"טוב, תרביצי לי..."

יאקומו

New member
"טוב, תרביצי לי..."

איך טאקאטו בכלל חשב להשים לבבות בשם ריקה?! אני מתפלאת שהיא לא נתנה לא איזה פנס בעין... מסכן הנרי, מאז שסוזי הגיעה הוא מטפס על הקירות מרוב עצבים... לופמון כנראה לא יודעת כלום חוץ מלשרת את השליט, כי היא נורא מבולבלת עם כל משהו חדש! הנרי היה "השליט" במגה גרגומון, והקולות שלהם לא התמזגו יפה... השליט, זה זואיקמון (או משהו כזה), אז למה שינו לו את השם?

ליומון

New member
צודקת ב100 אחוז

נכון היא היתה מריחה אבל הם היו צריכים להילכם עים השלית אז לא היה זמן חבל טוב לא משנה!

LILO digital

New member
יווווואוווווווווווווווווווווו!!!!!!

מדהים! מדהים! מדהים! מדהים!!! למה? ככה! למה ככה??? כי זה היה הפרק הכי הכי מדהים!! והרי סיבות מצוינות לכך שהפרק הזה היה פשוט מדהים: 1. סוף סוף, הם התעמתו לראשונה עם שליט דיג´ימון, שעליו מדברים כבר המון זמן - סוף סוף ראינו אותו (והאמת, די התאכזבתי, קיוויתי שהוא יהיה יותר מקורי...) 2. הנרי.... וטריירמון... סוף סוף התמזגו!!! (וכל שאר המעריצות של הנרי, ביחד איתי - שלוש ארבע ו-- וואווווווו!!!!! והמבין יבין...) 3. ריקה קרעה אותי מצחוווק!!!! (לבבות??! פרצוף מחייך?!!) והיא גם חתמה סופית על התדמית החדשה שלה: ילדה טובת לב ופיקחית. לפחות עמוק בפנים. 4. אחלה קרב! והנרי היה ענננננק... בקיצור, הפרק הזה והפרק שליאומון מת, מוכתרים אצלי רשמית בתור שני הפרקים הכי מעולים בעולם... והרשו לי לקדם את הפרק של היום בתור המעולה ביותר!!! הנרי...

Digi Lista

New member
יא מכה ממצרים, לא למדת לשרשר?

טוב שנכנסתי ישר דרך התפריט של המנהלים ולא רגיל, שרשור הוא דבר הכרחי ברור?(לפחות השבוע כשאני בלחץ היסטרי)

Digi Lista

New member
"מלחמת הכוכבים שובו של הדיג´ימון!"

