש...) אלא גם הנרי ואפילו ג´רי(אני לא מרחיבה עליה את התיאוריה, לא עכשיו בכול אופן), איך הגעתי למסקנה הזאת על הנרי? טוב, אם שמתם לב מתחילת העונה לא ראו אותו עם חברים אחרים חוץ מטריירמון, טקאטו ושאר המאמנים והדיג´ימונים שלהם(כן, גם קנטה נכלל בהגדרה למרות שעדיין הוא לא קיבל את הדיג´ימון שלו...), ועכשיו ההגנה על סוזי והרצון להראות כמה הוא יכול להילחם לבד- זה מאוד הזכיר לי את מאט מהעונה הראשונה ואת קן מהעונה השנייה(בניגוד לטקאטו שלא מתנהג כמו נער משקפת קלאסי רוב הזמן), זה היה יפה לאללה כול הקטע של "אנחנו איתך..." לא יעזור, יש בדיג´ימון נוסחה קבועה(ואם רק היה לי כוח וזמן הייתי כותבת כמאמר...) ואני מניחה שזאת אחת הסיבות שאני כול כך אוהבת את זה(תחשבו רגע- נוסחה בסיסית קבועה שמפתיעה ומרתקת כול פעם מחדש- זה גאוני!), קאזו וקנטה החליטו להראות ג´נטלמנים? הם הציעו לעשות בייביסיטר לג´רי וסוזי?, מה שהעולם הדיגיטלי יכול לעשות... הוויכוח של ריקה וטקאטו הרג אותי מצחוק, והשיחה של הנרי וטריירמון גרמה לי להתרגש מאוד(מאוד, מאוד מאוד מאוד...!!!) ההתמזגות הדיגיטלית של הנרי וטריירמון למגה גרגומון- מ-ה-מ-מ-ת!!!מ-ד-ה-י-מ-ה!!!א-ד-י-ר-ה!!!(וכול מילה אחרת שתחשבו עליה תתאים), אגב עוד מישהו שם לב שהראשים של הנרי וטריירמון היו יותר גדולים מבדרך כלל?חשבתי בבוקר שאני טועה, אבל בדקתי, אני לא!, וגם העניין עם העיניים- איך לשלושת המאמנים הראשיים יש עיניים שלא קיימות במציאות(אפילו עם עדשות לא בטוח שאפשר ליצור צבעים כאלה!), לריקה סגול- בסדר, זה לא הכי נדיר(עדשות...), אבל לטקאטו יש עיניים אדומות(גם לי יש עיניים אדומות...רק כשאני מצטלמת) ולהנרי אפורות שקופות, אני יודעת שבציורים היפנים הכול אפשרי, ואני גם יודעת על העיניים לא מהיום אבל היום החלטתי לכתוב את זה... קאלומון גילה את האור בקצה המנהרה(פשוטו כמשמעו!), ורק אהובי הניצחי לא הופיע היום(אני אבכה, אכנס לדיכאון, אשב שבעה ואז אצא מיזה...). ציטוטים מהפרק: רציתי לכתוב את "בסדר, תרביצי לי" ראיתי שיאקומו כבר כתבה אז אני אוותר... "לשני הדבילים היה רעיון טוב הרגע?" (ריקה מראה את חיבתה לבורים ועמי ארץ...) "עוד לא התחלתי לצאת עם בנות וכבר יש שתיים עצובות!"(קנטה תוהה...) והתשובה שהוא מגווארדרמון קיבל הייתה מעולה- "כשתתחיל לצאת עם בנות אתה תגרום עצב רב!" "לכמה מאיתנו יש כנראה ראש כרוב!"(ריקה, שוב מראה את חיבתה,ושוב מאיה בר שלום צריכה לאמץ את ההצעות שלי ושל לילואית היצורה בנוגע לראשים האשפריים..זה קורע מצחוק כול הקטע, אז אפשר להוסיף ולגוון...), וגילמון חסר הטאקט(האם זה מקרי שאת גילמון ודיוויס ששניהם חסרי טאקט עושה שרון טייכר?...)אומר לטקאטו "היא מתכוונת אלייך" מסכן טקאטו כול מה שנשאר לו להגיד היה "כן, כנראה"(האגו נפגע אתם יודעים איך זה עם אגואים...) אבל השיא להיום שייך ללא ספק לטריירמון המתוק והמסכן שמתעקש להילחם... "אתה לא מרכז העולם. מה אתה חושב שהשמש לא הייתה זורחת אם לא היית מברך אותה?" אם זה לא היה הקול של טריירמון זה היה נשמע מאוד ארסי(תנסו לדמיין את ריקה אומרת את זה!). וכמובן "נמשיך להתמרח ככה כול היום?", ללא ספק טריירמון ענק! ואיך שכחתי לשאול? מישהו כבר גילה איפה מאמצים אימפמונים בעלי קול של שטיח?אני מחפשת נואשות ובינתיים איש לא עזר לי! (אההה, יאקומו את רואה עכשיו מזאת באמת מגילה שלי?...), קסנדרה את כבר במצב רוח טוב?