חיפשתי כותרת יותר טובה מהפרק שהיה היום אבל...אין, הציטוט הזה מעולה בשביל כותרת(ואין לכם מה לעשות בנידון...). אז אם אתמול התלהבתי מהפרק(ואפילו בכיתי, אני חייבת לצאת מיזה...)היום פשוט ההתלהבות שלי הוכפלה פי מיליון(איתי הכולאפשרי, תאמינו או לא...), הנרי התנהג כמו "הזאב הבודד" ואישר תיאוריה שלי שבעונה הזאת לא רק ריקה היא הזאבה הבודדה(היא כבר לא ממש...) אלא גם הנרי ואפילו ג´רי(אני לא מרחיבה עליה את התיאוריה, לא עכשיו בכול אופן), איך הגעתי למסקנה הזאת על הנרי? טוב, אם שמתם לב מתחילת העונה לא ראו אותו עם חברים אחרים חוץ מטריירמון, טקאטו ושאר המאמנים והדיג´ימונים שלהם(כן, גם קנטה נכלל בהגדרה למרות שעדיין הוא לא קיבל את הדיג´ימון שלו...), ועכשיו ההגנה על סוזי והרצון להראות כמה הוא יכול להילחם לבד- זה מאוד הזכיר לי את מאט מהעונה הראשונה ואת קן מהעונה השנייה(בניגוד לטקאטו שלא מתנהג כמו נער משקפת קלאסי רוב הזמן), זה היה יפה לאללה כול הקטע של "אנחנו איתך..." לא יעזור, יש בדיג´ימון נוסחה קבועה(ואם רק היה לי כוח וזמן הייתי כותבת כמאמר...) ואני מניחה שזאת אחת הסיבות שאני כול כך אוהבת את זה(תחשבו רגע- נוסחה בסיסית קבועה שמפתיעה ומרתקת כול פעם מחדש- זה גאוני!), קאזו וקנטה החליטו להראות ג´נטלמנים? הם הציעו לעשות בייביסיטר לג´רי וסוזי?, מה שהעולם הדיגיטלי יכול לעשות... הוויכוח של ריקה וטקאטו הרג אותי מצחוק, והשיחה של הנרי וטריירמון גרמה לי להתרגש מאוד(מאוד, מאוד מאוד מאוד...!!!) ההתמזגות הדיגיטלית של הנרי וטריירמון למגה גרגומון- מ-ה-מ-מ-ת!!!מ-ד-ה-י-מ-ה!!!א-ד-י-ר-ה!!!(וכול מילה אחרת שתחשבו עליה תתאים), אגב עוד מישהו שם לב שהראשים של הנרי וטריירמון היו יותר גדולים מבדרך כלל?חשבתי בבוקר שאני טועה, אבל בדקתי, אני לא!, וגם העניין עם העיניים- איך לשלושת המאמנים הראשיים יש עיניים שלא קיימות במציאות(אפילו עם עדשות לא בטוח שאפשר ליצור צבעים כאלה!), לריקה סגול- בסדר, זה לא הכי נדיר(עדשות...), אבל לטקאטו יש עיניים אדומות(גם לי יש עיניים אדומות...רק כשאני מצטלמת) ולהנרי אפורות שקופות, אני יודעת שבציורים היפנים הכול אפשרי, ואני גם יודעת על העיניים לא מהיום אבל היום החלטתי לכתוב את זה... קאלומון גילה את האור בקצה המנהרה(פשוטו כמשמעו!), ורק אהובי הניצחי לא הופיע היום(אני אבכה, אכנס לדיכאון, אשב שבעה ואז אצא מיזה...). ציטוטים מהפרק: רציתי לכתוב את "בסדר, תרביצי לי" ראיתי שיאקומו כבר כתבה אז אני אוותר... "לשני הדבילים היה רעיון טוב הרגע?" (ריקה מראה את חיבתה לבורים ועמי ארץ...) "עוד לא התחלתי לצאת עם בנות וכבר יש שתיים עצובות!"(קנטה תוהה...) והתשובה שהוא מגווארדרמון קיבל הייתה מעולה- "כשתתחיל לצאת עם בנות אתה תגרום עצב רב!" "לכמה מאיתנו יש כנראה ראש כרוב!"(ריקה, שוב מראה את חיבתה,ושוב מאיה בר שלום צריכה לאמץ את ההצעות שלי ושל לילואית היצורה בנוגע לראשים האשפריים..זה קורע מצחוק כול הקטע, אז אפשר להוסיף ולגוון...), וגילמון חסר הטאקט(האם זה מקרי שאת גילמון ודיוויס ששניהם חסרי טאקט עושה שרון טייכר?...)אומר לטקאטו "היא מתכוונת אלייך" מסכן טקאטו כול מה שנשאר לו להגיד היה "כן, כנראה"(האגו נפגע אתם יודעים איך זה עם אגואים...) אבל השיא להיום שייך ללא ספק לטריירמון המתוק והמסכן שמתעקש להילחם... "אתה לא מרכז העולם. מה אתה חושב שהשמש לא הייתה זורחת אם לא היית מברך אותה?" אם זה לא היה הקול של טריירמון זה היה נשמע מאוד ארסי(תנסו לדמיין את ריקה אומרת את זה!). וכמובן "נמשיך להתמרח ככה כול היום?", ללא ספק טריירמון ענק! ואיך שכחתי לשאול? מישהו כבר גילה איפה מאמצים אימפמונים בעלי קול של שטיח?אני מחפשת נואשות ובינתיים איש לא עזר לי! (אההה, יאקומו את רואה עכשיו מזאת באמת מגילה שלי?...), קסנדרה את כבר במצב רוח טוב?

יאקומו

New member
ליסטה!!!!!

אני יהרוג אותך בסוף!!!!!!! מה זה הגודל הזה?! איך אפשר לקרוא?! (למזלך אני תולעת ספרים...) אני מקווה שזה הכי הרבה שאת יכולה לעשות!

הלדין

New member
פרק טוב

עוד בפרק עם שיבומי, אנחנו כבר יודעים מיהם השליטים העליונים.(כן, יש עוד שלושה) ובעונה השנייה ראינו איך כל הארבעה נראים.(בפרק עם קיוטו) הדבר היחיד שמעורר בי סקרנות היא איך בדיוק טיפלו בסצינת ההתמזגות של ריקה.(היה פרק ב-"אנדרומדה" בו הערוץ צנזר קטעים מסוימים מהשיחה בין הבלונדה לטייסת דרגו קזוב אודות גברים. אם זה מה שהערוץ הזה מצנזר, מעניין מה "פוקס קידס" יצנזרו) לופמון היא זואקימון, למעשה. היא אמרה קודם שהדייוות נוצרו מהשליט והיא משרתת אותו כמו שהיד שלך משרתת אותך.(להוציא את הפעמים שהיא נרדמת) בסך הכל, פרק נטול באגים. אם כי לא זכור לי שמקוראמון הושמד.

הלדין

New member
הכוונה הייתה לקופיף החביב

אין לי שום אהדה לעכבישים שעירים. בילזמון יכול לעשות איתם מה שהוא רוצה לעשות מצידי.(אין לכם במקרה דיג´ימון אוכל נמלים באוסף?)

זה היה הקופיף החביב

אני לא יודע מי זה העכביש השעיר (הפסדתי המון המון פרקים כי אני רוב הזמן גר לבד בדירה בחיפה ואין לי כאן טלויזיה ורק בסופי שבוע אני יכול לראות כשאני חוזר הבייתה אבל את הפרק הזה דווקא ראיתי) כשבילזמון נלחם מול מג´ידרמון והאדמה בעולם הדיגיטלי התחילה להיסדק הקופיף החביב בא להזהיר את בילזמון ממה שהוא עושה ושזה מסכן את העולם הדיגיטלי אבל את בילזמון עניין יותר לנצח את מג´ידרמון והוא אמר לקופיף שיש לו בדיוק מה שהוא צריך והרג אותו וטען את הנתונים שלו.

הלדין

New member
טוב.

כבר אמרתי שלא ראיתי את הפרק על מג´ידירמון. והנה שאלת טריוויה: בעונה השנייה לוקח הגרסה הימית של ארמידלומון את השותף שלו לטיול במעמקי הים, בדרך הם רואים צב. איזה דיג´ימון זה היה?

גוממון נחשב צב?

והדיג´ימון שאתה מדבר עליו הוא סאבמארימון והשותף שלו הוא קודי

Snake Bandage

New member
זה לא היה דיג´ימון!

זה היה צב דיגיטלי אותנטי לחלוטין. ^^ יש גם דגים דיגיטליים. הם כמו ג´נאי והדיג´י-גנומים: הם דיגיטליים, אבל אין להם סיווג, מתקפות, והם לא יכולים לדיג´יגדול. אה, והגרסה הימית של ארמדילומון היא סאבמארימון. ^^

Snake Bandage

New member
...........מה?

ברצינות, בילזמון השמיד את מקוראמון בפרק 35. אם אתה מדבר על אינפרמון, אותו בילזמון השמיד בפרק 30.

Morphia

New member
*המומה*

זאת הפעם הראשונה (שזכור לי... יש לי זכרון גרוע אוקי??) שבכיתי מדיג´ימון... זה אומר שזה היה פרק מדהים!

טוב נו מה אפשר לומר ...

כולכם כבר אמרתם הכל היה פרק מהמם ובהחלט היה שווה לראות אותו שוב בצהריים {ולא לא רק בגלל שהנרי היה שם והתמזג דיגיטלית למרות שהלב שלי כמעט נפל לתהום מאוד עמוקה ומאוד מלוכלכת בשחור השחור הזה טוב מה לעשות אני חולה על הנרי...
} דרך אגב הנרי לא נראה לכם יותר מבוגר מטאקאטו וריקה כלומר תסתכלו על הגובה ובכלל מתי שהוא יתמזג עם טרירימון {ותאמינו לי שלא הפסדתי שום דבר} הוא היה נראה הרבה יותר מבוגר מהרגיל ובכלל בפרק וריקה בכלל הרגה אותי עם הקטע שבו היא אומרת לטאקאטו: "היה עדיף שתשים פרצוף מחייך" ואז טאקאטו אומר לה: "זה מה ששמתי פרצוף מחייך" ואז היא אומרת: מה שמת פרצוף מחייך מה אתה חושב....{בערך...יותר חיכיתי לקטע שבו הם יתמזגו מאשר לשמוע מה היא אומרת...} ריקה הסמיקה היום זה ממש לא מתאים לה נו טוב זה מה שקורה כשנמצאים בשמש יותר מדי.......

star_female

New member
*עוד* אנגסט...

והפעם הנרי.. ^^; היה פרק טוב ^_^ אהבתי... טאקאטו וריקה ניחמו את ג´רי... ממתי הנרי כל כך אנגסטי? גם לו יש sister complex... כמו טאי (ומאט עם טיקיי)... ריקה *הסמיקה*... זה נדיר... הנרי ממש התנהג כמו קן... קודם עם זה שהוא רצה להילחם לבד, אחרי זה כשריקה וטאקאטו אמרו לו שהם איתו... והוא בכה! *-* ההתמזגות היתה יפה *-* אני ממש אוהבת את האנימצייה והציורים שם! והוא צרח! כמו טאקאטו *-* כשמגה-גרגומון התקיף עם טילי גרגו... הסמיילים שם חייכו o.o;; ציטוטים! טריירמון חסר טאקט... לסוזי- "אנחנו נהיה ממש בסדר גם בלעדייך!" הנרי: "תפסיקי לבכות!" סוזי: "אני לא בוכה!! (ממשיכה לבכות)" לופמון: "רגעון!" טריירמון: "היי, זו המילה שלי!" (מהשיחה של טאקאטו וריקה) טאקאטו: "אני אפילו לא יודע איך נראה לב!" טאקאטו: "טוב שיש לו מדיניות של דלת פתוחה" ריקה: "טוב בשבילנו או טוב בשבילו?" טאקאטו: "אני לא יודע..."

*נותן אגרוף במקום בו הייתה טלויזיה*

גם אני רוצה לראות ;-; ואגב מגה-גרגומון. במשחק קיבלתי אותו מדיג´י גדילה משולבת של גראוולמון מלחמתי עם דיג´יטמאמון o_O

Relina

New member
פרק מהמם!!!!

טריירמון ו הנרי היו פשוט מדהימים..פשוט אין לי מילים..טריירמון הכי שולט!!! ו לדעתי קאזו ו קנטה סתם נבהלו מהקרבות.. אבל זה היה פרק ממש טוב..איך הנרי ו טריירמון כיסחו את השליט הזה^^

למעלה